Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megbántottam a barátnőmet az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbántottam a barátnőmet az este. Hogy engesztelhetném ki és téríthetném jobb belátásra?

Figyelt kérdés

Igazából 2 éve tart a kapcsolat, másfél éve együtt élünk, azóta folyamatosan vitás kérdés köztünk a szexualitás. Nem arról van szó, hogy kevés, mert amúgy a napi egy kb mindig megvan, ráadásul ő kezdeményez többet.

Részemről az a probléma, hogy napi egynél többször nem lehet, de ez nála kőbe vésetten így van. Nem azt szeretném, hogy rendszeresen napi egynél több szex legyen, de néha igazán beleférhetne. Azzal jön, hogy de rá fogok unni, de a fő ellenérve, amit tényleg mindig mond, ha aznap már másodjára szeretnék szeretkezni vele, hogy ő "nem k**/r***, hogy napi többször szexeljen", meg "ne nézzem ***nak". Konkrétan kiakad rám ilyen esetekben, és tök dühösen vágja a fejemhez, hogy ő nem ****, és ne is nézzem annak, nem fog napi egynél többször...

És ezzel a napi egyel tényleg az a baj, hogy nagyon abszurd szinten be kell tartani. Mit tudom én, ha pénteken reggel hatkor ébredés után szeretkeztünk, én meg aznap este háromnegyed tizenkettőkor kezdeményeztek, akkor ő mélységesen fel fog háborodni, hogy mégis minek nézem, 10 percig hozzám se szól, éjfél után pár perccel meg ő kezdeményez, mert már szombat van. Viszont akkor szombaton nincs több szex.

Ez nekem abszurd. Én amikor kezdemenyezek nála, nem angyalok azon, hogy ha mondjuk az éjszaka közepén szexeltünk, az még éjfél előtt volt-e.

Annyiszor próbáltam beszélni vele, hogy mi a baj, de nem jutottunk előrébb. Kérdeztem, hogy az-e a baj, hogy nem élvezi, de azt állítja, hogy nem erről van szó, épp ellenkezőleg. Kérdeztem, hogy az-e a baj, hogy úgy érzi, hogy csak szexre kell, de nem, nem ez a baja. Kérdeztem, hogy az-e a baj, hogy csak nincs kedve, de nem erről van szó, ha csak simán nincs kedve, azt mindig megmondja. Konkrétan tényleg az a fő gond, hogy ő úgy érzi, hogy k*-nak van nézve, ha napi egynél több alkalom van, de azt tényleg azon a szélsőséges szimten, mint ahogy írtam.

Az este pont emiatt vesztünk össze, de most jobban, mint a szokásos 10 perc mosolyszünet. Valamikor este 11 körül kezdeményeztem, ő kiakadt, mert már előtte hajnali egykor megvolt a napi egy. Őszintén szólva nem volt hű de joznapom, és nem a szokásosan reagáltam, hogy ráhagyom, hanem közöltem, hogy elegem van ebből az ostoba agymenéséből, ha meg úgy teszünk, mintha ennek a logikának lenne értelme, akkor meg úgy viselkedik, mint egy álszent k*, ha azt hiszi, hogy ez a pár perc számít, hogy éjfél előtt volt az aznapi második, vagy éjfél után pár perccel a másnapi első. Nem pont szó szerint így mondtam, de az tény, hogy az "ostoba agymenés" és az "álszent k" része az benne volt.

Na azóta nem szól hozzám. Este hátat fordított, elkezdett szipogni. Én rögtön bocsánatot kértem tőle, tényleg nem úgy gondolom, próbáltam vigasztalni, de nem igazán hatott. Azt hagyta, hogy átöleljem, de nem bújt hozzám az este. Reggelre sem nyugodott meg. Mi hétvégén azt szoktuk, hogy ha nem egyszerre kelünk, hogy vagy aki hamarabb kelt az csinálja reggelit meg a kávét mind a kettőnknek, vagy marad az összebújás, amíg a másik is fel nem ébred, és közösen dobjuk össze a reggelit. Na ő hamarabb kelt, nélkülem reggelizett, csak magának csinált bármit is. Jó, nem baj... Próbáltam megpuszilni, elhúzódott. Megint bocsánatot kértem tőle, megint nem hatott. Levegőnek néz. Kicsit később megkérdezem, hogy mi legyen az ebéd, van-e kedve közösen főzni, vagy csináljam én. Közölte velem, hogy nem érdekli, én azt csinálok, amit akarok, ő rendelni fog. Jó, tudomásul vettem... Olyan fél órája kérdeztem, hogy a ma késődélutáni randinkkal mi lesz, semmi, ő nem megy velem sehová.

