Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Néha jobb valakivel szakítani,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Néha jobb valakivel szakítani, akkor is ha szereted az illetőt?

Figyelt kérdés
Pl.nem megfelelőek a körülmények, a távkapcsolat megnehezíti a flexibilitást, ilyesmik.

nov. 21. 13:09
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Volt ilyen az életem során, igen.

Sokáig szar volt, és bennem volt a “mi lett volna, ha”…

Majdnem 10 év elteltével már abszolút nem bánom.

nov. 21. 13:13
 2/15 anonim ***** válasza:
88%
Igen.
nov. 21. 13:15
 3/15 Grizesteszta ***** válasza:
100%
Igen. Mert lehet, hogy szerelmes vsgy ugyan, de ettol nem jobb az eleted, hanem rosszabb.
nov. 21. 13:18
 4/15 anonim ***** válasza:
0%
Nem.
nov. 21. 13:22
 5/15 A kérdező kommentje:
Egyébként nem titkolom, hasonló dilemmában vagyok. Mi tavkapcsolatban elunk ugyan, de szerencsere megoldhato, hogy sokat legyunk egyutt. Ugyanakkor ha mennem kell dolgozni be az irodaba akkor sajnos nem tudom megtenni, meg nem eri meg idoben, hogy csak 1-2 napig legyek tavol hanem akkor 6-7 napot. Ez persze nehez, de a munkanapok miatt gyorsan eltelik az ido. Sajnos mindkettonknek olyan a munkaja, hogy azert nem teljesen home office, azert 2 hetente be kell jarni. Most pedig a karacsony elotti idoszakban kifejezetten megneheziti majd a kozos keszulodest...
nov. 21. 13:23
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha szereted,ne szakíts.
nov. 21. 13:57
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
A távkapcsolat nem kapcsolat, tapasztalatból írom. Csak egy esetben működhet, ha előtte évekig egy helyen, egy városban vagy már együtt éltetek.
nov. 21. 14:03
 8/15 anonim ***** válasza:
85%
Hogyha nem megoldható rövid időn belül, hogy ne legyen távkapcsolat akkor én nem szánnék rá időt. Oke beszéltek chateltek, hivasoztok együtt töltötök hétvégéket, de lehet ha együtt laknátok tokre nem is passzolnatok
nov. 21. 14:07
 9/15 anonim ***** válasza:
23%
A nők mindig szakítottak velem mert nem volt lakásom. Nekik sem, de nekik jár a kedvezmény..ahol nem jók a körülmények ott mindig ez a vége
nov. 21. 14:16
 10/15 anonim ***** válasza:
63%
Tavkapcsolat az kizaro ok … a nem sok penz az kevesbe sem ekkora baj!
nov. 21. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!