Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meglepett a párom azzal, hogy 2 nappal előbb érkezett hozzám. (Friss Távkapcsolat) Megbántotódnátok a helyében, amiért így reagáltam?
Nehogymár te érezd magad rosszul, amikor a másik ember ennyire tiszteletlenül viselkedik veled...
Inkább beszéljétek meg a határokat.
Mert illetlen csakúgy beállítani a másikhoz a semmiből, pont azért, amit te is írtál: nem voltál felkészülve, nem így tervezted a napodat.
A párommal mi is csináltunk ilyet, de akkor már össze voltunk szokva, így nem volt probléma, hiszen együtt éltünk, láttuk már egymást mindenféle módon. Ilyen friss kapcsolatban ez viszont nagyon hirtelen és tényleg udvariatlan.
4
Lehet erősen fogalmaztam azzal, hogy tiszteletlen veled, mondjuk inkább azt, hogy most ebben a helyzetben tiszteletlenül viselkedett, habár rossz szándéka biztos nem volt.
Egyébként szerintem azt te is érzed, hogy nincs rendben csak úgy beállítani valakihez. Nem oké felrúgni az előre kigondolt terveket és ilyen módon rendelkezni a másik idejével.
De gondolom te nem haragszol, ő nem akart rosszat, csak ha nem szeretnél efféle random találkozásokat, akkor érdemes most jelezni, hogy neked hogy komfortos.
Kérdező!
2 hónapos kapcsolatban ez nem szerencsés.
Más lett volna, ha két éve lennétek együtt.
Ha 20 éve lennétek együtt, akkor meg azt mondanám, hogy azért ne állítson haza váratlanul, hátha még ott találja a szeretődet. ;-) Na, ez persze csak vicc volt.
És most akkor megbántódott a párod? Ha nem, akkor nincs semmi gond. Azt azért mondd el, amiket ide leírtál, hogy nincs kitakarítva, nincs kimosva az ágynemű, holnap délelőttre még programot csináltál magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!