Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meglepett a párom azzal, hogy 2 nappal előbb érkezett hozzám. (Friss Távkapcsolat) Megbántotódnátok a helyében, amiért így reagáltam?
Hát nem tudom miből vagytok, de, hogy vér nincs bennetek az biztos. Na de oké. Nem lehetünk egyformák.
De jön a de kérdezem én hogyha valaki kiakad egy váratlan látogatáson egy olyan embertől akivel elkezdett járni 2 hete, akit ismer 1,5 hónapja (és még közös a baráti társaság is) azzal mi lesz meg a hozzá hasonlóakkal ha valami jó nagy "meglepivel" várja az élet? Felakasszátok magatokat, vagy eret vágtok? Tulajdonképpen azok a kommentelők akik ennyire fel vannak háborodva azok az élet iskolájában nem fognak vizsgázni. Erre mást nem lehet írni! 😂
Érti az ember, hogy valaki a megszokott dolgokat preferálja, de nem lehet az életet úgy leélni mert osztogatja a pofonokat is és nemcsak a kellemes dolgokat mint a ház.
És ha valaki ennyire ki van egy pozitív meglepetés miatt. Sőt még olyan válaszok is vannak, hogy a fiú valamilyen agresszív állat, gyilkos, meg mit tudom én még mi az egytől egyig féleszű. Ezen nincs mit szépíteni!
Olyan kapcsolatokban volt részetek, olyan sztorikat olvasgatok pl. itt a Gyakorin, hogy elveszítettétek a realitás érzéseketeket. Minden férfiban a legrosszabbat látjátok ami nagyon szomorú. De attól még nem kéne más nőket mérgezni az elmeháborodott konklúziótokkal! 😂
Lehet én vagyok nyomi, de a 1,5 hónap nekem személy szerint egy konkrét idegen. Az semmi.
"azzal mi lesz meg a hozzá hasonlóakkal ha valami jó nagy "meglepivel" várja az élet?"
Nem érted, hogy az élet és egy ember teljesen más? Nekem váratlanul halt meg anyukám relatíve fiatalon (51), és nem hiszem, hogy aki szereti a meglepetéseket, az jobban fogadta volna a szülője halálhírét.
A példád akkora butaság, hogy nem tudom elkezdeni magyarázni, miért az, mert egy alap értelem nincs benne. A pároddal meg tudod beszélni, hogy mit szeretsz, mit nem. Az életet nem tudod megkérni erre. Ugye ez megvan?
"Az, hogy 2 év után se ne jöjjön hozzád váratlanul azt meg remélem nem gondolod komolyan te sem"
Ugyan nem én írtam, de nagyon is komolyan gondolom. Még anyámhoz sem állítok be váratlanul és ő sem hozzám. Mindenkinél ott az a kibszott telefon. Nehéz használni?
53
Tehát a kérdezőnek előre meg kellett volna kérnie a srácot, hogy tartsa be az alapvető udvariassági normákat? Érdekes.
Nos nem. Az alaovető tiszteletet és udvariasságot nem kell előre kérni. A pasikának kellett volna megkérdeznie, hogy alkalmas-e ha hamarabb érkezik.
Totál fordítva ülsz a lovon.
Nem ülök mert meg akarta lepni! Ha valakit meg akarsz lepni akkor nem szólsz róla előre, hogy: "Hé, figyu már meg foglak lepni két nap múlva reggel nyolckor, légy otthon léccike!" Hanem megleped és kész és az már a másikon múlik hogyan fogadja. Nincsenek együtt annyi ideje így nyilván nem ismerik egymást még, de ha már egyszer járnak és oda vannak egymásért akkor legyenek egymásra kíváncsiak mélyebben is. Anyukával, vagy barát mint példa hiába pedáloztok ők ismernek titeket! Majd jobban megismeri a pasija is lehetőleg és nem lesznek ilyen "errorok" kettőjük között.
Talán a pasi tök spontán alkat, valahol figyelmetlen is, lehet elragadta a boldogság, hogy együtt lehetnek és nem gondolkodott. De ez miért akkora bűn, hogy keresztre van feszítve mint Jézuska? Basszuskulcs mint a papagáj csak ismételni tudom magam, hogy még csak ismerkednek. Itt az ideje lefektetni a szabályokat ha eddig nem került rájuk sor. Majd ha nem tartja be őket akkor lehet feltételezni, hogy nem hozzá való és ki kéne rúgni! Míg csak ilyen friss kapcsolatban vannak nincs értelme bűnösnek nyilvánítani.
58
Akkor olyan meglepetést eszeljen ki, amivel nem szervezi át a másik életét. Ennyi erővel én is meglephetem a pasimat egy kiskutyával. Ja, hogy meg kellett volna kérdezni előtte? Hát ez van, én meglepetésnek szántam.
Nem értem amúgy, hogy a meglepetés miért lenne szabad kártya a tisztelet és az udvariasság felrúgására? Nem az.
59:
Megint olyan példát írsz ami nem egyenértékű ezzel az esettel és újból a kommunikáció a kulcs. Ha nem ismerkedsz a pároddal, fogalma sincs róla, hogy te nem szereted a kutyákat, allergiás vagy a szőrükre, vagy nem tarthatsz kutyát albérletben akkor miért vagytok együtt? Gondolom ha valaki kutyát akar venni az már összeköltözés után teszi és úgy, hogy tisztában van a párja igényeivel szóval nem állja meg a helyét a példa.
Másrészt mivel szóba sem került mint lejegyeztem már többször, hogy a kérdező rühelli a meglepetéseket így nem kizárólag a fiú a hibás ugyanis a kérdező a saját maga jóléte miatt már elmondhatta volna neki, hogy ne is igyekezzen, gondolja, hogy meggondolja magát a meglepetésekkel mert nem fogja és rosszul fog elsülni. Nekem ne mondja senki, hogy 1,5 hónap alatt nem lehet megemlíteni amikor az alaptermészetét képezi a spontán dolgok kerülése.
Ha tudott volna róla és megtette volna akkor igazat adok azoknak akik szerint udvariatlan, tiszteletlen volt tőle. De ha nem tudott róla, félreértés történt azt nyugodtan meg lehet beszélni. Nem azzal kell foglalkozni, hogy nem volt patyolat tiszta a kecó, nem volt szépség a kérdező hanem a kapcsolat építésével. Azzal nem fognak előbbre haladni, hogy a kérdező gyönyörű bármikor is találkoznak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!