Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbántottam a barátnőmet az este. Hogy engesztelhetném ki és téríthetném jobb belátásra?
Igazából 2 éve tart a kapcsolat, másfél éve együtt élünk, azóta folyamatosan vitás kérdés köztünk a szexualitás. Nem arról van szó, hogy kevés, mert amúgy a napi egy kb mindig megvan, ráadásul ő kezdeményez többet.
Részemről az a probléma, hogy napi egynél többször nem lehet, de ez nála kőbe vésetten így van. Nem azt szeretném, hogy rendszeresen napi egynél több szex legyen, de néha igazán beleférhetne. Azzal jön, hogy de rá fogok unni, de a fő ellenérve, amit tényleg mindig mond, ha aznap már másodjára szeretnék szeretkezni vele, hogy ő "nem k**/r***, hogy napi többször szexeljen", meg "ne nézzem ***nak". Konkrétan kiakad rám ilyen esetekben, és tök dühösen vágja a fejemhez, hogy ő nem ****, és ne is nézzem annak, nem fog napi egynél többször...
És ezzel a napi egyel tényleg az a baj, hogy nagyon abszurd szinten be kell tartani. Mit tudom én, ha pénteken reggel hatkor ébredés után szeretkeztünk, én meg aznap este háromnegyed tizenkettőkor kezdeményeztek, akkor ő mélységesen fel fog háborodni, hogy mégis minek nézem, 10 percig hozzám se szól, éjfél után pár perccel meg ő kezdeményez, mert már szombat van. Viszont akkor szombaton nincs több szex.
Ez nekem abszurd. Én amikor kezdemenyezek nála, nem angyalok azon, hogy ha mondjuk az éjszaka közepén szexeltünk, az még éjfél előtt volt-e.
Annyiszor próbáltam beszélni vele, hogy mi a baj, de nem jutottunk előrébb. Kérdeztem, hogy az-e a baj, hogy nem élvezi, de azt állítja, hogy nem erről van szó, épp ellenkezőleg. Kérdeztem, hogy az-e a baj, hogy úgy érzi, hogy csak szexre kell, de nem, nem ez a baja. Kérdeztem, hogy az-e a baj, hogy csak nincs kedve, de nem erről van szó, ha csak simán nincs kedve, azt mindig megmondja. Konkrétan tényleg az a fő gond, hogy ő úgy érzi, hogy k*-nak van nézve, ha napi egynél több alkalom van, de azt tényleg azon a szélsőséges szimten, mint ahogy írtam.
Az este pont emiatt vesztünk össze, de most jobban, mint a szokásos 10 perc mosolyszünet. Valamikor este 11 körül kezdeményeztem, ő kiakadt, mert már előtte hajnali egykor megvolt a napi egy. Őszintén szólva nem volt hű de joznapom, és nem a szokásosan reagáltam, hogy ráhagyom, hanem közöltem, hogy elegem van ebből az ostoba agymenéséből, ha meg úgy teszünk, mintha ennek a logikának lenne értelme, akkor meg úgy viselkedik, mint egy álszent k*, ha azt hiszi, hogy ez a pár perc számít, hogy éjfél előtt volt az aznapi második, vagy éjfél után pár perccel a másnapi első. Nem pont szó szerint így mondtam, de az tény, hogy az "ostoba agymenés" és az "álszent k" része az benne volt.
Na azóta nem szól hozzám. Este hátat fordított, elkezdett szipogni. Én rögtön bocsánatot kértem tőle, tényleg nem úgy gondolom, próbáltam vigasztalni, de nem igazán hatott. Azt hagyta, hogy átöleljem, de nem bújt hozzám az este. Reggelre sem nyugodott meg. Mi hétvégén azt szoktuk, hogy ha nem egyszerre kelünk, hogy vagy aki hamarabb kelt az csinálja reggelit meg a kávét mind a kettőnknek, vagy marad az összebújás, amíg a másik is fel nem ébred, és közösen dobjuk össze a reggelit. Na ő hamarabb kelt, nélkülem reggelizett, csak magának csinált bármit is. Jó, nem baj... Próbáltam megpuszilni, elhúzódott. Megint bocsánatot kértem tőle, megint nem hatott. Levegőnek néz. Kicsit később megkérdezem, hogy mi legyen az ebéd, van-e kedve közösen főzni, vagy csináljam én. Közölte velem, hogy nem érdekli, én azt csinálok, amit akarok, ő rendelni fog. Jó, tudomásul vettem... Olyan fél órája kérdeztem, hogy a ma késődélutáni randinkkal mi lesz, semmi, ő nem megy velem sehová.
