Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy itt gyakorin nem találok normális barátot? Mélyen vallásos ember vagyok ez a baj?
Nem erőltetem rá senkire a vallásom...és nem hozom szóvá csak ritkán
Vasárnaponként járok templomba és szoktam otthon imátkozni.De ennyi.
Nem arra értettem, hogy ráerőlteted valakire. Hinni egy dühöngő vén szakállas fasziban, aki a háttérben irányítja a világot és célja van minden egyes személyjel.. már ez önmagában kizár egy rakat racionális dolgot. A háttérhatalmi zsidókban hinni is pont ugyanilyen baromság.
Sok mindenben lehet hinni (lásd én is azt gondolom hogy az univerzumot valaminek teremtenie kellett, de megnevezni nem tudom, mert nem lehet a mi tudásunk itt véges)és elismerem a spiritualitást, de vakon hinni egy ilyen dologban... minthogy, ha kiverem otthon vagy, ha házasság előtt szexelek akkor nekem helyem van a pokolban?
Kérlek.. Én most nem akarlak sértegetni, de valszeg sikerült. Szóval próbálkozz hasonlóan vallásos emberekkel a templomban mondjuk..
Talán mert ez nem társkereső oldal.
Amúgy 33/L?? Lassan középkorú nő leszel.
először privizni akartam és megkérdezni hogy milyen vallású vagy mert egyébként én is nagyon vallásos vagyok....de esetleg majd akkor mikor a többi egyéb privis kandúrt már szélnek eresztetted :-)
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!