Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meglepett a párom azzal, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meglepett a párom azzal, hogy 2 nappal előbb érkezett hozzám. (Friss Távkapcsolat) Megbántotódnátok a helyében, amiért így reagáltam?

Figyelt kérdés
25 évesek vagyunk (én vagyok a nő) és 2 hónapja vagyunk együtt. Sajnos távkapcsolatban vagyunk, 2 óra egymáshoz az út. Pénteken vagy csütörtökön szoktunk találkozni és az egész hétvégét együtt töltjük. Úgy volt, hogy a héten csak pénteken este tud érkezni, de most reggel hívott, hogy merre vagyok stb…és egyszercsak mondta, hogy MEGLEPETÉS, itt áll a kapu előtt. Tudta, hogy ma a közös baráti társasággal töltjük délutántól a napot, tehát mondta is, hogy eredetileg az volt a terve, hogy ott lep meg a rendezvényen, csak előbb el tudott indulni. Azt mondta, ha már nem lettem volna itthon akkor oda ment volna a haverokhoz és délután meglep. Nagyon-nagyon örültem neki, de egyszerre kicsit meg is ijedtem, mert friss kapcsolat, nagyon káosz volt a lakásban, úgy terveztem majd holnap takarítok mielőtt jön, meg én magam is még borotválkozni akartam stb , ágyneműje is mosásban volt, semmi kaja nem volt a hűtőben amit szeret, ráadásul holnapra még egy kisebb találkozót is leszerveztem, mert azt hittem nem lesz itt. Szerintetek megbántahattam azzal, hogy nem azzal a kitörő örömmel fogadtam, mint pl.: a filmekben? (Így is leszaladtam elé, nagyon sokszor megköszöntem, meg tényleg örültem, csak közben látta rajtam, hogy kicsit meg is vagyok ijedve.)

szept. 18. 09:28
 81/119 anonim ***** válasza:
0%
De nem vagy barom. Miért kéne bárkinek is baromnak lennie?
szept. 19. 10:14
 82/119 anonim ***** válasza:
40%
Mert én vagyok lepontozva, aki örülne ilyennek, ezt olybá veszem.
szept. 19. 11:31
 83/119 anonim ***** válasza:
47%

Ugyanolyan barom vagyok ezek szerint mert én tudnék örülni EGY MEGLEPETÉSNEK, de ha nem is örülnék neki akkor szóvá tenném és nem azon kattognék, hogy vajon eléggé csodás volt-e amikor beállított hozzám.

szept. 19. 11:39
 84/119 anonim ***** válasza:
0%
*voltam-e
szept. 19. 11:40
 85/119 anonim ***** válasza:
57%

76 os azért az, hogy hozzád költözök nem ugyanaz mint, hogy eljöttem egy nappal előbb, hogy többet lehessünk együtt mivel tavkapxsolat és keveset vagyunk együtt.. A többi úgyszintén nem az a kategória. Ugye a "meglepetés.. Megöllek" nem az, mint, legyél velem pár órával többet.

77..nem, én járnék jól. Ha egy kezdődő távkapcsban nem kíváncsi rám a "párom" mert felboritotam a közös haverokkal való találkozását ahová ezek szerint jobban szeret egyedül menni mint velem... Mert úgy semmi komoly, fontos dolgot nem borítottam fel kérdés szerint... akkor én járnék jól.

szept. 19. 11:44
 86/119 anonim ***** válasza:
34%

"azért az, hogy hozzád költözök nem ugyanaz mint, hogy eljöttem egy nappal előbb, hogy többet lehessünk együtt mivel tavkapxsolat és keveset vagyunk együtt"

Neked nem ugyanaz. Másnak igen.

szept. 19. 11:49
 87/119 anonim ***** válasza:
78%

Oké, de miért "haszontalan" az összes olyan válasz amely arról szól, hogy nem csinálna belőle ügyet? A kérdező majd eldönti, hogy számára melyik válasz mérvadó. De csak azért lepontozni a másikat mert nem ért egyet a többséggel eléggé dedós dolog.

szept. 19. 11:51
 88/119 anonim ***** válasza:
0%
Pontozáson ne akadj már fenn... össze-vissza pontoz mindenki mindenkit. Én is szarrá vagyok pontozva, leszarom.
szept. 19. 11:53
 89/119 anonim ***** válasza:

#87 én is pont ezt érzem

#12 #78 vagyok

szept. 19. 11:53
 90/119 anonim ***** válasza:
60%
De fennakadok és főleg azon, hogy azért mert le merem írni, hogy számomra NEM ALAP MEGLEPETÉST nézve előre szólni azért egy paraszt vagyok. Valamelyik írta tegnap, hogy aki meglepetés előtt nem szól az egy paraszt. Ergó én is az vagyok mert "alap" bejelenteni. Viszont az hülyeség, hogy beszélgetni kéne arról, hogy valakinek nem fér bele a spontán ötlet. A fiú a hibás kizárólag, sőt már még bekorlátozó szar alak mert megjelent nála 2 nappal előtte bár tervben volt, hogy taliznak aznap csak mivel nem volt kinyalva a kérdező és a kecó így baj, hogy megjelent nála. A kérdező problémája nem az, hogy feltűnt nála hanem, hogy nem volt minden tökéletes és azért ijedt meg. A kérdés pedig, hogy megharagudnánk-e érte, hogy nem megijedt. Nem az, hogy nekünk belefér-e a meglepetés alapjáraton. Elment olyan útra ez a kérdés amelyre nem kellett volna. Meg kellene beszélni, hogy többet ne jelenjen meg nála közlés nélkül és ennyi. Nem "abriktolni" a fiút mindenféle beteg elmének.
szept. 19. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!