Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális hogy egyfolytában rá gondolok?
2 hónapja szakított velem a barátom, hogy « ô nem akar párkapcsolatot és ezt nem tudja velem tovább folytatni » Részemrôl ez lezáratlan hiszen valószínû, hogy van valami oka ezen kívül is de ezt már nem kérdezhetem meg tôle mert nem akarom hogy azt higgye nem vagyok túl rajta. Akkor kellett volna mikor szakított velem. Most már bánom, hogy akkor nem kérdeztem meg, ezen azóta is kattogok. Tehát még mindig nem értem (soha nem panaszkodott és nem vettem észre rajta semmit) de ez van, elkell fogadni.
2 hónapot voltunk együtt. Kapcsolatunk alatt sokszor csúnyán viselkedett ( aminek súlyosságán szakításunk után gondolkoztam el igazán ) Azt tudom, hogy nem akarok vele lenni mert haragszom rá, hogy nem érdemeltem meg, úgyhogy isten ments hogy én akarjak tôle valamit is. Mégis rá gondolok egyfolytában. Akár ábrándozok róla, akár gyûlölködöm a rosszban amik történtek velem. Mindig rá gondolok és ezt utálom.
Elszeretném felejteni. Sajnos szeptemberben megint találkozunk és minden nap fogunk mivel szaktársak vagyunk és minden óránk közös. A tervem addigra ôt kiheverni és hogy semlegessé váljon nekem, hisz szeretném ha normális osztálytársi viszony maradna közöttünk.
Szakítás óta, ami már 2 hónapja, napközben mikor el-el foglalom magam akkor egy kicsit jobb. Viszont mikor este van, lefekvés elôtt mindig rá gondolok és ez iszonyat idegesítô, hiába küzdök ellene.
1.Miért van az hogy folyton rá gondolok hogyha tudom hogy nem akarok vele lenni?
2.Mi segített nektek vagy valami tanács aki volt má ilyen helyzetben??
Köszi a válaszokat!:)
Azért izgulsz mert félsz az ismeretlentől, tehát: jajj, mi lesz ha meglát? Mit fog mondani, mit fog gondolni?
Hát elmondom fölösleges ezen rugózni, mert nem lesz semmi. Elmentek majd egymás mellett és kész.
Majd ha lecseng a karantén időszak, kiszabadulsz a nagyvilágba, esetleg meg is ismersz valaki jobbat akkor elmúlik. Addig is... jó zenék... jó ételek...
Én lány ô fiú egyébként.
Annal ellenére hogy ábrándozom róla, tudom hogy nem akarok tôle semmit az kimaradt. Na ez is szörnyû hogy ábrándozok róla mikor nem akarok mert elakarom felejteni....
Ismeros, ha ez megnyugtat elmhulik idovel, az segithet ha kozben massal ismerkedsz.
A tancsom h ne csinalj hulyesegeket, ne keresd, ne idd le magad, ne drogozz, ismerkedj uj emberekkel, talalj mas celt es foglald le magad
Amit most atelsz az a szerelmi csalodas, ha kesobb vissza tekintesz halas leszel h egy bantalmazo kapcsolattol megszabadultal.
Tovabbi tippeket adok privatban ha ennyi nem eleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!