Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Minden ember ilyen, vagy...

Minden ember ilyen, vagy személyiség meg élmények kérdése?

Figyelt kérdés

Én például az olyan dolgokat amiknél megkell felelni. Mondok példát mert elég hülyén írtam le.

Például egy prezentáció előadás, felelés, érettségi vizsga, vagy szakmai vizsga vagy akármi ilyesmi.

Mindig azon gondolkozom ilyenkor hogy én olyan életet akarok ahol nincsenek ilyenek.

szept. 10. 17:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Ma már egyre több helyen kell legalább alapszinten ezeket tudni.
szept. 10. 17:40
 2/4 anonim ***** válasza:

Segedmunkasnak komuves, villanyszerelo melle, napszamosnak, szalagon betanitott munkasnak egyik sem szukseges az altalad felsoroltakbol.

Termeszetesen igy is el lehet eldegelni. De ha magasabb eletszinvonalat, magas szintu eletstilust akarsz, oda minden kell. ;-)

szept. 10. 18:06
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó, amiket írtam azért írtam mert megvannak. Csak alapból én ezeket utálom és szorongok tőlük.
szept. 10. 18:13
 4/4 anonim válasza:

Igen, a legtöbb ember fél ezektől, legalábbis az elején, amíg nincs benne tapasztalatuk. A lámpaláz teljesen emberi dolog, fejleszthető.

Ez alól is nyilván vannak kivételek, pl. akiknek nincsenek érzelmeik (tényleg, volt egy diagnosztizált antiszociális személyisegzavaros, más néven pszichopata, aki azt mondta, nem érti hogy félhetnek az emberek a prezentációktól.) Gondolom van sok hozzá hasonló ember, aki sosem félt különböző okokból, de az átlag ember számára ijesztő a szereplés.

szept. 11. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!