Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megbántottam a barátnőmet az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbántottam a barátnőmet az este. Hogy engesztelhetném ki és téríthetném jobb belátásra?

Figyelt kérdés

Igazából 2 éve tart a kapcsolat, másfél éve együtt élünk, azóta folyamatosan vitás kérdés köztünk a szexualitás. Nem arról van szó, hogy kevés, mert amúgy a napi egy kb mindig megvan, ráadásul ő kezdeményez többet.

Részemről az a probléma, hogy napi egynél többször nem lehet, de ez nála kőbe vésetten így van. Nem azt szeretném, hogy rendszeresen napi egynél több szex legyen, de néha igazán beleférhetne. Azzal jön, hogy de rá fogok unni, de a fő ellenérve, amit tényleg mindig mond, ha aznap már másodjára szeretnék szeretkezni vele, hogy ő "nem k**/r***, hogy napi többször szexeljen", meg "ne nézzem ***nak". Konkrétan kiakad rám ilyen esetekben, és tök dühösen vágja a fejemhez, hogy ő nem ****, és ne is nézzem annak, nem fog napi egynél többször...

És ezzel a napi egyel tényleg az a baj, hogy nagyon abszurd szinten be kell tartani. Mit tudom én, ha pénteken reggel hatkor ébredés után szeretkeztünk, én meg aznap este háromnegyed tizenkettőkor kezdeményeztek, akkor ő mélységesen fel fog háborodni, hogy mégis minek nézem, 10 percig hozzám se szól, éjfél után pár perccel meg ő kezdeményez, mert már szombat van. Viszont akkor szombaton nincs több szex.

Ez nekem abszurd. Én amikor kezdemenyezek nála, nem angyalok azon, hogy ha mondjuk az éjszaka közepén szexeltünk, az még éjfél előtt volt-e.

Annyiszor próbáltam beszélni vele, hogy mi a baj, de nem jutottunk előrébb. Kérdeztem, hogy az-e a baj, hogy nem élvezi, de azt állítja, hogy nem erről van szó, épp ellenkezőleg. Kérdeztem, hogy az-e a baj, hogy úgy érzi, hogy csak szexre kell, de nem, nem ez a baja. Kérdeztem, hogy az-e a baj, hogy csak nincs kedve, de nem erről van szó, ha csak simán nincs kedve, azt mindig megmondja. Konkrétan tényleg az a fő gond, hogy ő úgy érzi, hogy k*-nak van nézve, ha napi egynél több alkalom van, de azt tényleg azon a szélsőséges szimten, mint ahogy írtam.

Az este pont emiatt vesztünk össze, de most jobban, mint a szokásos 10 perc mosolyszünet. Valamikor este 11 körül kezdeményeztem, ő kiakadt, mert már előtte hajnali egykor megvolt a napi egy. Őszintén szólva nem volt hű de joznapom, és nem a szokásosan reagáltam, hogy ráhagyom, hanem közöltem, hogy elegem van ebből az ostoba agymenéséből, ha meg úgy teszünk, mintha ennek a logikának lenne értelme, akkor meg úgy viselkedik, mint egy álszent k*, ha azt hiszi, hogy ez a pár perc számít, hogy éjfél előtt volt az aznapi második, vagy éjfél után pár perccel a másnapi első. Nem pont szó szerint így mondtam, de az tény, hogy az "ostoba agymenés" és az "álszent k" része az benne volt.

Na azóta nem szól hozzám. Este hátat fordított, elkezdett szipogni. Én rögtön bocsánatot kértem tőle, tényleg nem úgy gondolom, próbáltam vigasztalni, de nem igazán hatott. Azt hagyta, hogy átöleljem, de nem bújt hozzám az este. Reggelre sem nyugodott meg. Mi hétvégén azt szoktuk, hogy ha nem egyszerre kelünk, hogy vagy aki hamarabb kelt az csinálja reggelit meg a kávét mind a kettőnknek, vagy marad az összebújás, amíg a másik is fel nem ébred, és közösen dobjuk össze a reggelit. Na ő hamarabb kelt, nélkülem reggelizett, csak magának csinált bármit is. Jó, nem baj... Próbáltam megpuszilni, elhúzódott. Megint bocsánatot kértem tőle, megint nem hatott. Levegőnek néz. Kicsit később megkérdezem, hogy mi legyen az ebéd, van-e kedve közösen főzni, vagy csináljam én. Közölte velem, hogy nem érdekli, én azt csinálok, amit akarok, ő rendelni fog. Jó, tudomásul vettem... Olyan fél órája kérdeztem, hogy a ma késődélutáni randinkkal mi lesz, semmi, ő nem megy velem sehová.