Egyszerűen nem tudom mit tehetnék a békülés érdekében. Ha beszélek hozzá, átnéz rajtam, megpuszilni nem lehet, a bocsánatkérés nem használ.

Rettenetesen zavar ez a helyzet. Nem akartam megbántani. Ráadásul ami a konfliktust okozta, tök hülyeség... Nem gondolom, hogy ilyen szigorúan kéne ragaszkodni a napi maximum egyhez, hogy 20 perc is számítson a kérdésben...

jan. 19. 11:12
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/79 anonim válasza:
0%
Nőként írom, hogy szerintem szimplán álszentségből teszi, mert nem akarja hogy “k….” színben tűnjön fel előtted… vannak bajok vele!
jan. 19. 19:14
 52/79 anonim ***** válasza:
50%

"Ha csak eltűrné a szexet, akkor biztosan nem kezdeményezne."

De. Akkor is elhagynak, ha nem kezdeményezel.

jan. 19. 19:15
 53/79 anonim ***** válasza:
68%

Én meg másik nőként írom, hogy ez is sok neki, és azért reagál így, mert már a napi szex is sok neki, de ennyit megtesz érted. De neked az a fontos, hogy még több szexet kényszeríts rá.

"Miért nem keresnek párt a nők?". Na vajon.

jan. 19. 19:17
 54/79 anonim ***** válasza:
61%

"Nem azt szeretném, hogy rendszeresen napi egynél több szex legyen, de néha igazán beleférhetne."

Ha neked nem elég, hogy napi szinten szexeltek akkor nem lenne elég az se, hogy néha megtörténne 2* mert szexfüggő vagy. Egyre többször be szeretnéd táblázni a napi 2* való szexelgetést mert sosem elég a szexből neked. Nem érdekel, hogy fáj-e neki, jólesne-e, elmenne-e csak legyen szex.

Még az sem normális, hogy napi szinten szexeltek mert igazából nem szeretne csak miattad megy bele, hogy kielégítsen.

Sajnos még nem jött rá, hogy téged nem lehet.

Biztos vagyok benne, hogy hiába élvez el, hiába kezdeményez akkor is a nemiszerve nem bírja a strapát mert naponta egyszer se egészséges szexelni éveken keresztül.

Valóban ráerőszakolod magad aztán csodálkozol, hogy nem adja be a derekát. Majd azon fogsz a legjobban ha egyáltalán nem fog veled szexelni inkább kirak.

jan. 19. 19:29
 55/79 A kérdező kommentje:

#51 Nem hazudok, szimplán nem tudsz szöveget értelmezni. A naponta kettő az azt jelenti, hogy rendszeresen kettő.

Aztán ha tovább olvasod a mondatot, világosan leírom, hogy az a baj, hogy kőbe van vésve, hogy nem lehet több. Aztán kifejtem, hogy ezzel konkrétan az a bajom, hogy annyira ragaszkodik a szabályhoz, hogy éjfél előtt nem lehet, mert jujj, napi kettő, le vagyok cseszve, hogy egyáltalán felmerült, ráadásul olyan helyzetben, ahol tök egyértelmű, hogy nem a napi kettő forszírozása a szándék (gondolom a többség nem jegyzi meg, hogy este pontosan hány órakor szexelt, legalábbis én nem szoktam), de éjfél után már oké.

jan. 19. 19:31
 56/79 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként ha tényleg ennyire rögeszmésen ragaszkodik ahhoz, hogy elmúljon éjfél és 00:01-kor már lehet szexelni, akkor valószínűleg vagy valami kényszerbetegség vagy valami berögződött trauma nevelés miatt állhat a háttérben, nem csoda, ha halálra sértődött szerencsétlen, hogy leálszentkrvázod megértés helyett, mert valószínűleg belül érzi, hogy vele sem oké minden, de a párjától az ember nem ezt várja, hogy ellene forduljon. Nem csodálkoznék, ha ezek után sehogy nem tudnád kiengesztelni, mert ezek bizony nagy töréseket okoznak a bizalomban. Most ezt csak az aktuális helyzetre mondom, nyilván ha ez van, akkor lehetne szakember segítségét kérni, de ezen előbb kellett volna gondolkodni, most már ez van, ami.
jan. 19. 19:39
 57/79 anonim ***** válasza:
41%

De minek magyarázkodsz itt amikor a barátnőd leqrváztad mert nem éjfél előtt ad pinát 2 perccel hanem éjfél után két perccel? Vagy ha ennyire nem tetszik mit művel miért nem hagyod el? Nos azért mert attól félsz, hogy más hülye lányt NEM találsz aki veled naponta rendszeresen lefexik!

