Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom (ő a nő), csúnyán beszél velem egyfolytában és volt,hogy meg is ütött?Ti elhagynátok?
1/1 anonim
Ez hülyesége,hogy nem kefélem meg.Én sokkal többször akarom mint ő,és sokszor visszautasít,pedig nem egy igénytelen pocakos sz@rdarab vagyok.Neki elég heti 2-szer.Amikor van valami,akkor is mindig a csúcsra jut.
1/1 anonim
Én szexelnék minden nap,neki elég heti 2-szer de van hogy 1 is elég neki
Ez a kapcsolat úgy xar, ahogy van, ha semmit se tudtok megbeszélni és így viselkedik veled. Az pedig itt is érvényes, hogy egy pofont se kell megbocsájtani, jönni fog a következő.
A legjobb döntés ha elhagyod. Ennél csak jobbat fogsz találni.
Nem szeret téged.
Ha szeretünk valakit, az nem így viselkedünk.
Tisztelni se tisztel. Mire vársz? Szenvedni akarsz vagy boldog lenni?! Ha egy kapcsolat nem épít csak rombol, akkor keress mást, aki által önmagad lehetsz, szabadabb és nem kell behúznod magad, mert a másik idegbeteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!