Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meglepett a párom azzal, hogy 2 nappal előbb érkezett hozzám. (Friss Távkapcsolat) Megbántotódnátok a helyében, amiért így reagáltam?
Akkor se értek egyet. Ha én tudom magamról, hogy allergiás vagyok a mogyoróra, vagy cukorbeteg vagyok akkor TUDATOM A MÁSIKAT RÓLA és ha ő annak ellenére olyan kaját tesz ellém akkor feljelentem! Szélsőséges példa tudom, de arra akartam rávilágítani hogyha nekem valami nem fér bele és párkapcsolatban vagyok (lehet az barátság is) akkor INFORMÁLOM A MÁSIKAT. Nem gondolszolvasónak nézem őt.
Ez az, hogy alig vannak együtt, ismerkedni, beszélgetni kéne és ami fontos azt megosztani a másikkal.
Még persze megteheti ha már elmulasztotta, hogy többé váratlan látogatások ne legyenek képben.
Meg KELL szabni, hogy hol a határ.
Viszont mivel nem ismerjük a párját így mindenféle negatív értékelést írni róla nem igazságos.
MINDKETTEN HIBÁZTAK!
Előrukkolni olyasmikkel, hogy majd zsarolni fogja, meghatátozni, hogy mit tegyen még egy kicsit se normális.
De nyugodtan pontozzatok le.
41
Ezzel csak az a gond, hogy vannak olyan alapdolgok, amkelyeket nem kell kimondani, mert normáliséknál magától értetődő, mint például az, hogy nem állítunk be senkihez váratlanul két nappal előbb. Főleg, ha két hete járunk mindössze.
Figyeljetek már ide... Haló.. NEM 2 HETES KAPCSOLAT.. A kérdező 2 hónapot ír.
El kell olvasni rendesen.
Hazudott neki!!! Dehogy hazudott... Bakker. Meg akarta lepni.. Ez pont olyan "hazugság" mint amikor szülinapi meglepetést szervezel a párodnak de előtte úgy teszel, mintha semmi nem történne, hisz nem árulhatod el, hogy meglepetés lesz,ugye? Na ha ez most olyan rosszindulatú hazugság szerintetek akkor itt mindenki hazug mert hasonlót már szerintem mindenki szervezett valakinek.. Párjának, gyerekének, barátjának... Akkor ezek mind sunyi dolgok voltak ezek szerint.. Hazugságnak venni egy meglepetést szerintem nettó hülyeség.. Az az értelme a meglepetésnek, hogy nem tud róla akit meg akarunk lepni, így persze, hogy bizonyos szinten "hazudni" kell neki, de ez nem rosszindulatú dolog. És ismétlem, tuti, hogy már mindenki csinált ilyet. Szóval nagyon kemény szavak, hogy átverte, hazudott, nem tiszteli stb... Szó nincsen erről.
" Haló.. NEM 2 HETES KAPCSOLAT.. A kérdező 2 hónapot ír."
AZt is el kéne olvasni, hogy utána a kérdező javított, hogy 2 HETES. AMúgy meg teljesen mindegy, hogy két hét vagy két hónap.
"mert hasonlót már szerintem mindenki szervezett valakinek.. "
Nem soha, és soha nem is fogok senkihez beállítani váatlanul. Főleg nem szálló vendégnek.
"Az, hogy 2 év után se ne jöjjön hozzád váratlanul azt meg remélem nem gondolod komolyan te sem"
Nem a 44-es vagyok, de 2 éves kapcsolatban pláne ismerjen annyira, hogy tudja, hogy nem akarok senkit váratlanul látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!