Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, szerintetek kevés a normális és értékes lány a 20-25 éves korosztályba? Egyfolytában ezt hallom a fiú ismerőseimtől. Pedig én sok normális lányt ismerek.
Figyelt kérdés
2016. nov. 18. 22:04
12/23 anonim válasza:
Kérdés, kinek mi számít értéknek, normálisnak.
Egyáltalán nem biztos, hogy aki nekem értékes, normális, az az lenne a barátomnak is.
13/23 anonim válasza:
Kevés. És nehezebben is észrevehetők, mert nem buliznak, nem plázáznak, nem "modellkednek", nem "hercegnők", és épp ezért normálisak, mert nem szálltak el.
14/23 anonim válasza:
Sajnos Kérdező, kevés. És az a kevés is foglalt. Bezzeg a felszínes, kivagyi, pénzvadász nők, na abból dömping van, mert ők ugye nem kellenek senkinek, maximum a bulikirály menőmanóknak, nekik is csak egy éjszakára.
15/23 anonim válasza:
Én normális vagyok még se találnak meg a fiúk.Bulizni nem járok max koli buliba,de ahhoz is le kell ráncigálni engem.Egyetemre járok meg dolgozni.
16/23 anonim válasza:
Ez egy full szubjektív téma. Cseszhetem ha a világon csak normális lányok vannak, ha nekem egy sem jön össze, vagy élből elutasítanak. Innentől kezdve számomra nincsenek is nők a világon. Annak meg akinek a kisújját sem kell mozdítani a lányokért, annak meg maga a mennyország.
17/23 anonim válasza:
Igen, kevés és nem véletlenül hallod ezt. A kérdés az, hogy te mit értesz normális alatt. Az ismerősi körömben attól függ általában a lányoknál a normális jelző, hogy az illető a barátnőjük e. Ha igen, akkor a legnagyobb ribit is normálisnak találják.
18/23 swagolasz válasza:
Vannak persze, de én mindig valahogyan mellé nyúlok :D De ez az én hibám :D
19/23 anonim válasza:
Egyre kevesebb, Kérdező
A legtöbbjével elszalad a ló, és valami királykisasszonynak képzeli magát, csak mert 10-nél több pasas dugná meg, azt hiszi, ettől ő fúdekülönleges lesz...
Sunshinedoll meg kapta a fröcskölődésére a mínuszát. Ostoba retard kretén.
20/23 anonim válasza:
Kevés. Tele van r1bancokkal minden bármerre is mész. Alig találni normális lányt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!