Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az normális, hogy valaki felnőtt létére egyfolytában szipog?!
Ha ez egy rossz szokás nem tudom, hogyan lehetne erről leszoktatni.
Másrészt nem lehet hogy cuccozik? Az egyik exem folyamatosan szipogott mert titokban állandóan tolta a speedet...
"De egy felnőtt férfinek nem magától kéne erre rájönnie? És elmennie? "
Én a férjemet már egy éve próbálom rávenni, hogy menjen fogorvoshoz, mert álmában csikorgatja a fogait. Már belátom, csak úgy fog elmenni, ha a fülénél fogva cibálom el odáig. Maguktól nem sok pasi megy, sajnos
Sajnos nekem is van egy ilyen rossz szokásom, próbálok leszokni róla. Az orrfújás nem megoldás, az év nagy részében allergiás vagyok, teljesen be van dagadva ilyenkor az orrnyálkahártyám, mellé pedig folyik az orrom, szóval nem tudom rendesen kifújni. Egyre erősebb gyógyszereket szedek rá, az némileg segít, de az sem mindegy, hogy milyen, mert a legtöbb allergiagyógyszer altató hatású. Általában fájdalomcsillapítóval együtt szoktam szedni, az emel a hatásán.
A portól a szőrön át a pollenig mindenre allergiás vagyok és a tüsszögés a legkevesebb. Nyaranta, tavasszal vannak nagyon rossz napjaim, mikor köhögök és fulladok is mellé...
Én el tudnám viselni emiatt, meg is teszem, mert szegény párom is allergiás, csak enyhébben. 😅 Meg általában nem zavarnak az ilyen dolgok, a csámcsogás, sem szokott irritálni meg a lábrázás sem, mások meg kiszaladnak a világból ilyenek miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!