Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meglepett a párom azzal, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meglepett a párom azzal, hogy 2 nappal előbb érkezett hozzám. (Friss Távkapcsolat) Megbántotódnátok a helyében, amiért így reagáltam?

Figyelt kérdés
25 évesek vagyunk (én vagyok a nő) és 2 hónapja vagyunk együtt. Sajnos távkapcsolatban vagyunk, 2 óra egymáshoz az út. Pénteken vagy csütörtökön szoktunk találkozni és az egész hétvégét együtt töltjük. Úgy volt, hogy a héten csak pénteken este tud érkezni, de most reggel hívott, hogy merre vagyok stb…és egyszercsak mondta, hogy MEGLEPETÉS, itt áll a kapu előtt. Tudta, hogy ma a közös baráti társasággal töltjük délutántól a napot, tehát mondta is, hogy eredetileg az volt a terve, hogy ott lep meg a rendezvényen, csak előbb el tudott indulni. Azt mondta, ha már nem lettem volna itthon akkor oda ment volna a haverokhoz és délután meglep. Nagyon-nagyon örültem neki, de egyszerre kicsit meg is ijedtem, mert friss kapcsolat, nagyon káosz volt a lakásban, úgy terveztem majd holnap takarítok mielőtt jön, meg én magam is még borotválkozni akartam stb , ágyneműje is mosásban volt, semmi kaja nem volt a hűtőben amit szeret, ráadásul holnapra még egy kisebb találkozót is leszerveztem, mert azt hittem nem lesz itt. Szerintetek megbántahattam azzal, hogy nem azzal a kitörő örömmel fogadtam, mint pl.: a filmekben? (Így is leszaladtam elé, nagyon sokszor megköszöntem, meg tényleg örültem, csak közben látta rajtam, hogy kicsit meg is vagyok ijedve.)

szept. 18. 09:28
 61/119 anonim ***** válasza:
46%

60

Ezt nem kell külön közölni. Alapvető dolog, hogy nem állítunk be senkihez váratlanul, főleg nem egy két hetes "kapcsolatban".

szept. 18. 18:10
 62/119 anonim ***** válasza:
25%

60

Jó, akkor újra. Az alapvető normákat jó esetben nem kell külön kérni. Ezért normák.

De akkor más példa. Nem kell külön megkérnem a barátomat, hogy ha hozzám jön, akkor random ne hozza 3 másik haverját, mert ez alap. Egyértelmű. Egyszerűen tisztel annyira, hogy nem rendelkezik az időmmel, nem szervezi át önkényesen az életemet és kommunikál velem, mielőtt mindkettőnket érintő döntést hoz.

Nem jelenünk meg random időpontokban senkinél. Ha a szülei nem tanították meg ezt neki, az elég baj, de most talán megtanulja. Nem a kérdező felelőssége, hogy teljesen magától értetődő normákat megtanítson a felnőtt pasijának.

szept. 18. 18:21
 63/119 anonim ***** válasza:
38%

"de én azt már írtam, hogy meg kellene beszélni! Sőt már meg kellett volna a saját maga érdekékeben!"

Én feltételezem általában az emberekről, hogy nem parasztok. Egyszerűen olyan körökben mozgok, ahol alapvető dolgokra nem kell felhívni az emberek figyelmét.

A mogyoróallergia azért más, mert nem az allergia az alap. Tehát a normától eltérőt kell mondani. Az, hogy nem állítok be sehova váratlanul, az a norma.

Ez szinte olyan fogyatékos szint, mintha olyan szabályokat kéne lefektetni, hogy "pisi, kaki után kezet mosunk, jó? az orrunkat nem a paplanba fújjuk, rendben?"

szept. 18. 18:21
 64/119 anonim ***** válasza:
42%

Látom, hogy nem tudjátok mit jelent a meglepetés szó, sokan azt sem, hogy van különbség friss és hosszú párkapcsolat között. Sőt arról sem tudtok, hogy az emberek beszélgetni szoktak és ha valamiről tudja, hogy neki nem tetszik azt elmondja minél előbb, hogy a másik információk hiányában rossz érzést keltsen benne.

