Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megbántottam a barátnőmet az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbántottam a barátnőmet az este. Hogy engesztelhetném ki és téríthetném jobb belátásra?

Figyelt kérdés

Igazából 2 éve tart a kapcsolat, másfél éve együtt élünk, azóta folyamatosan vitás kérdés köztünk a szexualitás. Nem arról van szó, hogy kevés, mert amúgy a napi egy kb mindig megvan, ráadásul ő kezdeményez többet.

Részemről az a probléma, hogy napi egynél többször nem lehet, de ez nála kőbe vésetten így van. Nem azt szeretném, hogy rendszeresen napi egynél több szex legyen, de néha igazán beleférhetne. Azzal jön, hogy de rá fogok unni, de a fő ellenérve, amit tényleg mindig mond, ha aznap már másodjára szeretnék szeretkezni vele, hogy ő "nem k**/r***, hogy napi többször szexeljen", meg "ne nézzem ***nak". Konkrétan kiakad rám ilyen esetekben, és tök dühösen vágja a fejemhez, hogy ő nem ****, és ne is nézzem annak, nem fog napi egynél többször...

És ezzel a napi egyel tényleg az a baj, hogy nagyon abszurd szinten be kell tartani. Mit tudom én, ha pénteken reggel hatkor ébredés után szeretkeztünk, én meg aznap este háromnegyed tizenkettőkor kezdeményeztek, akkor ő mélységesen fel fog háborodni, hogy mégis minek nézem, 10 percig hozzám se szól, éjfél után pár perccel meg ő kezdeményez, mert már szombat van. Viszont akkor szombaton nincs több szex.

Ez nekem abszurd. Én amikor kezdemenyezek nála, nem angyalok azon, hogy ha mondjuk az éjszaka közepén szexeltünk, az még éjfél előtt volt-e.

Annyiszor próbáltam beszélni vele, hogy mi a baj, de nem jutottunk előrébb. Kérdeztem, hogy az-e a baj, hogy nem élvezi, de azt állítja, hogy nem erről van szó, épp ellenkezőleg. Kérdeztem, hogy az-e a baj, hogy úgy érzi, hogy csak szexre kell, de nem, nem ez a baja. Kérdeztem, hogy az-e a baj, hogy csak nincs kedve, de nem erről van szó, ha csak simán nincs kedve, azt mindig megmondja. Konkrétan tényleg az a fő gond, hogy ő úgy érzi, hogy k*-nak van nézve, ha napi egynél több alkalom van, de azt tényleg azon a szélsőséges szimten, mint ahogy írtam.

Az este pont emiatt vesztünk össze, de most jobban, mint a szokásos 10 perc mosolyszünet. Valamikor este 11 körül kezdeményeztem, ő kiakadt, mert már előtte hajnali egykor megvolt a napi egy. Őszintén szólva nem volt hű de joznapom, és nem a szokásosan reagáltam, hogy ráhagyom, hanem közöltem, hogy elegem van ebből az ostoba agymenéséből, ha meg úgy teszünk, mintha ennek a logikának lenne értelme, akkor meg úgy viselkedik, mint egy álszent k*, ha azt hiszi, hogy ez a pár perc számít, hogy éjfél előtt volt az aznapi második, vagy éjfél után pár perccel a másnapi első. Nem pont szó szerint így mondtam, de az tény, hogy az "ostoba agymenés" és az "álszent k" része az benne volt.

Na azóta nem szól hozzám. Este hátat fordított, elkezdett szipogni. Én rögtön bocsánatot kértem tőle, tényleg nem úgy gondolom, próbáltam vigasztalni, de nem igazán hatott. Azt hagyta, hogy átöleljem, de nem bújt hozzám az este. Reggelre sem nyugodott meg. Mi hétvégén azt szoktuk, hogy ha nem egyszerre kelünk, hogy vagy aki hamarabb kelt az csinálja reggelit meg a kávét mind a kettőnknek, vagy marad az összebújás, amíg a másik is fel nem ébred, és közösen dobjuk össze a reggelit. Na ő hamarabb kelt, nélkülem reggelizett, csak magának csinált bármit is. Jó, nem baj... Próbáltam megpuszilni, elhúzódott. Megint bocsánatot kértem tőle, megint nem hatott. Levegőnek néz. Kicsit később megkérdezem, hogy mi legyen az ebéd, van-e kedve közösen főzni, vagy csináljam én. Közölte velem, hogy nem érdekli, én azt csinálok, amit akarok, ő rendelni fog. Jó, tudomásul vettem... Olyan fél órája kérdeztem, hogy a ma késődélutáni randinkkal mi lesz, semmi, ő nem megy velem sehová.