Egyszerűen nem tudom mit tehetnék a békülés érdekében. Ha beszélek hozzá, átnéz rajtam, megpuszilni nem lehet, a bocsánatkérés nem használ.

Rettenetesen zavar ez a helyzet. Nem akartam megbántani. Ráadásul ami a konfliktust okozta, tök hülyeség... Nem gondolom, hogy ilyen szigorúan kéne ragaszkodni a napi maximum egyhez, hogy 20 perc is számítson a kérdésben...

jan. 19. 11:12
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/79 anonim ***** válasza:
24%

Ha megharagszol ha nem én egyetértek azokkal akik szerint manipulálni akarod, érvényesíteni a kívánságod. Másfél éve csinálod és szegény pára betegesen kötődik hozzád, vagy szeret és inkább fejet hajt a rendszeres napi együttléttel, inkább kezdeményez csak hagyd békén több mennyiséggel.

Szerintem fordított esetben ha ő kényszerítene téged olyasmire amire nem vágysz már rég megverted volna, vagy szakítottál volna vele.

Példának okáért ha anális szexről lenne szó, hogy csak ki szeretnéd próbálni egyszer, de ő nem akkor sem lenne elfogadott, hogy rá szeretnéd erőltetni.

Vagy képzeld el, hogy ő szeretne téged análisan kielégíteni, vagy amikor tényleg semmi erőd, kedved nem lenne szexelni rád erőszakolná.

Még egy kicsit sem lenne elfogadott az ő részéről sem.

Mondj le a napi kettő szexről vele és keress más nőt aki veled hajlandó lenne összefeküdni minél többször mert a mostani barátnőd nem fog.

jan. 19. 20:28
 62/79 anonim ***** válasza:
66%

Milyen jobb utra teres ?? Egy parkapcsolat akkor jo,ha a felek fel mondatbol,celzasbol ertik egymast,vagy egymasra neznek es ugyanazt gondoljak, ugxanazt akarjak mint a masik mer ugyanannyi a szeretet es szeretkezes igenyuk is. Olyan termeszetes ahogy egymassal vannak ,beszelgetnek. Nem vitatkoznak,mert pontosan ugyanarra vagynak ugyanugy gondolkodnak. Egyszeruen mintha olvasna a gondolataidban. Eleg egy nezes egy kis apro gesztus es tudjak mit akar a masik,,nem kell kimondani. Tokeletesen egy hullamhosszon vagytok,nem kell magyarazkodnod,h miert vagy olyan,mert o is olyan.

Kerdezo a ti kapcsolatotok nem talalta meg a kozos hullamhosszt. Erdemes inkabb elengednetek egxmast,hadd lehessen mindkettotoknek hozzaillo parja.

jan. 20. 00:26
 63/79 A kérdező kommentje:

#61 Oké, akkor még egyszer a gyengébbek kedvéért...

Nem kényszerítem semmire a barátnőmet.

Nem vágyom kifejezetten arra, hogy többet szeretkezzünk.

jan. 20. 14:08
 64/79 anonim ***** válasza:
27%
Dehogynem vágysz! A kérdésben van, hogy szeretnél néha naponta kétszer szexelni! Te elmaradott vagy, vagy egy kamuzós?
jan. 20. 14:10
 65/79 A kérdező kommentje:
#64 Nem írtam konkrétan azt, hogy szeretnék naponta kétszer szexelni. Az a baj, hogy görcsösen ragaszkodik ahhoz, hogy pontosan egy legyen, és kiborul, ha felmerül ritkán, ha máshogy alakul, még akkor is, ha tényleg 20 percen múlik. Azt szeretném, hogy ha van kedve, akkor ne rugózzunk húsz percen, hogy meg kell várni a másikat, ha meg nincs, akkor normálisan utasítson vissza.
jan. 20. 15:05
 66/79 anonim ***** válasza:
27%
Nem fogod elérni mert lekurv.ztad, mert hosszú ideje olyan kapcsolatban vagytok amely egyszerűen rossz. Tele van kisebbségi érzésekkel és te még jobban lenulláyod az önbecsülését. Már megszokta, hogy lekiabál, megszokta, hogy védekeznie kell ellened. Semmi keresnivalótok nincs egymás mellett, nincs köytetek egymás iránti tisztelet és legjobban te tehetsz róla mivel egyáltalán nem az önbizalmát próbéltad feldobni, vagy elnyerni a bizalmát hanem ERŐLTETED RÁ 1,5 éve a szexet. Mindegy, hogy egyetlen egyszer szeretnél naponta kétszer hiszen sokszor a 1,5 év alatt 0.00 előtt elkezdted simogatni, hogy hátha legalább egyszer sikeres leszel. Abból van marhára elege és azért beszél veled ahogyan teszi. Megérdemled. Lehet a szar kapcsolatod persze húzni csak nincs értelme, de majd rájössz amikor kidob téged, vagy szenvedtek még pár sort egymás mellett...
jan. 20. 15:36
 67/79 anonim ***** válasza:

