Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megbántottam a barátnőmet az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbántottam a barátnőmet az este. Hogy engesztelhetném ki és téríthetném jobb belátásra?

Figyelt kérdés

Igazából 2 éve tart a kapcsolat, másfél éve együtt élünk, azóta folyamatosan vitás kérdés köztünk a szexualitás. Nem arról van szó, hogy kevés, mert amúgy a napi egy kb mindig megvan, ráadásul ő kezdeményez többet.

Részemről az a probléma, hogy napi egynél többször nem lehet, de ez nála kőbe vésetten így van. Nem azt szeretném, hogy rendszeresen napi egynél több szex legyen, de néha igazán beleférhetne. Azzal jön, hogy de rá fogok unni, de a fő ellenérve, amit tényleg mindig mond, ha aznap már másodjára szeretnék szeretkezni vele, hogy ő "nem k**/r***, hogy napi többször szexeljen", meg "ne nézzem ***nak". Konkrétan kiakad rám ilyen esetekben, és tök dühösen vágja a fejemhez, hogy ő nem ****, és ne is nézzem annak, nem fog napi egynél többször...

És ezzel a napi egyel tényleg az a baj, hogy nagyon abszurd szinten be kell tartani. Mit tudom én, ha pénteken reggel hatkor ébredés után szeretkeztünk, én meg aznap este háromnegyed tizenkettőkor kezdeményeztek, akkor ő mélységesen fel fog háborodni, hogy mégis minek nézem, 10 percig hozzám se szól, éjfél után pár perccel meg ő kezdeményez, mert már szombat van. Viszont akkor szombaton nincs több szex.

Ez nekem abszurd. Én amikor kezdemenyezek nála, nem angyalok azon, hogy ha mondjuk az éjszaka közepén szexeltünk, az még éjfél előtt volt-e.

Annyiszor próbáltam beszélni vele, hogy mi a baj, de nem jutottunk előrébb. Kérdeztem, hogy az-e a baj, hogy nem élvezi, de azt állítja, hogy nem erről van szó, épp ellenkezőleg. Kérdeztem, hogy az-e a baj, hogy úgy érzi, hogy csak szexre kell, de nem, nem ez a baja. Kérdeztem, hogy az-e a baj, hogy csak nincs kedve, de nem erről van szó, ha csak simán nincs kedve, azt mindig megmondja. Konkrétan tényleg az a fő gond, hogy ő úgy érzi, hogy k*-nak van nézve, ha napi egynél több alkalom van, de azt tényleg azon a szélsőséges szimten, mint ahogy írtam.

Az este pont emiatt vesztünk össze, de most jobban, mint a szokásos 10 perc mosolyszünet. Valamikor este 11 körül kezdeményeztem, ő kiakadt, mert már előtte hajnali egykor megvolt a napi egy. Őszintén szólva nem volt hű de joznapom, és nem a szokásosan reagáltam, hogy ráhagyom, hanem közöltem, hogy elegem van ebből az ostoba agymenéséből, ha meg úgy teszünk, mintha ennek a logikának lenne értelme, akkor meg úgy viselkedik, mint egy álszent k*, ha azt hiszi, hogy ez a pár perc számít, hogy éjfél előtt volt az aznapi második, vagy éjfél után pár perccel a másnapi első. Nem pont szó szerint így mondtam, de az tény, hogy az "ostoba agymenés" és az "álszent k" része az benne volt.

