Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A távkapcsolati chatelés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A távkapcsolati chatelés megöli a kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Kinek mi a tapasztalata?

Könnyebbek a félreértések?

ma 07:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
0%

Hát ha más nőkkel cseveg flörtöl hülyíti őket mellettem, nekem az nem vigasz hogy de ugyis 300 km re van a másik es (csak ez miatt) ugyse jönnek össze.

Tök hülyén néz ki hogy én főzök egyutt vacsizunk velem szexel es a 3 közt meg másnak írkál.

ma 07:08
 2/15 A kérdező kommentje:
Nem erről szól a kérdés.
ma 07:11
 3/15 anonim ***** válasza:
84%
Ha meg sima távkapcsolatrol van szo az szerintem nem kapcsolat ergo nincs mit megölni a kapcsolaton se mert nem az. Az ilyenek vmi alkalmi laza kapcsik csak. Vegetálás mig nincs senki.
ma 07:30
 4/15 A kérdező kommentje:
Ideiglenes...
ma 07:32
 5/15 anonim ***** válasza:
Akkor azutan lehet kapcsolatrol talan beszelni ha egyutt vannak egyaltalan működik e. Addig meg jobb mint a semmi es ennyi az egész
ma 07:34
 6/15 A kérdező kommentje:
De jó, hogy senki nem arra válaszol amit kérdezek.
ma 07:35
 7/15 anonim ***** válasza:

Nem egyertelmu a kerdes.

Egyutt voltatok mar es aztan lett tavkapcsolat? Vagy egybol igy indult? Miert lett belole tavolsag? Mennyi ideig tart? Miert nem videohivasban beszelgettek inkabb? A csak chat siman megoli, igen, mert a leheto legszemelytelenebb.

ma 08:08
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ!
ma 08:09
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg tedd fel érthetően a kérdést
ma 08:09
 10/15 anonim ***** válasza:
82%
Igen, chatelénél sok a félreértés. Jártam én is így, hogy írogattunk, de végül fel kellett hívni, mert valami poénomat félreértette, aztán magyarázkodhattam. Tegnap is írogattunk, de mivel otthon volt, így inkább felhívtam, mert kényelmesebb is. Ha van rá lehetőség, akkor jobb élő szóban beszélgetni, sokkal többet ér mint pötyögni, ha nincs korlátlan mobilcsomagod, akkor messengeren.
ma 08:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!