Egyszerűen nem tudom mit tehetnék a békülés érdekében. Ha beszélek hozzá, átnéz rajtam, megpuszilni nem lehet, a bocsánatkérés nem használ.
Rettenetesen zavar ez a helyzet. Nem akartam megbántani. Ráadásul ami a konfliktust okozta, tök hülyeség... Nem gondolom, hogy ilyen szigorúan kéne ragaszkodni a napi maximum egyhez, hogy 20 perc is számítson a kérdésben...
De mit nem értesz rajta? Tudja a csaj, hogy szeret szexelni a kérdező és szexel vele naponta, kezdeményez többször mert azzal is tisztában van, hogy elutasítja utána ha már kétszer akar naponta. Betartja pontosan az időt és nem enged belőle mert nem akarja, hogy megunja, qrvának nézze. Hibbant, de a kérdező is az mert erőlteti rá a szexet habár elutasítja állandóan. Sőt lemondja. Ez mióta normális viselkedés a kérdező részéről? Sarokba szorítva érzi magát a nő és abból nyeri a domináns énjét, hogy megszabja mikor szexel vele.
Nem lehet, hogy az a "kezdeményezés" csak összebújás lenne a részéről? Tehát nem akar szexet, csak összebújni?
Sokszor ezért nem akarnak a nők hozzáérni a pasihoz, mert az minden érintést kezdeményezésnek vesz.
Hatalmas problémáitok vannak. :D
Rengeteg olyan kérdés van itt, akik már a heti 1 szexnek is örülnének...
Női szemmel nézve szerintem a barátnőd azon akadt ki, hogy hogy folyamatosan átléped azt a határt, hogy neki a napi 1 szex a komfortos. Mindegy milyen indokból...
Ha viszont ennyire nem bírsz magaddal, akkor lehet hogy érdemes olyat keresni, aki napi többször is akarja veled.
(Bár szerintem ilyet művészet lesz találni, pláne egyetem vagy munka mellett.)
"ha pénteken reggel hatkor ébredés után szeretkeztünk, én meg aznap este háromnegyed tizenkettőkor kezdeményeztek, akkor ő mélységesen fel fog háborodni, hogy mégis minek nézem, 10 percig hozzám se szól, éjfél után pár perccel meg ő kezdeményez, mert már szombat van. Viszont akkor szombaton nincs több szex."
Tehát mint írta a 11-es erőszakos vagy vele és még te vagy felháborodva, hogy nem megy abba bele, hogy naponta több mint egy alkalommal dugjon veled. Tudod mit csinálnék a helyében? Feljelentés tennék szexuális bántalmazás miatt.
Más partnerek tényleg lehet egy héten egyszer vagy kétszer vannak együtt, vagy havonta egyszer olykor mert sok minden közbejöhet, de köztetek naponta egyszer mindig van aktus gondolom még akkor is ha pont menstruál. Annak ellenére a saját akaratod szeretnéd érvényesíteni és még le is kurwázod. Szegény lány remélem rájön, hogy milyen erőszakos barom vagy és ő szakít veled, vagy feljelent téged szexuális bántalmazás miatt.
"Mondtam", hogy a kérdező egy utolsó rohadék és itt meg a csajt abriktolják holott védekezik ahogyan csak tud. Maga a kérdés arról szól hogyan tudná jobb belátásra írni szex miatt! Az a baja, hogy nem jön össze amit szeretne mert egy primitív szemétláda és más nem érdekli csak a farka.
Egyáltalán nem normális főleg hosszabb kapcsolatban naponta többször kefélni mert igenis alábbhagy a láng és zajlik az élet. Millió dolog miatt nem esik jól szexelni és fordított esetben ugyanazt gondolnám, mármint ha a csaj erőltetné rá a szexet. Nem, rohadtul nem kell szexelni ha valaki nem akar! Ha nem tetszik szakítson és keressen magának szexmániás nőt. Hányinger komolyan, hogy még mellé állnak a válaszolók miközben erőszakoskodik vele napról napra! 🤢🤮
Ennyire nem kell túltolni.
Leírta, hogy a csaj ezt abból a hülye elképzelésből csinàlja, hogy ne unjon rá. Illetve egyértelműen kivárja az éjfélt, tíz perccel később már ő kezdeményez, mert másnap van.
A kérdező leírta azt is, hogy próbalta kideríteni, hogy okot adott-e arra, hogy a csaj azt higgye, hogy ribinek nézi.
Itt egyszerűen a kérdező csaja egy idióta, de biztos szép, ha tűri és vele van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!