Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha azért jövök össze egy nővel, mert jobb nem akad nekem nála, tehát leadom az igényeim, és valójában nem is rá vágyom, az baj?
Így nem vagyok magamban, van kihez szólni, nem cikiznek, hogy nincs senkim stb.
Főzni, mosni nem kell rám, önálló vagyok. Inkább a lelki dolgok miatt van szükségem párra.
Ez nagyon érdekes mert eléggé felkapott azt mondani hogy "túl nagyok az igényeid" ezt most nem rád értem hanem általánosságban..
Akkor amikor beszolsz valamelyik fiú lány barátodnak amiért nincs kapcsolata jóideje akkor ez helytálló? mert a kérdező ezt csinálja "leadja az igényeit"
El kellene dönteni hogy akkor ez most jogos vagy sem mert ha valaki nem adná le az igényeit akkor nem nagyon lennének párkapcsolatok 1000 ből talán 1 pár az ahol mind 2 fél egálnak érzi magát.
Legtöbbször a nők azok akik üvöltve közlik hogy ezzel a sráccal nem jönnének össze aztán valahogy mégis megfogja ezekszerint akkor a csaj is jobbat akart.
Bajnak baj, de ha nincs más lehetőséged...? Az sem jobb egy fokkal sem, ha a teljes fiatalságodat és életedet egyedül töltöd. Ezt tapasztalatból írom, nekem 10 és fél ÉVE senki és semmi (és 33 vagyok, tehát a fiatalságom, a legértékesebb éveim már elteltek így), szóval nem úgy osztom az észt, mint az itteni - jellemzően nő - felhasználók, akik más kérdés alatt leírják, hogy amúgy kb. 16 éves koruk óta alig voltak egyedül, egy-kettő közülük max. pár évecskét, ami röhej az egy vagy több évtizedhez képest. Aki itt rugdosott éjjel/hajnalban, az sem volt ám, csak hogy tudd, és megalkudnia sem kellett. Így könnyű magas lóról pofázni.
Szóval ha bírod, akkor hajrá. Esetemben a lejjebb adás egyet jelentene a legaljának és az általuk irányomba tanúsított szörnyű bánásmódnak az elfogadásával, nyilván ez vállalhatatlan és élhetetlen.
Köszönöm a normális válaszokat!
Egyetértek veled.
Legyen szép napotok.
Hát olvasva a kommenteket, nagyon reménykedek a lány észbe kap és kihajít téged mint egy sült galambot. Mint nő nagyon remélem. :) A karma úgy is visszacsap.:) Előbb útobb.
Egyébként hiába adtok neki választ, semmi se jó. Csak kötekszik, kiforgatja a szavakat, az van amit akar. Egyedül lenni utál, de másik érzéseiben szeret fürdözni,aki fényezi, mindent megtesz neki. Ergo férfi létére egy önző férfi. Sajnálom azt a szerencsétlen lényt, hogy pont ilyent fogott ki. :(
"Az igaz, hogy a nő jobban tud gyűlölni, mint egy férfi. Nem tud jobban szeretni (a rajongás nem szeretet), de gyűlölni jobban tud a nő."
Erőszakoltok és öltök gyűlöletből ember.
Szerintem az állításom igazoltad azzal, hogy T/2-ben mondtad a sértő állításodat, de mindegy.
Amúgy az érvedet nagyon egyszerű cáfolni: a nők azért nem követnek el fizikai erőszakot a férfiak ellen, mert nem elég erősek hozzá, ezért a gyűlöletüket más módon mutatják ki. Mégis hogy tudna egy 50 kilós nő bántani egy erős, 90 kilós pasit?
Habár tegyük hozzá, hogy amikor úgy érzik tehetnek valamit fizikailag, mert a pasi kiszolgáltatott helyzetben van, akkor azt is megteszik. Ez teljesen egyértelmű. Cikkeztek már "érdekes" dolgokról a sajtóban.
Másrészt azok a férfiak, akiket fizikailag bántanak a nők, nem tesznek feljelentést, mert cikinek érzik az esetet.
Ha engem megütne/megüt majd egy nő, én sem fogok a rendőrségre rohanni, mert cinkes lenne. Ennyi az egész.
Még valami, csakhogy ki ne forgasd a szavaimat:
Én sosem öltem/erőszakoltam nőt, és soha nem is fogok ilyet tenni. Nem is barátkoznék ilyen alakokkal, és azt mondom: húzzanak a börtönbe azok, akik ilyenek tesznek
Ennyi az egész.
Ezt a topikot pedig zárolom. Nem kérek több választ.
OFF
Még valami: Trump ma választást nyert, szóval boldog vagyok. 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!