Na azóta nem szól hozzám. Este hátat fordított, elkezdett szipogni. Én rögtön bocsánatot kértem tőle, tényleg nem úgy gondolom, próbáltam vigasztalni, de nem igazán hatott. Azt hagyta, hogy átöleljem, de nem bújt hozzám az este. Reggelre sem nyugodott meg. Mi hétvégén azt szoktuk, hogy ha nem egyszerre kelünk, hogy vagy aki hamarabb kelt az csinálja reggelit meg a kávét mind a kettőnknek, vagy marad az összebújás, amíg a másik is fel nem ébred, és közösen dobjuk össze a reggelit. Na ő hamarabb kelt, nélkülem reggelizett, csak magának csinált bármit is. Jó, nem baj... Próbáltam megpuszilni, elhúzódott. Megint bocsánatot kértem tőle, megint nem hatott. Levegőnek néz. Kicsit később megkérdezem, hogy mi legyen az ebéd, van-e kedve közösen főzni, vagy csináljam én. Közölte velem, hogy nem érdekli, én azt csinálok, amit akarok, ő rendelni fog. Jó, tudomásul vettem... Olyan fél órája kérdeztem, hogy a ma késődélutáni randinkkal mi lesz, semmi, ő nem megy velem sehová.

Egyszerűen nem tudom mit tehetnék a békülés érdekében. Ha beszélek hozzá, átnéz rajtam, megpuszilni nem lehet, a bocsánatkérés nem használ.

Rettenetesen zavar ez a helyzet. Nem akartam megbántani. Ráadásul ami a konfliktust okozta, tök hülyeség... Nem gondolom, hogy ilyen szigorúan kéne ragaszkodni a napi maximum egyhez, hogy 20 perc is számítson a kérdésben...

jan. 19. 11:12
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/79 anonim ***** válasza:
18%

Le lehet pontozni, de az az igazság, hogy erőlteti a szexet vele és még le is qrvázta. Azon se csodálkoznék ha tényleg megerőszakolná csak azért, hogy végre legyen már napi 2* szex. Qrvára abnormális 2 éves kapcsolatban erőltetni a szexet többször amikor tudja nagyon jól, hogy nem fog beleegyezni!

Baszki még naponta egyszer is néha sok szexelni nemhogy kétszer és nemhogy hálát adna az égnek, hogy egyáltalán szexel inkább még erőlteti rá. Gusztustalan féreg!

jan. 19. 13:46
 32/79 anonim ***** válasza:
68%

"Ha nem akar naponta szexelni, akkor ne kezdeményezzen 7-ből 4-6 napon elsőként, meg mondjon nemet, ha én kezdeményezek."

Szerintem aranyéleted van, csak nem látod.

De ha neked ez akkora probléma (hogy minden nap szex, amiből ráadásul a barátnőd kezdeménye 4-6 alkalmat), akkor jobb ha más partner után nézel és nem ezt a lányt sértegeted, piszkálod. Meg mindenki előtt beállítani, mint valami mentális sérültet:(

jan. 19. 13:53
 33/79 anonim ***** válasza:
81%

Amúgy én attól is kész lennék, ha valaki minden nap akarná csinálni, nemhogy naponta többször...

Pedig úgy hiszem a heti 2-3 alkalommal egy átlagos igényem van.

jan. 19. 13:55
 34/79 anonim ***** válasza:
21%
Vagy keresni kell egy új munkakört, ami kellően lefáraszt ahhoz, hogy ne a szexen agyalj...
jan. 19. 13:56
 35/79 anonim ***** válasza:
27%

Ide többségben komolyan szellemileg elmaradottak járni kommentelni.

Világos nekem is mi játszódik le 1,5 év alatt:

Az összeköltözés = a kérdező szerint annyival, hogy akármikor amikor szexelni akar a barátnőjének kötelező lefeküdni vele. Valószínűleg ha naponta 3x történne meg akkor szeretné, hogy anális szex legyen, vagy csak orális szex és ő kapja, de ne kelljen viszonozni hiszen ő akar az úr lenni a kapcsolatban, használni akarja kénye-kedve szerint és az bizgatja a csőrét, hogy nem hagyja magát használni a barátnője hanem ő dirigál.

