Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meglepett a párom azzal, hogy 2 nappal előbb érkezett hozzám. (Friss Távkapcsolat) Megbántotódnátok a helyében, amiért így reagáltam?
20 De mibe kerül szólni, hogy hamarabb megy? Miért kell bunkónak lenni, és szarni a másik mozgásterére?
Nyilván nem akart rosszat, ezt senki sem vitatja. De felnőtt emberek közt azért illik tiszteletben tartani a másik idejét és KOMMUNIKÁLNI, nem pedig kész tények elé állítani az illetőt.
Kéthetes kapcsolat? Akkor egyenesen gáz, hogy napokkal előbb odaállított.
Ez még az ismerkedős szakasznak is csak az eleje.
Nem baj, ha látta rajtad, hogy meghökkentél a helyzeten. Ha van esze, akkor elgondolkodik rajta, és legközelebb nem csinál ilyen meglepetéseket. Ha nincs esze, akkor meg megsértődik - akkor viszont ne bánd, ha véget ér.
Kérdező, de te magadnak csinálod a feszkót. Beszéld meg vele, hogy máskor bejelentés nélkül ne próbáljon megjelenni és kész. Persze barátságosabb hangnemben és szavakkal. Ha szerinted nem jól csinálta, hogy felbukkant mert te megijedtél hogy mit fog rólad gondolni mert nem voltál "szalonképes" sem külsőt, sem kaját, sem programot tekintve akkor beszéld meg vele és meg fogja érteni ha szeret. Ennyi. A kommunikáció fontos. De amúgy most ha ott van elmehettek együtt vásárolni, főzhettek együtt, a haverokkal talizhattok együtt, vagy le is mondhatod, nyugodtan megborotválkozhatsz.
Most undi leszek, de basszus én még nem is jártam a mostani pasimmal és amikor érdeklődött felőlem, tetszettem neki észrevette, hogy az az ujjamon bőrgomba van. Olyan helyen dolgoztam, hogy kialakult. Elment a patikába és vett nekem ellene valamit. Egyáltalán nem undorodott tőlem. Segíteni akart.
Te meg ebből csinálsz olyan nagy ügyet?
Most ha meg lennél fázva, az orrod piros lenne, tényleg szarul néznél ki és tegyük fel nem láthatnád 1-2 hónapig elzavarnád? Ha most nem fogad el téged amilyen vagy akkor sose fog! Nem kell a legjobb oldalát mutatnia az embernek, légy önmagad, úgy akceptáljon, legyen beléd zúgva!
Engem nem érdekel, ha smink nélkül vagy kupiban lát, akkor sem, ha nincs kaja. De egyrészt én utálom a "nem tudom, mikor mi" meglepetéseket. Bárkitől. Bármilyen rövid vagy hosszú kapcsolatban. Szerelmesen is. Nem változik meg a szerelemtől a személyiségem.
Nekem az a meglepetés, ha tudom, mikor mi lesz. Akkor maga a tudat izgat, hogy tudom, ekkor és ekkor mi lesz, és mint karácsony előtt, várakozom. Lehet sokat olvastam A kis hercegben azt a részt, ahol a róka ezt elmagyarázza a hercegnek.
Nem tetszene, ha a párom nem engem szeretne, hanem egy elképzelt kis tündérkét, akinek minden mindegy, bármikor be lehet lépni az életébe, hisz csak rá vár.
Szerintem jelezd a dolgot, az ilyeneketet meg kell tudni beszélni.
Viszont vigyázz, mert ez most kedves romantikus gesztus, viszont bármilyen más helyzetben konrtolláló dolog lehet.. (Gondolj bele, ha anyukád csinálná is, fanyalognál, hogy miért nem tud békénhagyni, engedni élni az életedet.) Sokszor az a probléma az ilyen kis dolgokkal, hogy nagyobb, ijesztőbb dolgokká fajulnak. A határokat meg kell tudni húzni és kommunikálni kell tudni a számodra komfortos mozgásteret.
Azzal kiegészítve hogy 2 hete vagytok együtt, hogy direkt hazudott róla, hogy ilyen "kedves" meglepetést csapjon... Hát figyelj, mert ezekk előre nagyon rossz jelek, de magukban így még nem veszesek.
"Akkor maga a tudat izgat, hogy tudom, ekkor és ekkor mi lesz, és mint karácsony előtt, várakozom."
Versus:
"bármikor be lehet lépni az életébe, hisz csak rá vár."
Az aki azt se tudja, hogy jön a másik az arra a napra vár mint te, de nem kell várnia mert feltűnik.
Az miért baj, hogy vársz a látogatóra, miért azzal van összefüggésben, hogy nincs élete az embernek? A kérdező el tudja magát foglalni nélküle.
Inkább az a baj, hogy alig alkotnak egy párt és bolhából elefántot csinál.
Nem olyan nagy dolog megtárgyalni, hogy máskor ne lepje meg mert nem szereti.
Ismerkedési fázisban vannak még mindig és bakit elkövettek mindketten mert nem beszélték meg, hogy a kérdező nem díjaz váratlan látogatókat.
Attól még nem történt tragédia.
"Azzal kiegészítve hogy 2 hete vagytok együtt, hogy direkt hazudott róla, hogy ilyen "kedves" meglepetést csapjon... Hát figyelj, mert ezekk előre nagyon rossz jelek, de magukban így még nem veszesek."
Ez meg egyenesen szörnyű következtetés. Jó, hogy nem pszichopatának nincs elkönyvelve a férfi!
Hihetetlen milyen ostobaságokat képesek ide leírni néhányan.
Ennyire bizalmatlannak lenni nagyon nem jó. Arra utal, hogy jó párszor megjártátok és még abban is intő jelet láttok amiben nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!