Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom egyfolytában bulizni és már az őrületbe kerget vele?
Ő 31 F éves én 28N vagyok, még csak másfél éve vagyunk együtt, ezalatt a másfél év alatt kb 30 x ment bulizni ha nem többször, abban volt egy hét fesztivál is, ki költöztünk Német országba távol a barátoktól az ő ötlete volt, kicsit örültem gondoltam hogy végre ketten leszünk el kezdhetjük a közös jövőnket tervezni, erre 2 hónap után megismert egy srácot és heti kb 4x nála van órákig, isznak buliznak stb
És kezdek bekattani már, haza érünk a munkából le se veszem a cipőm de már kopog a drága munkatárs, most is barátom kb 10 perce ért haza… és kb 18 körül lépet le, most már nem tudtam jó pofát vágni a dologhoz… észre vette hogy van valami és jó párszor mondta hogy haragszom-e ? Ezzel még jobban fel cseszte az agyamat és rá kiabáltam hogy hagyjon már békén, költözőn oda ide úgyis csak aludni jár lassan..
nem tudom mit tegyek ha ez továbbra is így fog menni. Megfosztani nem akarom ettől, ha ez az élete akkor élje, természetesen nélkülem mert én egy férfit akarok és nem egy gyereket..
Szerintetek változik ? Vagy örökké gyerek marad ?
Kb 17 éves kora óta ezt csinálja xd
Körülötte mindenkinek már családja van, vagy házas, vagy gyereket tervez ő meg sokszor siránkozik hogy milyen jó volt régen, és hogy bárcsak újra átélhetné ezeket a dolgokat… baszki olyan mint ha nem is akarna a jelenben élni… ez elszomorító
Nem azert. De mit vartal ? Ezt a szoveget hogy elje ki magat az ember ezt nem tudom honnan tanuljatok , de ez nem igy mukodik.
A baratodnak ez a stilusa, igy szeret elni, ő szereti ezt a porgest es nem fog leallni. Ugyan ugy ahogyan te sem fogod eldobni a kenyelmedet es bulizni , haverkodni es pialni ejjel nappal.
Egyszeruen nem illetek ossze. Nem csak azert mert kulonboztok, hanem mert ez a kulonbseg folyamatosan zavar teged/titeket es igy nem lehet egyuttelni
Ez ilyen, ha hiv az ejszaka nincs megallas. Egyebkent ma nekem se volt kedvem inni, meg bulizni, de az elet nem kivansagmusor!
Megadnad az elerhetoseget? En Olaszba szervezek most bulit majd. 30/F
Egyebkent ez gyakoribb eset , mint gondolnád. Ami miatt egy kicsit utálom is a nőket.
Van egy rakás normális FÉRFI az utcákon , akiknek az ember nem fogja fel hogy egyszeruen miert nincsen baratnoje. Es akkor ezt hallgatjuk a barátnők révén hogy a baratnod baratnoje eppen szakitott mert 30 evesen elege lett belole hogy a baratja egy gyerek . Utána ez még nem minden. Mert akkor azt varnad hogy legkozelebb (30 evesen, igen ) egy normalis part valaszt es boldogan elnek.
De nem ! Hanem vegigmegy az undoritobbnal undoritobb "ferfiakon" es mar messzirol latod hogy az egyik hulyebb mint a masik (= gyerekes).
Regen sajnaltam volna amit itt leirsz, de ezt egyszeruen sajat magatoknak intezitek. Es nem igaz hogy nehez normalis ferfiakat talalni mert megszamolni nem tudom hanyat ismerek.
9/ sose volt még ilyen barátom, mindegyik férfiként viselkedett csak ott más miatt nem működtek a dolgok, ép ezért írtam ki ezt a kérdést mert még nem volt ilyen tapasztalatom.
És 4 évig szingli voltam, így már teljesen el szoktam a párkapcsolatoktól, meg hogy (milyennek is kellene lennie), tudod sok minden meg változott a férfiaknak 4 év alatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!