Ha én tudom magamról, hogy fóbiám van, valamilyen egészségügyi problémám és vigyázni kell a kilókkal, akár gyűlölöm zsigerből a meglepetés összes formáját, szeretem az én időm beosztani akkor közlöm a másikkal, hogy mihez tartsa magát. Nem a véletlenre bízom a dolgokat mert ilyesmi történhet, hogy az udvarlóm mivel nem tud róla betoppan két nappal hamarább. Az egyszerű paraszt ész is azt diktálja, hogy amit nem szeretnék megtapasztalni valaki "közbenjárásával" e esetben a pasival akkor tudatom vele. Persze még helyre lehet hozni úgy, hogy megossza vele amit szükséges.

szept. 18. 18:23
 65/119 anonim ***** válasza:
24%
*hogy a másik információk hiányában rossz érzést NE keltsen benne.
szept. 18. 18:24
 66/119 anonim ***** válasza:
51%

De nem érted, hogy ez alap? Ezt nem kell előre közölni, hacsak az illető nem valami bunkó, önző, tiszteletlen hülyegyerek.

Vagy azt is tanítsam meg neki, hogy asztalnál nem fingunk recsegőset és lefekvés előtr fogat mosunk???

A meglepetés nem mentség arra, hogy öbkényesen felrúgom a párom napirendjét. Fogd már fel valahogy.

szept. 18. 18:32
 67/119 anonim ***** válasza:
43%

Nem tudom felfogni mert nem vagyunk egyformák. Én azokkal értek egyet akik szerint ezt meg lehet oldani és nem a fiút kell aprítani mindenféle negatív jelzőkkel. Én abból indulok ki hogy ha engem valami zavar, valamit nem szeretek akkor előre közlöm a félreértések miatt. Online chatelgetés alatt is két ember beszélget és elő jön a téma milyen ember vagy, milyennek tartod magad, mit szeretsz, mit nem szeretsz. Nah és ha elfelejtette a kérdező közölni akkor a fiú ugyanúgy lehet feledékeny mert égett érte mint a karácsonyfa. Néha olyan hektikusak a mindennapok, hogy elfelejti bárki, hogy másnap el kellett volna menni valamilyen összejövetelre. Vagy annyira siet valaki, hogy otthon hagyja a fontos papírokat elintézni. Olyan nagy drámát csinál egy pár ember a fiú ellen ami igazságtalan. Jószándék vezérelte. A kérdező sem gondolja, hogy rosszat akart neki. Együtt is megcsinálhatják amivel várt volna. Mégha tényleg ostoba módon is viselkedett akkor sem a világvége. Figyeljen oda, hogy ezek után mit produkál, ő is legyen produktívabb HA nem lesz gond vele.

(Mondjuk ha a fiú inkább spontán típus, vagy aki alapjáraton gondolkodás nélkül cselekszik a jövőben míg a kérdező gondosan betervezi mi hogyan legyen akkor nem hiszem, hogy illenek egymáshoz.)

szept. 18. 18:46
 68/119 anonim ***** válasza:
51%
Ez a váratlanul beállítás nem elfogadható semmilyen kapcsolatban. Én elhajtottam volna a 2 hónapos "páromat". Más kapcsolatokban meg is teszem sajnos rendszeresen mert egy olyan országban élek ahol ez dívik és rohadtul utálom és nem vagyok hajlandó elviselni. Pasi még sose csinálta ezt velem, egyik férjem se vagy randipartnerek, de ismerősök, rokonok, gyerek osztálytársainak szülei hogy helló jöttünk vacsorára/itthagynánk a gyereket, sokszor. Sose engedek. Nem is szabad mert akkor véged van, rendszert fognak belőle csinálni. Áldom a kamerás kaputelefont és főleg a kikapcsolhatóságát :) Az országot szerintem mindenki könnyen kitalálja. Nem Anglia vagy efféle, ennyit segítek :)
szept. 18. 18:48
 69/119 anonim ***** válasza:
45%

DE NEM KELL ELŐRE KÖZÖLNI AZT, AMI ALAP!

Ezt fogd már fel, az ég áldjon meg...

szept. 18. 18:49
 70/119 anonim ***** válasza:
27%
NEM ALAP beközölni ha MEGLEPETÉSRŐL van szó!!! Te meg ezt fogd már fel! Ha nem akarta volna meglepni csak betoppant volna egy órára mert neki hiánya van, vagy közölte volna vele, hogy mennek koncertre és majd két nap múlva ismét találkoznak az igen baromira tiszteletlen lett volna! De ott marad vele 2 nappal tovább mint megszokott és a barátokkal lesznek. Távolság van köztük és a MEGLEPETÉS az, hogy tovább lehetnek együtt. Attól még nem bekorlátozó, de ha már az akkor a kérdező miért nem zavarja el? Miért azon kattog, hogy nem volt eléggé szép minden? Dobja ki, hallgasson rád meg a többire.
szept. 18. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!