Egyszerűen nem tudom mit tehetnék a békülés érdekében. Ha beszélek hozzá, átnéz rajtam, megpuszilni nem lehet, a bocsánatkérés nem használ.

Rettenetesen zavar ez a helyzet. Nem akartam megbántani. Ráadásul ami a konfliktust okozta, tök hülyeség... Nem gondolom, hogy ilyen szigorúan kéne ragaszkodni a napi maximum egyhez, hogy 20 perc is számítson a kérdésben...

jan. 19. 11:12
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/79 anonim ***** válasza:
18%

De hogyan a frászba nyíljon meg, kössön vele kompromisszumot amikor a kérdező cseszik rá? Állandóan ahogy a jó Isten megadja a napot 2 éven keresztül jóformán mindennap szexelnek és mégse elég! 2 év alatt már ki lehetett volna deríteni türelemmel és odafigyeléssel, hogy van-e olyan traumatikus élménye, de nem azt csinálja hanem erőlteti rá a szexet. Viszont nem azért mert neki szüksége van napi több szexre hanem mert ő akarja ledominálni a csajt:

"Nem arról van szó, hogy kevés, mert amúgy a napi egy kb mindig megvan"

Az egész másról nem szól minthogy az legyen amit ő akar, ki van elégítve és nem képes megérteni, hogy nem fog vele több mint egyszer szexelni mert egy önző fszkalap!

jan. 19. 12:52
 22/79 anonim ***** válasza:
100%
Egyrészt az, hogy 2 év után még mindig naponta szexeltek és ő kezdeményez többet, az igencsak jónak számít és nem igazán van okod panaszra. Tiszteletben lehetne tartani, hogy ő naponta többször nem szeretne. Másrészt viszont az a része, hogy ő ennyire rágörcsöl és számít, hogy éjfél előtt próbálkoznál nála, nem 10 perccel később, valóban nem normális. Biztos van valami a háttérben, nem hinném, hogy ezt ő magától találta volna ki, ahhoz ez túl abszurd szabály. Lehet egy exe tett megjegyzéseket, ha egy nap másodszor is kezdeményezett nála, lehet csak egy barátnőjétől hallotta, hogy ő soha nem szexelne naponta többször, ő nem k.rva, lehet máshonnan jött, de valami biztos kiváltotta benne ezt a félelmet és reakciót. Hiába nem reális, ő ezt érzi igaznak. Az meg nem segít, ha veszekedés közben (más miatt ugyan, de) lek.rvázod. Neki ez nagyon érzékeny pont, azért bántódott meg most ennyire.
jan. 19. 12:52
 23/79 anonim ***** válasza:
69%
#21 igen, részben igazad van. Ezért is írtam, hogyha vele akar lenni, és ezt elfogadja, akkor ne b@szogassa. Simán lehet, hogy valóban ennyi az oka, nem akar többet, és kész. De ha valami mélyebb oka van, akkor a nőnek kell ezt felhoznia. Mert ez a görcsösség, és a hozzá állása könnyen lehet, hogy valami múltbéli történés miatt van. 10 percről beszélünk, ez nem normális dolog. Mintha attól félne, hogy a kontroll esik ki a kezéből. Vastagon benne van egy ex lehetősége, aki le*rvázta rendszeresen. Én is tapasztaltam olyan, amikor a szex a másik öröme, nekem meg tűrni kell. Tudom, hogy mennyire nehéz ezen túllépni. De ha én nem tettem volna lépést a gyógyulás felé, és nem meséltem volna el dolgokat a páromnak, soha nem tudtam volna rendbe jönni.
jan. 19. 12:59
 24/79 anonim ***** válasza:
27%

De olyan emberrel nem tudsz őszinte lenni, nem tudsz benne megbízni aki erőlteti rád a szexet!

