Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meglepett a párom azzal, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meglepett a párom azzal, hogy 2 nappal előbb érkezett hozzám. (Friss Távkapcsolat) Megbántotódnátok a helyében, amiért így reagáltam?

Figyelt kérdés
25 évesek vagyunk (én vagyok a nő) és 2 hónapja vagyunk együtt. Sajnos távkapcsolatban vagyunk, 2 óra egymáshoz az út. Pénteken vagy csütörtökön szoktunk találkozni és az egész hétvégét együtt töltjük. Úgy volt, hogy a héten csak pénteken este tud érkezni, de most reggel hívott, hogy merre vagyok stb…és egyszercsak mondta, hogy MEGLEPETÉS, itt áll a kapu előtt. Tudta, hogy ma a közös baráti társasággal töltjük délutántól a napot, tehát mondta is, hogy eredetileg az volt a terve, hogy ott lep meg a rendezvényen, csak előbb el tudott indulni. Azt mondta, ha már nem lettem volna itthon akkor oda ment volna a haverokhoz és délután meglep. Nagyon-nagyon örültem neki, de egyszerre kicsit meg is ijedtem, mert friss kapcsolat, nagyon káosz volt a lakásban, úgy terveztem majd holnap takarítok mielőtt jön, meg én magam is még borotválkozni akartam stb , ágyneműje is mosásban volt, semmi kaja nem volt a hűtőben amit szeret, ráadásul holnapra még egy kisebb találkozót is leszerveztem, mert azt hittem nem lesz itt. Szerintetek megbántahattam azzal, hogy nem azzal a kitörő örömmel fogadtam, mint pl.: a filmekben? (Így is leszaladtam elé, nagyon sokszor megköszöntem, meg tényleg örültem, csak közben látta rajtam, hogy kicsit meg is vagyok ijedve.)

szept. 18. 09:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/119 anonim ***** válasza:
81%

Nehogymár te érezd magad rosszul, amikor a másik ember ennyire tiszteletlenül viselkedik veled...

Inkább beszéljétek meg a határokat.

szept. 18. 09:34
 2/119 anonim ***** válasza:
87%
Embere válogatja, én pl. utálom a váratlan meglepetéseket, meg a semmiből betoppanó vendégeket.
szept. 18. 09:35
 3/119 anonim ***** válasza:
84%
Így vagy rosszabbul járhat, aki váratlanul érkezik. Benne volt neki a pakliban.
szept. 18. 09:36
 4/119 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. De ő miért tiszteletlen velem?
szept. 18. 09:54
 5/119 anonim ***** válasza:
75%

Mert illetlen csakúgy beállítani a másikhoz a semmiből, pont azért, amit te is írtál: nem voltál felkészülve, nem így tervezted a napodat.

A párommal mi is csináltunk ilyet, de akkor már össze voltunk szokva, így nem volt probléma, hiszen együtt éltünk, láttuk már egymást mindenféle módon. Ilyen friss kapcsolatban ez viszont nagyon hirtelen és tényleg udvariatlan.

szept. 18. 09:57
 6/119 anonim ***** válasza:
51%
Ennél nagyobb öröm nem is kell hozzá. Vigyázz nehogy a fejedre nőjön. Ha már előbb jött elmehetne bevásárolni pl.
szept. 18. 10:00
 7/119 anonim ***** válasza:
70%

4

Lehet erősen fogalmaztam azzal, hogy tiszteletlen veled, mondjuk inkább azt, hogy most ebben a helyzetben tiszteletlenül viselkedett, habár rossz szándéka biztos nem volt.

Egyébként szerintem azt te is érzed, hogy nincs rendben csak úgy beállítani valakihez. Nem oké felrúgni az előre kigondolt terveket és ilyen módon rendelkezni a másik idejével.

De gondolom te nem haragszol, ő nem akart rosszat, csak ha nem szeretnél efféle random találkozásokat, akkor érdemes most jelezni, hogy neked hogy komfortos.

szept. 18. 10:00
 8/119 gergelice16 ***** válasza:
69%
Igen, #7-es jól mondja. Kedves akart lenni, de nem gondolt bele a helyzetedbe, ami miatt kicsit kellemetlen volt neked. Szerintem nyugodtan mondd el neki, hogy te a kapcsolat elején még nem állsz erre készen, hogy így lásson téged. Ha ezt úgy fogalmazod meg, hogy szeretnél tetszeni neki, és ezzel a helyzettel most kicsit szégyenlőssé tett téged, akkor biztosan nem fog megharagudni. Illetve külön jó, hogy a jó szándékot láttad benne, és még így is tudtál neki örülni :)
szept. 18. 10:10
 9/119 anonim ***** válasza:
50%
Hát nem tudom... Fura emberek vannak itt. Van egy friss kapcsolat ahol elvileg még rózsaszín köd, imádat, falják egymást a felek.. Erre minek jött korábban? Mert azt hitte örülni fog neki, hogy meglepetést szerez neki... Mármint kellemeset. Erre kellemetlen lett. Hogy nincsen kitakaritva, bevásárolva.. Akkor azt mondom neki, hogy juj, de jó, hogy itt vagy. De ne haragudj, holnapra vártalak, nincsen kitakaritva és akkor gyerünk együtt bevásárolni.. Szuper. Értem, és nem azt mondom hogy picit nem lehet kellemetlen de szerintem nagyobb kellene lenni az örömnek mint a csalódásnak. Ugye baráti társaságba is lehet menni együtt ha már egy pár vagyunk..
szept. 18. 10:26
 10/119 anonim ***** válasza:
50%

Kérdező!

2 hónapos kapcsolatban ez nem szerencsés.

Más lett volna, ha két éve lennétek együtt.

Ha 20 éve lennétek együtt, akkor meg azt mondanám, hogy azért ne állítson haza váratlanul, hátha még ott találja a szeretődet. ;-) Na, ez persze csak vicc volt.

És most akkor megbántódott a párod? Ha nem, akkor nincs semmi gond. Azt azért mondd el, amiket ide leírtál, hogy nincs kitakarítva, nincs kimosva az ágynemű, holnap délelőttre még programot csináltál magadnak.

szept. 18. 10:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!