Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meglepett a párom azzal, hogy 2 nappal előbb érkezett hozzám. (Friss Távkapcsolat) Megbántotódnátok a helyében, amiért így reagáltam?
Ugyanolyan barom vagyok ezek szerint mert én tudnék örülni EGY MEGLEPETÉSNEK, de ha nem is örülnék neki akkor szóvá tenném és nem azon kattognék, hogy vajon eléggé csodás volt-e amikor beállított hozzám.
76 os azért az, hogy hozzád költözök nem ugyanaz mint, hogy eljöttem egy nappal előbb, hogy többet lehessünk együtt mivel tavkapxsolat és keveset vagyunk együtt.. A többi úgyszintén nem az a kategória. Ugye a "meglepetés.. Megöllek" nem az, mint, legyél velem pár órával többet.
77..nem, én járnék jól. Ha egy kezdődő távkapcsban nem kíváncsi rám a "párom" mert felboritotam a közös haverokkal való találkozását ahová ezek szerint jobban szeret egyedül menni mint velem... Mert úgy semmi komoly, fontos dolgot nem borítottam fel kérdés szerint... akkor én járnék jól.
"azért az, hogy hozzád költözök nem ugyanaz mint, hogy eljöttem egy nappal előbb, hogy többet lehessünk együtt mivel tavkapxsolat és keveset vagyunk együtt"
Neked nem ugyanaz. Másnak igen.
Oké, de miért "haszontalan" az összes olyan válasz amely arról szól, hogy nem csinálna belőle ügyet? A kérdező majd eldönti, hogy számára melyik válasz mérvadó. De csak azért lepontozni a másikat mert nem ért egyet a többséggel eléggé dedós dolog.
#87 én is pont ezt érzem
#12 #78 vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!