Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meglepett a párom azzal, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meglepett a párom azzal, hogy 2 nappal előbb érkezett hozzám. (Friss Távkapcsolat) Megbántotódnátok a helyében, amiért így reagáltam?

Figyelt kérdés
25 évesek vagyunk (én vagyok a nő) és 2 hónapja vagyunk együtt. Sajnos távkapcsolatban vagyunk, 2 óra egymáshoz az út. Pénteken vagy csütörtökön szoktunk találkozni és az egész hétvégét együtt töltjük. Úgy volt, hogy a héten csak pénteken este tud érkezni, de most reggel hívott, hogy merre vagyok stb…és egyszercsak mondta, hogy MEGLEPETÉS, itt áll a kapu előtt. Tudta, hogy ma a közös baráti társasággal töltjük délutántól a napot, tehát mondta is, hogy eredetileg az volt a terve, hogy ott lep meg a rendezvényen, csak előbb el tudott indulni. Azt mondta, ha már nem lettem volna itthon akkor oda ment volna a haverokhoz és délután meglep. Nagyon-nagyon örültem neki, de egyszerre kicsit meg is ijedtem, mert friss kapcsolat, nagyon káosz volt a lakásban, úgy terveztem majd holnap takarítok mielőtt jön, meg én magam is még borotválkozni akartam stb , ágyneműje is mosásban volt, semmi kaja nem volt a hűtőben amit szeret, ráadásul holnapra még egy kisebb találkozót is leszerveztem, mert azt hittem nem lesz itt. Szerintetek megbántahattam azzal, hogy nem azzal a kitörő örömmel fogadtam, mint pl.: a filmekben? (Így is leszaladtam elé, nagyon sokszor megköszöntem, meg tényleg örültem, csak közben látta rajtam, hogy kicsit meg is vagyok ijedve.)

szept. 18. 09:28
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/121 anonim ***** válasza:
49%

Akkor se értek egyet. Ha én tudom magamról, hogy allergiás vagyok a mogyoróra, vagy cukorbeteg vagyok akkor TUDATOM A MÁSIKAT RÓLA és ha ő annak ellenére olyan kaját tesz ellém akkor feljelentem! Szélsőséges példa tudom, de arra akartam rávilágítani hogyha nekem valami nem fér bele és párkapcsolatban vagyok (lehet az barátság is) akkor INFORMÁLOM A MÁSIKAT. Nem gondolszolvasónak nézem őt.

Ez az, hogy alig vannak együtt, ismerkedni, beszélgetni kéne és ami fontos azt megosztani a másikkal.

Még persze megteheti ha már elmulasztotta, hogy többé váratlan látogatások ne legyenek képben.

Meg KELL szabni, hogy hol a határ.

Viszont mivel nem ismerjük a párját így mindenféle negatív értékelést írni róla nem igazságos.

MINDKETTEN HIBÁZTAK!

Előrukkolni olyasmikkel, hogy majd zsarolni fogja, meghatátozni, hogy mit tegyen még egy kicsit se normális.

De nyugodtan pontozzatok le.

szept. 18. 13:45
 42/121 anonim ***** válasza:
51%

41

Ezzel csak az a gond, hogy vannak olyan alapdolgok, amkelyeket nem kell kimondani, mert normáliséknál magától értetődő, mint például az, hogy nem állítunk be senkihez váratlanul két nappal előbb. Főleg, ha két hete járunk mindössze.

szept. 18. 14:27
 43/121 anonim ***** válasza:
44%

Figyeljetek már ide... Haló.. NEM 2 HETES KAPCSOLAT.. A kérdező 2 hónapot ír.

El kell olvasni rendesen.

Hazudott neki!!! Dehogy hazudott... Bakker. Meg akarta lepni.. Ez pont olyan "hazugság" mint amikor szülinapi meglepetést szervezel a párodnak de előtte úgy teszel, mintha semmi nem történne, hisz nem árulhatod el, hogy meglepetés lesz,ugye? Na ha ez most olyan rosszindulatú hazugság szerintetek akkor itt mindenki hazug mert hasonlót már szerintem mindenki szervezett valakinek.. Párjának, gyerekének, barátjának... Akkor ezek mind sunyi dolgok voltak ezek szerint.. Hazugságnak venni egy meglepetést szerintem nettó hülyeség.. Az az értelme a meglepetésnek, hogy nem tud róla akit meg akarunk lepni, így persze, hogy bizonyos szinten "hazudni" kell neki, de ez nem rosszindulatú dolog. És ismétlem, tuti, hogy már mindenki csinált ilyet. Szóval nagyon kemény szavak, hogy átverte, hazudott, nem tiszteli stb... Szó nincsen erről.

szept. 18. 14:50
 44/121 anonim ***** válasza:
46%
#43 valóban két hónapot írt a kérdésbe, majd a kommentek között pontosította, hogy amúgy 2 hetes. Mondjuk nekem ez még 2 hónap után sem lenne kedvemre, meg két év után sem.
szept. 18. 14:57
 45/121 anonim ***** válasza:
52%

" Haló.. NEM 2 HETES KAPCSOLAT.. A kérdező 2 hónapot ír."

AZt is el kéne olvasni, hogy utána a kérdező javított, hogy 2 HETES. AMúgy meg teljesen mindegy, hogy két hét vagy két hónap.

szept. 18. 15:19
 46/121 anonim ***** válasza:
72%
44 oké, ha téged a párod ne lepjen meg 2 év után sem mert akkor "huzudott" ez a te látásod.. Az, hogy 2 év után se ne jöjjön hozzád váratlanul azt meg remélem nem gondolod komolyan te sem.. Azért 2 éves kapcsolatban nehogy már megjelenjek a párom lakása előtt??? Na ne..
szept. 18. 15:19
 47/121 anonim ***** válasza:
45%

"mert hasonlót már szerintem mindenki szervezett valakinek.. "

Nem soha, és soha nem is fogok senkihez beállítani váatlanul. Főleg nem szálló vendégnek.

szept. 18. 15:20
 48/121 anonim ***** válasza:
45%

"Az, hogy 2 év után se ne jöjjön hozzád váratlanul azt meg remélem nem gondolod komolyan te sem"

Nem a 44-es vagyok, de 2 éves kapcsolatban pláne ismerjen annyira, hogy tudja, hogy nem akarok senkit váratlanul látni.

szept. 18. 15:51
 49/121 anonim ***** válasza:
39%
Lepjen meg mással, ne azzal, hogy átszervezi az életemet. Ott tanyázik nálad minden 7vgn, mint egy hotelban, mert távkapcsolat?? Mi ebben a táv?? Emberek többet ingáznak naponta. Azért 2 óra az nem távolság. És meglep. Hát én ki is akadtam volna.
szept. 18. 16:02
 50/121 anonim ***** válasza:
100%
Ja és lehet mondtam volna neki, hogy de jó, hogy jöttél, együtt takaríthatunk, moshatunk, vásárolhatunk, főzhetünk
szept. 18. 16:05
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!