Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meglepett a párom azzal, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meglepett a párom azzal, hogy 2 nappal előbb érkezett hozzám. (Friss Távkapcsolat) Megbántotódnátok a helyében, amiért így reagáltam?

Figyelt kérdés
25 évesek vagyunk (én vagyok a nő) és 2 hónapja vagyunk együtt. Sajnos távkapcsolatban vagyunk, 2 óra egymáshoz az út. Pénteken vagy csütörtökön szoktunk találkozni és az egész hétvégét együtt töltjük. Úgy volt, hogy a héten csak pénteken este tud érkezni, de most reggel hívott, hogy merre vagyok stb…és egyszercsak mondta, hogy MEGLEPETÉS, itt áll a kapu előtt. Tudta, hogy ma a közös baráti társasággal töltjük délutántól a napot, tehát mondta is, hogy eredetileg az volt a terve, hogy ott lep meg a rendezvényen, csak előbb el tudott indulni. Azt mondta, ha már nem lettem volna itthon akkor oda ment volna a haverokhoz és délután meglep. Nagyon-nagyon örültem neki, de egyszerre kicsit meg is ijedtem, mert friss kapcsolat, nagyon káosz volt a lakásban, úgy terveztem majd holnap takarítok mielőtt jön, meg én magam is még borotválkozni akartam stb , ágyneműje is mosásban volt, semmi kaja nem volt a hűtőben amit szeret, ráadásul holnapra még egy kisebb találkozót is leszerveztem, mert azt hittem nem lesz itt. Szerintetek megbántahattam azzal, hogy nem azzal a kitörő örömmel fogadtam, mint pl.: a filmekben? (Így is leszaladtam elé, nagyon sokszor megköszöntem, meg tényleg örültem, csak közben látta rajtam, hogy kicsit meg is vagyok ijedve.)

szept. 18. 09:28
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 91/119 anonim ***** válasza:
17%

De ne akadj fenn, mert nem ez az életed. Ez egy oldal, a fele troll, a másik fele meg egyszer leírja, amit akar, aztán bezárja az egészet.

Magadra meg főleg ne vedd. Azért ennyire ne kombináld túl. Senki nem bántott.

Szerintem is paraszt dolog nem szólni. Nem szólni. Téged nem ismerlek, nem tudom, hogy paraszt vagy-e. Számomra a tett maga a paraszt dolog. Ezt le lehet pontozni, nem izgat, és ugyanannyira számít a véleményem, mint itt mindenkié. Semennyire.

szept. 19. 12:16
 92/119 anonim ***** válasza:
43%
Akkor ha semmit se ér a vélemény akkor miért van az felpontozva amelyben a fickó maga az ördög? Az oké, hogy nem kell egyetérteni, de belé állni a másikba és személyeskedni szerintem nem az. Aki képes rá az szintén túlságosan is komolyan veszi a kérdést. Nemcsak én aki azon van fennakadva, hogy én vagyok a paraszt mert meglepetés gyanánt nem szólnék előre, hogy megyek! Ha valakit nem meglepni akarok és pl. tudom, hogy le van terhelve a másik, de mégis nyaggatom az számomra is udvariatlan lenne. De ha valakit meg akarok lepni és nem tudok róla, hogy ő azt utálja arról nemcsak én tehetek hanem ő is mivel nem tudatott róla időben. Attól nem vagyok görény, hogy két hete járok valakivel és nem tudok róla. Így a pasi sem az. Nem illik végbemenő ostoba következtetéseket levonni és a fiút hibáztatni. Fasza lesz ha rájuk hallgat a kérdező és kidobja miközben lehetne boldog is vele talán még évekre is. Egyáltalán nincs rendben, hogy trollkodnak és mást is meg akarnak fertőzni mert olyan kilátástalan a saját szerelmi életük.
szept. 19. 12:25
 93/119 anonim ***** válasza:
0%

"Attól nem vagyok görény, hogy két hete járok valakivel és nem tudok róla. Így a pasi sem az."

Ez a te véleményed. Nem tény, te ezt gondolod. Te nem akarsz görény lenni, ezért aki azt csinálja, amit te, szintén nem görény.

Nagyon egoból reagálsz. Senki nem bántott téged. Láthatatlan ellenfelekkel küzdesz.

szept. 19. 12:46
 94/119 anonim ***** válasza:
36%

63 írta ezt és a pipák alapján LEHET te írtad 93!

"Én feltételezem általában az emberekről, hogy nem parasztok. Egyszerűen olyan körökben mozgok, ahol alapvető dolgokra nem kell felhívni az emberek figyelmét."

Még mindig nem érthető hogyha én valakit meg akarok lepni akkor azt miért kéne vele előre közölni. Az meg egyenesen kiábrándító, hogy azért mert nem szólt neki BÁR aznap taliztak volna csak barátok közt, hogy hazudott neki, be akarja korlátozni, ellenőrzés alatt tartja, tele van redflagekkel és ki kéne dobni!

