Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meglepett a párom azzal, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meglepett a párom azzal, hogy 2 nappal előbb érkezett hozzám. (Friss Távkapcsolat) Megbántotódnátok a helyében, amiért így reagáltam?

Figyelt kérdés
25 évesek vagyunk (én vagyok a nő) és 2 hónapja vagyunk együtt. Sajnos távkapcsolatban vagyunk, 2 óra egymáshoz az út. Pénteken vagy csütörtökön szoktunk találkozni és az egész hétvégét együtt töltjük. Úgy volt, hogy a héten csak pénteken este tud érkezni, de most reggel hívott, hogy merre vagyok stb…és egyszercsak mondta, hogy MEGLEPETÉS, itt áll a kapu előtt. Tudta, hogy ma a közös baráti társasággal töltjük délutántól a napot, tehát mondta is, hogy eredetileg az volt a terve, hogy ott lep meg a rendezvényen, csak előbb el tudott indulni. Azt mondta, ha már nem lettem volna itthon akkor oda ment volna a haverokhoz és délután meglep. Nagyon-nagyon örültem neki, de egyszerre kicsit meg is ijedtem, mert friss kapcsolat, nagyon káosz volt a lakásban, úgy terveztem majd holnap takarítok mielőtt jön, meg én magam is még borotválkozni akartam stb , ágyneműje is mosásban volt, semmi kaja nem volt a hűtőben amit szeret, ráadásul holnapra még egy kisebb találkozót is leszerveztem, mert azt hittem nem lesz itt. Szerintetek megbántahattam azzal, hogy nem azzal a kitörő örömmel fogadtam, mint pl.: a filmekben? (Így is leszaladtam elé, nagyon sokszor megköszöntem, meg tényleg örültem, csak közben látta rajtam, hogy kicsit meg is vagyok ijedve.)

szept. 18. 09:28
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/119 anonim ***** válasza:
29%

"Úgyhogy egyáltalán nem állja meg a helyét, hogy feltűnt nála mert ilyen-olyan amolyan hiszen aznap találkoztak volna"

De nem találkoztak volna aznap! Az is meglepi lett volna! Nézd meg a kérdést. 2 nappal előbb ment.

szept. 19. 15:19
 102/119 anonim ***** válasza:
48%
#101 De igen, találkoztak volna. "Azt mondta, ha már nem lettem volna itthon akkor oda ment volna a haverokhoz és délután meglep."
szept. 19. 15:24
 103/119 anonim ***** válasza:
38%
De a kérdező nem tudott róla! Az is meglepi lett volna ugyanúgy. Csak a pasi tudott róla, hogy aznap találkoznak.
szept. 19. 15:25
 104/119 anonim ***** válasza:
48%

#103 De nem is az volt a baja, hanem a lakás... Ilyen nincs, hogy szerdán nem örülök a szerelmemnek, csak pénteken.

#102 vagyok

szept. 19. 15:29
 105/119 anonim ***** válasza:
30%

De van. Amikor mentálisan készen állok arra, hogy vendéget fogadjak, akkor örülök neki.

Jó lenne nem a saját érzéseink alapján megítélni mások érzéseit, elég gyerekes.

szept. 19. 15:30
 106/119 anonim ***** válasza:
48%

A szerelmem nem vendég, akit fogadni kell, és nem is várta volna el.

Gyerekes az is, amit itt írnak egyesek tiszteletlenségről.

Mentális felkészülés... beszarok!

szept. 19. 15:33
 107/119 anonim ***** válasza:
30%

Legyünk egy pillanatra felnőttek, és abban egyezünk meg ezen a vitán kívül, hogy az AKTÍV félnek kell egyeztetnie a másikkal, nem a PASSZÍVNAK.

Olyan nincs, hogy nekem listát kell lobogtatnom, hogy ezek a preferenciáim, mert ha most elkezdeném írni, tuti lehagynék róla egy csomó mindent.

Az aktív fél a cselekvő. A passzívval történnek a dolgok. Az aktív tudja befolyásolni a cselekedeteit. A passzívnak fogalma sincs, mi fog történni.

Ha viszek haza vacsorára szusit, az én felelősségem, hogy megkérdezzem a páromat, szereti-e egyáltalán a nyers halat, nem allergiás-e valamire. Nem az ő felelőssége, hogy mint a suliban a hetes felsorolja, mit szeret, mit nem. (Ki tud megjegyezni ennyi infot?)

Ha meg akarom lepni a páromat egy barbadosi nyaralással, előtte megtudakolom, hogy szeret-e a napon sütkérezni, vagy egész nap a szobában kuksolna, mert inkább síelne valahol.

Persze ezek kiderülhetnek normál beszélgetés során, de ami nem derült ki, arra rá kell kérdezni.

Ha a kérdező párja megkérdezte volna, hogy szereti-e a meglepiket, mert ő ilyen meglepős fajta, azzal sem rontotta volna el ezt a meglepetést. Kommunikáció, ez kulcsa mindennek.

szept. 19. 15:38
 108/119 anonim ***** válasza:
30%

"Mentális felkészülés... beszarok!"

Beszarhatsz, de empátiád ezek szerint nincs, ha ennyire könnyedén lefikázod mások érzéseit.

szept. 19. 15:39
 109/119 anonim ***** válasza:
36%
Engem kezdtek lefikázni, meg lepontozni, úgyhogy most már visszaadom.
szept. 19. 15:43
 110/119 anonim ***** válasza:
48%
Aki ilyenen kiakad, az nem szerelmes. Főleg távkapcsolatban, ahol elvileg alig várod, hogy lásd a párod.
szept. 19. 15:44
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!