A kiindulópont, hogy a csaj önbizalomhiányos valami miatt, de a kérdező még jobban ellássa neki mert tárgyként kezeli és még le is qrvázta!

Ha te nem tudsz bizalmat szavazni a másiknak azért van mert nem adott rá okot a másik.

A kérdező nem adott és nem is fog mert csak magával törődik, azzal, hogy ki tudj pipálni a képzeletbeli (vagy tényleges) listán, hogy végre megbaszta egy nap kétszer.

De ha le is feküdne vele kétszer egyetlen egyszer az sem lenne elég hiszen akkor többször várná el tőle mert másnak nem él csak a farkának és annak, hogy az legyen amit ő szeretne.

A 10 perc pedig úgy jön képbe, hogy a semmirekellő erőszakos kérdező DIREKT éjfél előtt próbálkozik mivel tudja, hogy másnap lesz nemsokára szóval fog vele szexelni. Napközben nem próbálkozik nyilván mert tudja, hogy hiába csinálja!

jan. 19. 13:08
 25/79 anonim ***** válasza:
78%
Inkább jó hogy ennyit szexeltek, minek kell erőltetni a napi 2-t, amikor tudod, hogy nem akarja? Lehet folyamat evvel cseszteted és a sok ilyen után elege lett....ha amúgy is ilyen volt, akkor meg legyen vége.
jan. 19. 13:16
 26/79 anonim ***** válasza:
77%

#24 akiben nem bízok, és erőlteti rám a szexet, azzal nem maradok kapcsolatban. Pláne nem szexelek vele naponta.

A kiindulópont, hogy a csajban van egy görcsösség, amit képtelenek megbeszélni. Így felgyűlik minden, és csúnya veszekedésként robban ki. Az valóban nagy hiba volt, hogy lek*rvázta, sosem tűrném el én sem, de a csajnak ez pláne érzékeny pont (nem véletlenül hozza ezt fel rendszeresen).

Ha nem tudok bizalmat szavazni, és erre rendszeresen okot ad a másik, akkor el fogom hagyni.

Én azt gondolom, hogyha valakivel együtt élek, akkor random kezdeményezek, nem nézek az órára. Nem gondolom, hogy ezt minden egyes alkalommal direkt csinálja a kédező. De itt visszakanyarodunk oda, hogy ennyi év kapcsolat után meg kellett volna tanulnia, hogy tartsa tiszteletben, mert vita lesz belőle.

Félre értés ne essék, itt mind a ketten hibásak. Nem akarom a csajra tolni, itt mind a két félnél vannak gondok. Nem is fog működni így. Fenntartom, hogy vagy megtanulnak beszélni, vagy jobb külön.

jan. 19. 13:22
 27/79 anonim ***** válasza:
22%

Férfi vagyok és kiakasztó valóban, hogy a párodat hibáztatják, mentális esetnek nyilvánítják ki pedig igazából tényleg erőszakoskodsz vele.

Szerintem is szakíts és köpj fel majd állj alá.

Undorító vagy.

jan. 19. 13:24
 28/79 A kérdező kommentje:

"Az az igazság, hogy napi egy menet is nehezére esik, de belemegy mert nem akarja, hogy félrekefélj, elhagyd. A teste, lelke teljesen ki van és te magasról teszel rá."

Nem teszek a barátnőmre, de nyilván nem ecsetelem itt az egész kapcsolatunkat, mert nem arról szól a kérdés.

Ha nem akar naponta szexelni, akkor ne kezdeményezzen 7-ből 4-6 napon elsőként, meg mondjon nemet, ha én kezdeményezek. Semmi nem történik, ha nem szexelünk naponta. Nemet mond, jól van, nemet mondott, akkor marad az ölelgetés, vagy csinálunk valami mást, amihez kedve van.

