Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meglepett a párom azzal, hogy 2 nappal előbb érkezett hozzám. (Friss Távkapcsolat) Megbántotódnátok a helyében, amiért így reagáltam?
"most reggel hívott, hogy merre vagyok stb…és egyszercsak mondta, hogy MEGLEPETÉS, itt áll a kapu előtt"
Még mindig ott áll? Nem vagy vele? Miért nekünk írsz?
Nagyon nem illik sehova váratlanul beállítani. Főleg nem két nappal. Én ezt nem kedves váratlan meglepetésnek értékeltem volna, hanem váratlan ellenőrzésnek. Szerintem csak ezt a közös baráti rendezvényt akarta csekkolni.
És rohadt kellemetlen helyzetet lehet így teremteni, mint tapasztaltad is, amikor is a kellős közepén vagy annak, hogy előkészítsd a jövetelét.
"Szerintetek megbántahattam azzal, hogy nem azzal a kitörő örömmel fogadtam, mint pl.: a filmekben?"
A pali fogjuk rá romantikus jelenetet adott neked elő és az a problémád. Szép.
Mit ne mondjak sok mindenki veled együtt nem tud örülni a dolgoknak.
Nem eléggé flexibilisek, egy kis meglepetéstől összezuhannak, mert a gondosan kitervelt napjuk nem jött össze és akkor azzal kompenzálnak milyen tiszteletlen volt veled szemben, mekkora két lábon járó red flag.
Hallgass rájuk ha te ugyanolyan csőlátású, gyanúsítgatós és földhöz ragadt vagy aki nem tud a jelenben élni még egy percet se mert ha spontán történnek események akkor végük van. 🤣🤣🤣
"2 HETE vagyunk együtt"
What? Erős red flag a pasid.
Itt nagyon megy az ellenkomment, hogy ez mennyire romantikus, meg mennyire gyanúsítgatóak a nők.
Az a helyzet, hogy:
1. Ez a lépés nem romantikus. Ez a lépés a filmekben látott toxikus kapcsolatokban működik, ahol csak egymásért tudnak élni, nem illenek össze, de mégis egymásnak vannak teremtve, az érzéseknek nem lehet parancsolni, az egész világ ellenük van, de ők együtt. Ezek jól hangzanak, de a valóságban ezek a legrosszabb kapcsolatok, és a legelviselhetetlenebb emberek. A valóságban valaki olyanra van szükséged, aki VELED EGYÜTT tervez, akire tudsz számítani, akiben tudsz bízni, akit tudsz várni és készülni rá. Igen, nem azért, mert nem láthat szőrösen, hanem mert te kedveskedni akarsz neki, mert szép hétvégét szeretnél együtt tölteni vele, ha már ritkán látod. És aki ugyanezt megteszi érted.
2. Igen, ezt azok mondják, akik már megsérültek. A helyzet, hogy sajnos az ilyen kedves gesztusok valójában elveszik a te tered, átszabják a saját határaid és szépen lassan a másik rendelkezik az időddel és a tereddel. Sokszor így kezdődnek a nagyon, nagyon para, bántalmazó kapcsolatok, mert a konrtroll gyakorlása az elején nem agresszívan jelenik meg. Tudod, amikor írják a bántalmazott nőknek, hogy miért mentek bele, meg miért nem léptek ki az azért van, mert a bántalmazónak van egy végtelenül kedves és szerethető arca. És igen, a leírtak alapján nem biztos, hogy a meglepetéspasi a történetben creepy, de a gyakorlat azt mutatja, hogy nőként különösen kell figyelned magadra, mert mind fizikailag mmind a kapcsoaltokban érzelmileg vagy akár anyagilag is kiszolgáltatottá válsz a férfinak (pl. egy gyerekszüléshez muszáj otthon maradnod).
Szóval normalizáljuk azt, hogy ha valami nem jó, akkor szépen jelezzük a másiknak. Ez neki is jó, mert akkor szépen tud reagálni arra, hogy neked mi a komfortos, tud máshogyan kedveskedni.
Esküszöm, hogy nem értelek titeket én sem. Fel fogom, hogy miből indultok ki mert tényleg sok faszi kalap kaki, de nem ismerjük őt egyáltalán és olyanokkal elő jönni, hogy biztosan be akarja majd korlátozni, nagyon rossz jeleket ad teljes mértékben túlzás. Oké, hogy nem szólt, "hazudott" neki, de meg akarta lepni. Ez miért olyan ördögtől való? Milyen tiszteletlenség amikor EGYIKŐJÜK SEM HOZTA SZÓBA, hogy a kérdező nem szeret nem megbeszélt időpontban találkozni? Ha a csávó tiszteletlen akkor a kérdező felelőtlen! Legyünk már fairek! Tisztában van vele a kérdező, hogy nem kedveli a spontaneitást úgyhogy közölni illett volna vele, hogy ne lepje meg szó nélkül soha!
Úgy csináltok mintha valakit megölt volna, vagy készült volna csóri hímnemű. Nem történt katasztrófa. Meg lehet beszélni. Semmi szükség hülyeségekel tömni a kérdező fejét mert szintén hibát követett el!
37
Hát bocsi, de normális férfi két hetes "kapcsolatban" nem állít be napokkal előbb váratlanul. Ha meglepetést akar, akkor azt ezer más módon is megteheti, anélkül, hogy kellemetlen helyzetbe hozza a másikat.
Eszembe sem jutna tenni ilyent senkivel sem.
Nekem nagyon para lenne, hogy a pár hetes kapcsolat bármikor felbukkanhat váratlanul, bármit is csinálok vagy van tervben.
Mi lesz a követkető? Jövőhéten kulcsot kér, hogy szabadon jöhessen-mehessen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!