Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom (ő a nő), csúnyán beszél velem egyfolytában és volt,hogy meg is ütött?Ti elhagynátok?
Ha férfi lennék, te pedig nő, akkor ezt válaszolnám neked:
Megérdemled, hogy így bánik veled. Te vagy a hibás, mert te választottad,most már viseld el. Ha nem tetszik, akkor keress mást, aki eltart. Biztos megunta, hogy rajta élősködsz, ő meg fáradt a sok munka miatt. Inkább ne cseszegesd, akkor majd nem lesz ilyen. De ugye, neked kell a szép nő aki eltart, bezzeg egy ronda, lúzer nő nem kell neked, pedig az milyen rendes lenne veled!
Viccen kívül: ez egy nem normális kapcsolat, ha nem hajlandó veled beszélni/változtatni, akkor hagyd el.
Hello, nem olvastam a kommenteket sőt a leírást sem teljesen. Engem a kérdés ragadott meg mint mindig ha látom hogy fizikai erőszak is társul a verbálishoz.
Nemtől függetlenül írom, senki ne tűrje az agressziót legyen az bármilyen formában. Nem elfogadható!
Ami ilyenkor elhangzik a bántalmazott fél részéről az csak kifogás, önigazolás hogy miért nem lépett.
Például:
- mert egyébként szeret
- nem mindig ilyen
- jó vele az ágyban
- hová mehetnék
- biztos csak fáradt, felidegesítették
- sok a gondja
- biztos én csinálok valamit rosszul
- nem értem az ő problémáit
- megszoktam
- megérdemlem
és sorolhatnám mert ilyenkor ezer és egy okot találunk hogy ne lépjünk le. Mondhatnám még azt is ami a leggyakrabban elhangzik: szeretem.
Tényleg???
Nem, nem szeretem, csak bent ragadtam egy kapcsolatban ami fojtogat és kérdéseket vet fel.
Még kell erősíteni önmagamat, ha kell segítséget kérek barátaimtól, családtagjaimtól, szakembertől akik kívülről látják az életemet és ezáltal reálisan tudnak gondolkodni.
Igen, tovább lépnék mielőtt elveszíteném önmagam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!