Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom (ő a nő), csúnyán beszél velem egyfolytában és volt,hogy meg is ütött?Ti elhagynátok?
ma 07:41
Másfél éve élünk együtt.
Nem akarok pszichológus lenni, de neki jó a kapcsolata az apjával?
Azok a nők nem tisztelik eléggé általában a párjukat, akik előtt gyerekkor óta nem volt férfi példakép.
Pl nekem se vette ki apám a részét a nevelésben, azt láttam mindig, hogy ordít anyámmal, később velünk is, sose tiszteltem emiatt. Sajnos nekem is ki hat ez a hozott szokás az életemre. Bár, tudom magam kontrollálni, mert szeretem a páromat, sose ártanék neki!
ma 07:59
Úgy tudom,hogy az apja is ilyen kiabálós volt, régebben még említette,hogy sokszor kiabált meg veszekedett az anyjával,de velük is.De úgy gondolom 30x évesen,azért ezt tudni kellene kezelni.Ha szeretek valakit,akkor sem beszélek így vele.Javasoltam már hónapokkal ezelőtt a pszichológust neki,csak igérgette,mint ahogy azt is,hogy nem fog velem így viselkedni.Rengetegszer megígérte,engem azért dühitt a dolog,mert egyébként nagyon jó kapcsolat lehetne,de teljesen tönkre teszi....ezeket a károkat,sebeket,amiket kettőnknek okozott a viselkedésével,nem tudom hogy ezt helyre lehet e tenni.Pedig igazán jó kapcsolat lehetne,ha tudná magát türtőztetni.
Akkor innen ered a baj.
Sajnos magától nem fog tudni változtatni, akkor sem HA ő tényleg akar. Biztos rossz neki is, hogy nem tud magának megálljt parancsolni, de sajnos neki ez a normális, rossz minta volt elotte. Elhiszem, hogy kibírhatatlan, de menjetek el szakorvoshoz, mentsétek ami menthető, persze ehhez ő is kellene...
Dehogynem tudna változni ha akarna. Az én apám is ilyen volt, én is ilyen lettem. Tönkre is ment emiatt a viselkedés miatt az első kapcsolatom. Ez a lökés kellett ahhoz hogy valtozzak és észhez terjek hogy hogy bántom azokat akiket szeretek és akik szeretnek. Annak a kapcsolatnak már mindegy volt de a következőben jobban csináltam.
Másik meg hogy engedd el azt a gondolatot hogy milyen jó kapcsolat lehetne. Lehetne de nem az. Másfél éve volt megvaltozni de nem akar. Nyilván valoan nem vagy boldog egy ilyen kapcsolatban. Ami érthető is. Keress valakit aki megbecsül, ne értékeld le ennyire magad.
Marhaság, velem is ordított az apám, már ha épp ott volt, és mégsem ordítok, sőt, inkább az elnyomhatóbb kategóriát képviselem, de persze próbálok ellene tenni.
Ez egy borzalmas kapcsolat, minek vagy benne? Azt hinné az ember, hogy csak szegény kiszolgáltatott nők tudnak hülyeséget csinálni, de neem, férfiak is képesek eltűrni, ha bántják őket..
Menj el, ez a nő borzalmas ember, ennél jobbat érdemel mindenki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!