"Tudta, hogy ma a közös baráti társasággal töltjük délutántól a napot, tehát mondta is, hogy eredetileg az volt a terve, hogy ott lep meg a rendezvényen, csak előbb el tudott indulni. Azt mondta, ha már nem lettem volna itthon akkor oda ment volna a haverokhoz és délután meglep."

Úgyhogy egyáltalán nem állja meg a helyét, hogy feltűnt nála mert ilyen-olyan amolyan hiszen aznap találkoztak volna. El is magyarázta neki, hogy miért ment el hozzá. Ha semmilyen magyarázattal nem szolgált volna neki, vagy aznap nem találkoztak volna még elfogadható lenne, hogy egy bunkó stb. Ráadásul azt tegyük hozzá hogy ha végeztek a barátoknál VALÓSZÍNŰ, hogy udvariasságból a kérdező behívta volna magához mivel elutazott hozzá és TALÁN szerettek volna kettesben lenni.

Kérdezem én, hogy az nem lenne tiszteletlenség ha a kérdező nem hívta volna fel magához csak azért mert a ház kupis? Többet ér a látszat, a külsőségek mint a híres "szerelem" vagy mi?

Nem az életébe gázolt bele ugyanis mint írtam már meg volt beszélve, hogy aznap taliznak!

Hogyha én tudom, hogy jön a pasim és a ház szanaszét van akkor kitakarítok! Bár nem szoktam alapból hanyag lenni függetlenül, hogy jön hozzám valaki vagy se. Most olyan nagy rendetlenség volt a kérdezőnél, hogy behívni se merte volna aznap, vagy mi?

A lábát hogyhogy nem borotválta le amikor tudta, hogy együtt lesznek?

Na a válasz rá az, hogy vagy nem győzte, hanyag, vagy troll a kérdés!

Viszont ha az ha nem az akkor sem a lakás állapota a lényeg hanem a párom akiért elvileg oda vagyok. És ha én nem szíveskedtem elmondani neki, hogy ne jöjjön hozzám meglepni akkor ő nyugodtan gondolhatta, hogy jöhet. Ergó félreértés történt és nem elme háborodott a fiú. Eléggé problémás, hogy milyen válaszok születtek. Azt mutatja, hogy nincsenek rendben a válaszolók.

szept. 19. 13:03
 95/119 anonim ***** válasza:
17%

94, úgy kötekszel, hogy nem tudod rendesen értelmezni a leírtakat, csak mert egy ragozás szerencsétlenre sikerült a kérdező részéről.

"Tudta, hogy ma a közös baráti társasággal töltjük délutántól a napot, tehát mondta is, hogy eredetileg az volt a terve, hogy ott lep meg a rendezvényen, csak előbb el tudott indulni. Azt mondta, ha már nem lettem volna itthon akkor oda ment volna a haverokhoz és délután meglep."

A töltJÜK itt nem azt jelenti, hogy a kérdező, a párja és a barátok, hanem a kérdező és a barátok. És az lett volna a meglepi, hogy ott bukkan fel a párja. De még "jobb" ötlete támadt: egyenesen hozzá állított be előtte, hogy a kérdező semmire ne tudjon nyugodtan készülni. Jelzem: tegnap SZERDA volt. A kérdező még mára, azaz CSÜTÖRTÖKre is tervezett valamit, mert úgy tudta, hogy ezúttal csak PÉNTEKen érkezik a párja.

szept. 19. 13:15
 96/119 anonim ***** válasza:
34%
Érted, TEGNAP REGGEL esett be, miközben csak HOLNAP ESTE "kellett volna" neki. Cuki meglepetés így széttrollkodni az időbeosztását...
szept. 19. 13:18
 97/119 anonim ***** válasza:
48%

95

"Eleve KÖZÖS barátok, az volt a vágyam, hogy EGYÜTT mehessek oda a párommal..."

Nem a kérdező lett volna a barátokkal hanem együtt lettek volna mivel KÖZÖS a baráti kör!

Nem trollkodta szét egyáltalán mert tudta, hogy együtt lesznek egész délután, lehet még este is NÁLA otthon. Ha ő nem készült kirityenteni a házat és magát arról mióta a pasi tehet?

szept. 19. 13:28
 98/119 anonim ***** válasza:
0%
Megnyugodtál, jó együtt?
szept. 19. 13:29
 99/119 anonim ***** válasza:
74%
Meg ha az volt a vágya, hogy együtt MEHESSENEK oda akkor csak találkoztak volna előtte valahol. Mondjuk a bejárat előtt a rendezvény miatt vagy NÁLA otthon. Úgyhogy vagy nem jól lett kitalálva a sztori mert vannak benne hézagok, lyukak vagy a kérdező feledékeny, hanyag.
szept. 19. 13:30
 100/119 gergelice16 ***** válasza:
0%
A kérdező utolsó kommentje a #21-es volt. Hogy vagytok képesek még mindig vitatkozni?! Hagyjátok már abba vagy folytassátok privátban, mert ennek már semmi értelme.
szept. 19. 13:48
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!