Ha én kezdeményezek mondjuk reggel, és nemet mond, akkor én aznap többször nem próbálkozom nála, és ezt értsd úgy, hogy másnap 0:01-kor se, hogy már pont másnap van, hanem leghamarabb úgy másnap, ébredés után, és nem, nem úgy, hogy felkelt, mehet is, ebben benne van az, hogy mondjuk csak másnap este(már ha nem előz meg).

"Nem normális elvárni, hogy állandóan álljon haptákba, neked tegyen eleget mert te nem bírsz a rohadék farkaddal! Szexmániás vagy, vagy mi a f*sz bajod van?"

Nem ezt várom. Én azt szeretném, hogy ha nem akarja, akkor csak mondjon nemet.

Szerintem semmi bajom nincs. Nem kifejezetten arra van igényem, hogy napi több szex legyen. Szimplán az van, hogy ha én kezdeményezek, és utoljára valami késő esti órában szexeltünk, akkor nekem eszembe nem jut azon filózni, hogy az a késő esti óra éjfél előtt vagy pont egy picivel utána volt.

#6 "kérdező még rosszabb mert egy önző, primitív nulla akinek a párkapcsolat másról nem szól mint a napi többszöri szex."

Nem erről szól a kapcsolatunk, szimplán nem állok neki számolgatni mondjuk este tízkor, kezdeményezés előtt, hogy legutóbb előző nap éjfél előtt szexeltünk és "szabad a pálya", vagy pont éjfél után egy kicsivel.

Azért a szexualitásról szól a kérdés, mert ez okoz problémát, nem azért mert erről szól a kapcsolatunk.

És mielőtt bepörögnél a késői szex miatt, mind a ketten éjjeli bagoly típusúak vagyunk, otthonról dolgozunk rugalmas munkaidőben, szóval nem arról van szó, hogy nem hagyom aludni, pedig korán kéne kelnie, és ezért akad ki. Ahol írtam a kérdésben példát pontos időre, ott random időpontokat is írtam, nem csak olyat, ami nagyon életszerű nálunk. Pl nem jellemző, hogy bármelyikünk is ébren van reggel hatkor.

"Megmondta neki a párja, hogy egyszer és mégis esténként próbálkozik hátha ad neki pinát, sőt még le is hordja álszent krvának holott nem álszent csak védekezik ahogyan tud.

A kérdező zsarolja, nem tiszteli, csak a szexet látja benne"

Pontosan mi ellen is kell védekeznie? Nem bántom, mondhat nemet, tiszteletben lesz tartva. Azt meg már végképp nem látom, hogy mégis mivel zsarolom...

Egyszer csúnyát mondtam rá hirtelen felindulásból, azonnal megbántam. Nem szoktam vele így beszélni. Mondjuk ha nagyon szorosan értelmezzük, amit mondtam, annak nem az az értelme, hogy én egy álszent kvának tartom. Azt mondtam, hogy semmi értelme annak a gondolatmenetnek, hogy attól kva lesz valaki, hogy egynél többször szexel egy nap , de ha úgy vesszük, hogy van értelme, akkor meg álszent dolog ilyen 10-20 percekkel kijátszani, hogy na elmúlt éjfél, mostmár szabad. De mondom, ez részlet kérdés...

#8 Ez nem ilyen egyszerű. Szeretem a barátnőmet, nem szeretném elhagyni.

#9 "bár megmondta, hogy NEM a kérdező akkor is este próbálkozik nála "

A vitás helyzetben annyi történt, hogy tegnap valamikor hajnali fél egy/egy előtt/körül szexeltünk, majd elmentünk aludni. Eltelt a nap, gondoltam kezdeményezek, miért is ne, ő meg ezen kiakadt.

