Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, szerintetek kevés a normális és értékes lány a 20-25 éves korosztályba? Egyfolytában ezt hallom a fiú ismerőseimtől. Pedig én sok normális lányt ismerek.
Sok normális, sok annak látszik, sok meg még csak nem is látszik annak. Ez nem nemi, hanem generációs sajátosság.
Mi sem vagyunk jobban eleresztve sajnos :/
30/f
Minden tele van normális lányokkal. Nekem megvan a tököm, hogy nappal, nyivános helyeken, ismeretlenül próbálkozzak lányoknál (bulizni sosem jártam) és azt látom hogy tele van minden csinos, szép, kedves, szeretetre és farokra vágyó fiatal lányokkal.
Jójó, vannak ribik, partiku rvák, vaskalapos sznobok, divatpi csák, szűzku rvák, stb-stb. DE PRÓBÁLKOZNI KELL. Mindig azt hiszik, hogy aki férfi sikeres a nőknél, az azzal egyenlő, hogy neki ha odamegy 10 lányhoz, akkor mind a 10-zel lefekszik utána. De a valóság inkább az, hogy 10-ből 1-gyel lesz valami, de lehet átlagban még kevesebbel is.
A lényeg, hogy sokat kell próbálkozni (merszet kell növeszteni hogy oda merj menni) és a megfelelő helyeken kell. Utcán, suliban/munkában, buszon, boltban, városi rendezvényeken, egyetemek/főiskolák környékén (még ha te nem is jársz oda), kora délután (amikor véget ér a suli/munka sokaknak).
Életem legnagyobb szerelmét pl egy Rossmann-ban ismertem meg, amikor levettem a polcról egy krémet ami az ő kosarában is volt (csak azért hogy megszólíthassam) és odamentem hozzá a krémről kérdezni.
Másik kedvencem mikor egy pláza ruhaboltjában direkt egy nagyon ronda pulcsit vettem el gyorsan, aztán odamentem a lányhoz azzal a kérdéssel, hogy "Szerinted ez hogy állna rajtam?" és egyből elnevette magát. Aztán dumáltunk, elkértem a számát tíz perc beszéd után, stb. - Nem olyan nagy ördöngősség ez. Ér sok csalódás, elutasítás de nem azokra kell fókuszálni. Így évekkel később is a sikerek maradtak meg a fejemben, nem a kudarcok.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!