Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Pasik, szerintetek kevés a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, szerintetek kevés a normális és értékes lány a 20-25 éves korosztályba? Egyfolytában ezt hallom a fiú ismerőseimtől. Pedig én sok normális lányt ismerek.

Figyelt kérdés

2016. nov. 18. 22:04
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Hát nemtudom gondolom relatív kinek milyen elvárásai vannak külső és belső dolgában.

Vannak csodás kinézetű ismerőseim szépek, mosolygósak, magas hosszúcombú, vékony csajok fele azért szingli évek óta mert totál kattant, frusztrált de van amelyik buta mint a föld (pl 30 éve él egy városban, ismeri a google-t de facen kérdezi meg kiírva hogy jár a bussz).

Van aki meg nagyon aranyos, szexmániás, pár kereső csak egyiken van X kg felesleg amiért gátlásosabb másik extrém izzad.

Nem mindig jön össze a belső és külső harmónia.

2019. aug. 22. 09:05
 22/23 anonim ***** válasza:

Nekem több szingli fiú ismerősöm van, mint lány, pedig közel azonos a számuk. Sajnos azt kell mondjam valóban egyetértek a kérdezővel, pedig nekem már gyerekeim vannak, és nincs elég ujjam hogy megszámoljam hány rövidebb vagy hosszabb távú kapcsolatom volt. Az első mondathoz visszatérve, a szingli pasi haverjaim jelentős hányada iszonyú jófej, okos, művelt, sportos.. Persze megvannak a maguk stikkjei, agglegény szindrómák, stb... de aki megismeri őket annak garantált a parti. Ezzel szemben rengeteg olyan nőt ismerek, akit a hátam közepére sem kívánnék és főleg ebben a korosztályban. Szerencsére én már kinőttem belőlük. A 92 előtti korosztály jobban bejön. Még úgy is, ha 15 év "vor"-ban van.

30/f

2019. aug. 22. 10:36
 23/23 anonim ***** válasza:

gyakorlatilag nincsenek is

a fiú ismerőseidnek teljesen igaza van

aki ennyi idősen normális, az már gyűrűs menyasszony és hét lakat alatt őrzik, vagy leszbó, vagy embergyűlölő

a lányok nagy többsége vagy a pasi külsejére, vagy a pénzére van rákattanva, bitang szar a helyzet társkeresési téren

"Lol, ne valami kisebbségi komplexusos b-szatlan pasi mondja már meg, melyik lány értékes és melyik nem"

mert biztos neked, szerencsétlen lelkibeteg hülye idiótának sokkal mérvadóbb a véleménye, igaz?

ja, nem

tőlem is kaptad a mínuszt, te nyomorult paresnyákov proli

2021. jan. 28. 18:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!