Őszintén szólva, én igyekszem figyelni arra, hogy egy nap már második szexet ne kezdeményezzek második alkalmat, mert tudom, hogy kiborul. Olyan nem jellemzően is szokott lenni, hogy mondjuk délután kettőkor szexeltünk, én meg kezdeményezek este tizenegykor. Viszont azt vettem észre, hogy kicsit másként tekintünk arra, hogy mikor van másnap. Én úgy gondolok a másnapra, hogy az az esti alvás után van, ő meg úgy, hogy éjfél után. Tehát ha a példánál maradunk, és délután kettőkor szeretkeztünk, akkor én hajnali negyedegykor nem kezdeményezek, mert az még nekem aznap van, de ő meg lehet, hogy kezdeményezni fog, mert neki az már másnapnak számít. Én meg órára pontosan nem tartom számon, hogy mikor szexeltünk, csak úgy kb napszakra, hogy koradélután, késődélután, éjszaka közepén, stb. És az éjszaka közepén a necces, mert nem gondolkodom el azon, hogy az az éjszaka közepén hánykor is volt pontosan (éjfél előtt, vagy után)

jan. 19. 13:29
 29/79 anonim ***** válasza:
0%

Az önbizalomhiány okoz általában kapcsolatfüggőséget és a napi TRAUMA - hogy a kérdező erőlteti rá a szexet méginkább azt idézi elő, hogy nem tudja elhagyni. Viszont bármikor fordulhat a kocka, ha teljesen kiábrándul belőle el fogja hagyni.

Egy bántalmazó kapcsolatban a bántalmazott nem mer és nem is tud kilépni még össze nem szedi magát!

"Én azt gondolom, hogyha valakivel együtt élek, akkor random kezdeményezek, nem nézek az órára. Nem gondolom, hogy ezt minden egyes alkalommal direkt csinálja a kédező."

Persze, de a csaj "direkt" csinálja és nem védekezik ratyi módon pedig de. Attól érzi magát nyeregben, hogy eldönti mikor szexel vele, de a kérdező TUDJA, hogy éjfél előtt nem csakis utána:

"Valamikor este 11 körül kezdeményeztem...aznap este háromnegyed tizenkettőkor kezdeményeztek"

Pontosan tisztában van vele mikor lehet kezdeményezni és egyáltalán nem bánja, hogy a csaj nem szeretné akkor a pontos idő miatt, de ha másnap lesz már benne lesz.

De ez azért van mert nem akarja elveszíteni másképp nem szexelne vele.

A qrvázás miatt még jobban átlépte a határt és ha meg is beszélik, nem is fog többet erőszakoskodni a kérdező már tönkretette a kapcsolatot, elásta a csaj önbecsülését még jobban mint volt!

Bár a kérdező még mindig azon van, hogy "jobb" belátásra bírja, ergó hagyja magát leápolni bármikor amikor kedve támad hozzá.

jan. 19. 13:34
 30/79 anonim ***** válasza:
0%

Nagyon jó lenne hallani a másik oldalt. De egy reakciót olvasni a válaszokra is beszédes lenne. Több dolog van itt:

1. Most neki vagy tényleg traumája van, amiről nem beszél, vagy tényleg te vagy erőszakos vele. Hozzá tenném, hogy ha két év alatt nem tudott megnyílni, az sem vet rád jó fényt.

2. A napi szex kezdeményezés vajon tőle is minden esetben valóban szexre irányul, vagy néha csak bújna, de te szex felé tereled. Ugyanakkor egy felnőtt nő miért nem mond vajon nemet? Biztos nem volt részedről semmiféle nyomás soha?

3. Aki bármilyen kontextusban lequrváz, azt azonnal otthagynám. Tudom, hogy ideges voltál, de ez nem fér bele. Neki sanszosan ez kifejezetten érzékeny pont.

4. Ha tudod, hogy ez a helyzet, egyik beszélgetés sem vitt semerre, akkor miért nem figyelsz oda? Innentől ezt te vállaltad.

5. Nekem nagy redflag ahogy bagatelizálod a dolgokat. Nem nagy dolog, tök hülyeség. Neki ezek szerint nagy dolog.

6. Kizárt dolognak tartom, hogy ekkora hiszti legyen 20 perc miatt. Nem lehet, hogy ezerszer elmondott már valamit, és most telt be a pohár? Talán azért nem használ semmi, mert elege lett, és arra vár, hogy lásd a hibáid. Sokszor nem érzik egyesek, hogy hol az elég.

7. Ez a játszmázás megöli a kapcsolatot. Szexen vitatkozni, azt időzíteni, nem tiszteletben tartani…

jan. 19. 13:39
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!