Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha azért jövök össze egy nővel, mert jobb nem akad nekem nála, tehát leadom az igényeim, és valójában nem is rá vágyom, az baj?
Így nem vagyok magamban, van kihez szólni, nem cikiznek, hogy nincs senkim stb.
Főzni, mosni nem kell rám, önálló vagyok. Inkább a lelki dolgok miatt van szükségem párra.
Nincs értelme. Se neked se neki nem lenne jó, ha átvernéd. A karma mindenkinek visszaüt.
Ne játsz más érzelmeivel!
Inkább egyedül, mint átverni mást az érzelmeiddel.
Teszem hozzá, ezért vagyok én is több, mint 5 éve egyedül, mert aki össze szeretett volna velem jönni, nagyon nem az esetem. Bennem volt annyi, hogy nem hazudtam neki, hogy nem tetszik. Rosszul esett neki, de megértette.
Ne játsz más érzelmeivel! Inkább egyedül!
Tehát azt tanácsolod, hogy maradjak egyedül. De maradjunk annál a helyzetnél, hogy nincs lehetőségem (soha) jobb nőt találni, mint a jelenlegi. Tehát nem lesz jobb csajom, 5-10 év múlva sem.
Akkor ebben az esetben azt tanácsolnád, hogy cölibátusban éljem le az életem?
Te is ezt tennéd? Inkább cölibátusban élnéd le az életed? Gondolom, aszexuális vagy akkor.
Azt nem tudod elképzelni, hogy valaki simán nem akar szexelni olyannal, akihez nem vonzódik?
Azt mondtad, a lelki dolgokról szól, de konkrétan szerelmet hazudnál, hogy baszhass. Ocsmány vagy.
A kettő nincs egymással ellentmondásban. Lehet szerelmesnek lenni olyanba, aki nem jön be annyira.
De egy idő után ráeszmélsz, hogy nem voltál még olyannal, aki igazán tetszett. Azért beszélgetésnél is jobban esik egy csinos arcra nézni.
Ne vedd el tőle az időt és lehetőséget, hogy normális párt találjon helyetted.
Egy görény dolog hazudni neki, és használni szerencsétlent.
Nincs ló, jó a szamár is. Mondd meg neki. Remélem jól pofán leszel b.szva az önzőségedért.
Maradj inkább egyedül.
Sokan ezt teszik.
Tehát maradjak egyedül örökre, ha nincs lehetőségem nekem tetsző nőt találni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!