Inkább erőszakoskodsz vele éjfél előtt, hogy végre meglegyen a napi kétszeres szex pedig hiába csinálod nem fog veled! Komolyan azt akarod, hogy feljelentést tegyen szexuális zaklatás miatt? Mert neki fognak igazat adni ha kivizsgálás történik arra számíts. NINCS JOGOD MEGSZABNI, hogy mikor tegye szét a lábát egy nő hiába a barátnőd, vagy feleséged, sőt még az igazi qrvákkal se pattoghatsz ha nem akar veled kefélni pénzért! Elutasíthat bármikor bárki, sőt még te is megteheted!

Ha nem tetszik, hogy egyszer se hajlandó naponta kétszer dugni akkor tedd ki! Az eltérő szexuális étvágy eléggé erős indok arra, hogy szakíts.

Ha arra akarna téged rábeszélni, hogy folytogasd szex közben, vagy köpd le mert ő azt élvezi, de téged elriasztana akkor is lehetne szakítani. Vésd abba az ondóval teli agyadba, hogy NEM AKAR VELED SOHA KÉTSZER SZEXELNI!

jan. 19. 19:42
 58/79 A kérdező kommentje:

#55 "Nem érdekel, hogy fáj-e neki, jólesne-e, elmenne-e csak legyen szex"

Ezt a hülyeséget honnan vetted?

Én csak annyit mondtam, hogy ha pont úgy alakul, hogy napi kettő lenne, mert volt egy pl hajnali egykor, aztán a második felmerül háromnegyed tizenkettőkor, és amúgy van kedve hozzá (feltételezem van, ha húsz perc múlva kezdeményez), akkor ne sértődjön meg, ha nekem húsz perccel hamarabb jutott eszembe kezdeményezni, mint neki.

"Még az sem normális, hogy napi szinten szexeltek mert igazából nem szeretne csak miattad megy bele, hogy kielégítsen."

Ezerszer elpofáztam itt, hogy ő kezdeményez többször. Azt is, hogy mondhat nemet bármikor, semmi nem történt. Ennyire gyenge a szövegértési képességed?

Fingod nincs a kapcsolatunkról, és úgy próbálsz engem bántalmazónak beállítani, hogy fantazmagóriákat találsz ki, és csak azt ismételgeted.

Magyarázd már meg, hogy mégis mi lehet az oka annak, hogy ha aznap én kezdeményezek először, de nincs kedve, akkor simán nemet mond, és aztán ha ő nem kezdeményez, akkor tényleg nem lesz együttlét, de ennek ellenére a saját akarata ellenére máskor meg kezdeményez?

jan. 19. 19:43
 59/79 anonim ***** válasza:
28%

Hiába játszod a szentet mert lassan senki se áll melléd. Egy utolsó hímnemű vagy aki a nőt arra használja fel, hogy ne legyen tele a zacsi. Naponta lefekszik veled és mégse elég. Más nő 2 év környékén hetente 2-3x szexel, sőt férfinak is elég, vagy kibírja mert nem a szex körül forog az élete. De te nem mert egy primitív majom vagy a fáról és soha nem fogsz róla lemászni.

"Magyarázd már meg, hogy mégis mi lehet az oka annak, hogy ha aznap én kezdeményezek először, de nincs kedve, akkor simán nemet mond, és aztán ha ő nem kezdeményez, akkor tényleg nem lesz együttlét, de ennek ellenére a saját akarata ellenére máskor meg kezdeményez?"

El lett magyarázva, de abba az ondóval teli agyaddal nem tudod értelmezni, hogy azért kezdeményez, hogy szállj már végre le róla a napi kettő szexszel mert nem akar veled, csak te miattad csinálja, de nem fogja sokáig mert már látja, hogy beigazolódott a szava miszerint a szemedben egy qrva.

jan. 19. 19:57
 60/79 A kérdező kommentje:

#60 Nem lett semmi elmagyarázva, csak bullshiteltél egy sort, bedumáltad magadnak az agyhalott képzelgéseidet velem kapcsolatban, azalapján meg mocskolódtál rólam.

Írtam, hogy nem problémázok azon, ha nem akarja. Írtam, hogy volt hosszabb idő, hogy egyáltalán nem volt szex, ott sem problémáztam. Nem erőszakoskodom, nem nyaggatom. Akkor mégis mi oka lenne akkor is szexelni akkor is, ha nem akar?

Ne a tévképzeteid felől közelítsd meg a helyzetet.

jan. 19. 20:27
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!