Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Néha jobb valakivel szakítani,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Néha jobb valakivel szakítani, akkor is ha szereted az illetőt?

Figyelt kérdés
Pl.nem megfelelőek a körülmények, a távkapcsolat megnehezíti a flexibilitást, ilyesmik.

nov. 21. 13:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
78%

Nem is a kérdésre válaszoltál, csak sajnáltatod itt magad.

Szakítani csak azzal lehet, akivel össze is jöttek, szóval itt valami nem stimmel…

nov. 21. 15:59
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Én azt mondom, hogy akkor érdemes szakítani azzal, akit szeretünk, ha egyébként erőszakos, toxikus a személyisége, kihasznál, stb. Szóval ha egyoldalú a dolog, nincs kölcsönösség, vagy nincs meg az, ami egy kapcsolat alapja lenne.

Ha két ember szereti egymást, és egyébként működne is a dolog, csak vannak nehezítő körülmények, akkor én azt mondom, hogy inkább a megoldáson kellene munkálkodni.

Konkrétan a távkapcsolat is egy olyan dolog, hogy megfelelő hozzáállással, meg egy kis találékonysággal simán ki lehet bírni. Én mondjuk semmiképp nem szakítanék azzal, akit tényleg szeretek ilyesmi miatt. Inkább lássam ritkábban őt, mint hogy soha.

nov. 21. 17:47
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Csak abban az esetben,ha a màsik képtelen viszonozni az érzéseidet,vagy ha hàzas gyerekekkel...
nov. 21. 20:09
 14/15 A kérdező kommentje:
Mi altalaban 2-3 hetet vagyunk egyutt majd utana megyek el egy hetre kb. Szal nem csak hetvegek. Faraszto
nov. 21. 21:58
 15/15 anonim ***** válasza:

11 együtt voltunk..

Te a kérdésre válaszoltál?

tegnapelőtt 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!