Én is azt magyaráztam mint 61# és a 62# is, hogy hiába akarod egyetlenegyszer is átélni, hogy 2x egy nap legyen szex hogyha nem szeretné. Ha fordított lenne a helyzet, hogy te nem szeretnéd, vagy mást nem szeretnél kipróbálni és rá akarna beszélni, kényszeríteni az sem lenne elfogadott.

Olyan partnert kéne keresned aki probléma nélkül szexel veled 2x/3x egy nap és nem őt jobb belátásra bírni.

jan. 20. 16:07
 68/79 A kérdező kommentje:

#66 Értem én, hogy végigfröcsögted a teljes kommentszekciót, tök feleslegesen, mert nem fedi a valóságot amit állítasz, csak a fantáziád szüleménye az egész. Ettől még se igazad nem lesz, se nem hasznos a megnyilvánulásod.

Fogd már fel te agyhalott, hogy nem azért kezdem el simogatni 0.00 előtt, mert ördögi tervem van, hogy na most megfektetem másodjára, hanem azért, mert kívánom és nem tartom számon órára pontosan, hogy mikor szeretkeztünk utoljára. Ha előtte az előző alkalom valamikor az éjszaka közepén volt, akkor nekem arról fogalmam sincs, hogy az éjfél előtt vagy után volt, mert eszemben nem jut az órát bámulni. Nem csak az történik meg, hogy bepróbálkozom valamikor 23.59 előtt, a barátnőm meg kiakad, hogy de azon a naptári napon már mi egyszer együtt voltunk 0.00 után, hanem az is, megesik, hogy én délután/koradélután próbálkoztam be, és akkor akadt ki. Az utóbbi a gyakoribb eset egyébként, az éjfél előtti példát azért hoztam fel, mert ott tényleg elég fura, hogy egyszer kiakad rám, aztán húsz perc múlva meg már szeretné...

Nem szar a kapcsolatom vele. Ezen kívül szinte soha semmi konfliktusunk nincs, és ez se olyan hű de gyakori, kb másfél hónapra jut 4-5 ilyen "veszekedés", ami 3 mondaton belül le van zárva. Konkrétan ez az első komolyabb konfliktusunk a két év alatt.

jan. 20. 16:31
 69/79 anonim ***** válasza:
41%

Attól, hogy lehordasz engem vagy mást is nem fog segíteni rajtatok. Képtelen vagy felfogni, hogy NEM AKAR KÉTSZER SZEXELNI SOHA! Tök mindegy, hogy mikor kívánod a szexet, mikor csábítgatod, hogy délután, vagy éjfél előtt NEM AKAR! Az a rögeszméje az önbizalomhiánya miatt, hogy megunod és nem lesz a qrvád. Megmondtad neki, hogy egy qrva és el is ástad magad még jobban a szemében, még jobban bebizonyítottad neki, hogy qrva akit használsz rendszeresen! Lényegtelen, hogy amikor beteg, vagy menstruál nem történik szex mert amikor semmi baja, nincs menstruációja legtöbbször naponta szexel veled, de NEM AKAR KÉTSZER!

Agyhalott te vagy mert hiába írják többen, hogy ne erőltesd rá te akkor is csinálod!

Remélem lerohad a farkad!

jan. 20. 16:42
 70/79 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd ott a csajt.
jan. 20. 16:44
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!