Mindkettő sérült lelkileg, de a barátnő annyit szenved mint a kutya míg az OP a terve meghiúsulása gyanánt hisztizik és erőszakos vele éjszakánként is.

jan. 19. 14:04
 36/79 anonim ***** válasza:
80%

"Viszont azt vettem észre, hogy kicsit másként tekintünk arra, hogy mikor van másnap. Én úgy gondolok a másnapra, hogy az az esti alvás után van, ő meg úgy, hogy éjfél után."

Konkrétan éjfél után van másnap. Szilveszterkor például az Új év 00:01 következik és nem reggel 06:00-kor. Őszintén szólva nekem is magas, hogy egyáltalán miért olyan fontos napi szinten szexelni, pláne nem érthető, hogy miért többször amikor nem szeretne. Veszekedsz vele miatta, tiszteletlenül bánsz vele folyamat és aztán nem érted, hogy miért tartja magát az éjfél utáni időponthoz.

A szexuális élmény, vagy élet akkor szuper, kielégítő ha mindketten akarjátok, kompromisszumra képesek vagytok. Felfoghatatlan, hogy naponta kerül rá sor kb. mindig és akkor is az a problémád, hogy miért nem 2szer holott súlyos gondjai vannak és te miattad még nagyobb mértékben mert teszel rá neki a lapátra...

jan. 19. 14:35
 37/79 anonim ***** válasza:
jan. 19. 14:42
 38/79 anonim ***** válasza:
14%

Szerintem egyértelmű a helyzet. Mint írtam az egész másról nem szól mint arról, hogy érvénybe lépjen már végre amit elképzelt az önző, szexéhes kérdező. Más neki nem fontos csak az, hogy jókat élvezzen és akkor amikor csak akar. Ha naponta szexelne vele 2x akkor szeretné 3x és megunná majd kidobná mint amitől tart a párja hiszen egy ürítőtartálynak nézi.

Remélem a qrvázás után elhagyja a rohadékot.

jan. 19. 14:44
 39/79 anonim ***** válasza:
28%
Szegény barátnőd… Mindegy, lassan eljut oda, hogy kirakjon, nekem is volt ilyen szexmániás barátom egyszer, bár nem akarta napi szinten többször, de nem volt képes megérteni, hogy az embernek nincs mindig kedve szexelni, pláne nem úgy, hogy az előjáték kimerül egy seggmarkolásban vagy hasonlóban. Ilyenkor ment a durca, mint amikor a kisgyereknek mondod, hogy most nem kap új markolós kocsit… Szánalmasak az ilyen férfiak, ha szexet akartok, az ott kezdődik, hogy el kell érni, hogy a nő akarja, ez pedig napközben indul a viselkedésetekkel, figyelemmel, azzal, hogy nem úgy viselkedtek, mint valami kanos kis szűz fsz.
jan. 19. 16:00
 40/79 anonim ***** válasza:
57%

Ti tényleg nem tudtok olvasni?

Ehhez képest a kérdezőtől a gondolatolvasást várjátok el.

Senki sem tartja a kérdező mellett, saját döntése, ahogy az is, hogy mikor kezdeményez szexet, illetve hogy ha a kérdező akarja, akkor belemegy-e.

Ti egyébként mi a bús francért vagytok ÉVEKIG egy olyan párkapcsolatban, ahol már a szex is csak nyűg, de másra se alkalmas a pasitok? Nőként kérdem. Miért? A "de szeretem" kizárt, mert akkor nem lenne ilyen kínszenvedés a szex.

Most, hogy a pasikat elüldöztük, ideje, hogy beszéljünk a hüvelygombáról... Ugyanis lehet az egyik oka, hogy a szexből szenvedés lesz. Vagy ha nem elég nedves és túl sokáig tart. De ilyen esetben mi értelme nemet mondani, ha 20 perccel később a csaj mászik a pasira?

A kérdező meg pasi, hát olyanok, amilyenek. Persze, hogy direkt provokálja ezzel a baromsággal, hogy napi egyszer szex, óramű pontossággal. Nem ragaszkodna hozzá így a csaja, nem is erőltetné.

jan. 19. 16:27
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!