Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meglepett a párom azzal, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meglepett a párom azzal, hogy 2 nappal előbb érkezett hozzám. (Friss Távkapcsolat) Megbántotódnátok a helyében, amiért így reagáltam?

Figyelt kérdés
25 évesek vagyunk (én vagyok a nő) és 2 hónapja vagyunk együtt. Sajnos távkapcsolatban vagyunk, 2 óra egymáshoz az út. Pénteken vagy csütörtökön szoktunk találkozni és az egész hétvégét együtt töltjük. Úgy volt, hogy a héten csak pénteken este tud érkezni, de most reggel hívott, hogy merre vagyok stb…és egyszercsak mondta, hogy MEGLEPETÉS, itt áll a kapu előtt. Tudta, hogy ma a közös baráti társasággal töltjük délutántól a napot, tehát mondta is, hogy eredetileg az volt a terve, hogy ott lep meg a rendezvényen, csak előbb el tudott indulni. Azt mondta, ha már nem lettem volna itthon akkor oda ment volna a haverokhoz és délután meglep. Nagyon-nagyon örültem neki, de egyszerre kicsit meg is ijedtem, mert friss kapcsolat, nagyon káosz volt a lakásban, úgy terveztem majd holnap takarítok mielőtt jön, meg én magam is még borotválkozni akartam stb , ágyneműje is mosásban volt, semmi kaja nem volt a hűtőben amit szeret, ráadásul holnapra még egy kisebb találkozót is leszerveztem, mert azt hittem nem lesz itt. Szerintetek megbántahattam azzal, hogy nem azzal a kitörő örömmel fogadtam, mint pl.: a filmekben? (Így is leszaladtam elé, nagyon sokszor megköszöntem, meg tényleg örültem, csak közben látta rajtam, hogy kicsit meg is vagyok ijedve.)

szept. 18. 09:28
 71/119 anonim ***** válasza:
38%

De a meglepetés nem jogosít fel arra, hogy megsértsd a másik intim szféráját.

Én nem mondtam, hogy dobja ki. Könyörgöm, ez egy hiba volt a srác részéről, de nem főbenjáró bűn. Ettől még simán lehet egy jófej, értékes ember. De ebben a dologban most tiszteletlenül viselkedett.

szept. 18. 19:00
 72/119 anonim ***** válasza:
44%
Négypipás, ne hisztériázz hanem gondolkozz helyette. Nincs joga senkinek se beletrappolni más életébe, még a kéthónapos "páromnak" sem. Ez nem kedveskedés, meglepetés, hanem kontroll. Határfeszegetés hogy hol van. Mit tűr el a másik. Hát én ilyenből semennyit. Még simán menjünkbulizni-ból sem, nemhogy ottalvósból. Mi vagyok én, hotel? Ja bocs, nem, mert még ott is be kell jelentkezni, nem csak megjelenni.
szept. 18. 19:03
 73/119 anonim ***** válasza:
48%

Én pedig azt hajtom mint egy idióta, hogy "hibát" követtek el mindketten. Nem lehet arra alapozni, hogy majd a másik kitalálja, hogy én mit nem szeretek. A meglepetés, hirtelen felbukanás olyan téma amiről beszélgetni kell. Most ha nem ment volna hozzá csak bejelentésre, olyan hülye lenne a fiú, hogy nem esne le neki még 2 év múlva se és azzal rukkolna elő, hogy gyűrűt akar húzni az ujjára az megint más.

2 év után illene tudni, hogy valaki milyen ember, de 2 hét után még nem kötelező. De ha nem beszélgetnek alapvető fontosságú dolgokról nemcsak erről, vagy nem figyelnek egymásra akkor megint félreértés, vagy kellemetlen pillanatokat élhetnek át. Fontos a kommunikáció. Mivel nem ismerik még egymást olyan szinten és mi egyáltalán nem ismerjük egyikőjüket sem durva egyes egyedül a fiút lemondani és szerintem is felesleges tiszteletlennek megbélyegezni amikor meg akarta lepni! Ha nem meglepetésről lett volna szó akkor rábólintanék.

szept. 18. 19:11
 74/119 anonim ***** válasza:
31%

Én azt nem értem, hogy mi az, hogy ne rúgja fel a másik napirendjét, ne rendelkezzen az idejével stb. Na és ő rendelkezhet az enyémmel? .. Nos.. Eleve nem tudsz kapcsolatban lenni senkivel ha nem rendeled alá valamilyen szinten az idődet, napirendedet a másiknak. Hisz nem csak neki van napirendje hanem nekem is. Nos akkor mindketten azt mondjuk, hogy nem vagyunk hajlandóak alárendelni az időnket a másiknak és akkor kíváncsi leszek, hogy fogunk járni... Lehet én is hétvégéken ittam a haverokkal most pedig a csajom elvárja, hogy töltsek vele időt.. Mi ez? Ugye

A másik.. Ha elkezdek valakivel járni, kapcsolatban vagyunk akkor eleve talán azt feltételezem, hogy akar és szeret velem lenni, velem időt tölteni, örül ha lát és örül ha jövök. Ha ez nem így van, márpedig sokaknál nem akkor mi a francnak az a kapcsolat? Mert aki szerelmes az ne mondja, hogy nem örül minden percnek amit a szerelmével tölthet. Ha nem akkor az csak valami felületes kapcsolat. Ahol zavar ha esetleg beállít a szerelmem azt nem tudom felfogni.

És konkrétan itt miért is zavarta a kérdezőt? Nem azért mert fontos megbeszélése volt valahol vagy le volt foglalva neki egy utazás és ezeket kell elhalasztani hanem mert nem volt kitakaritva és meg volt beszélve a(közös) baráti körrel valami buli.. Takarítani lehet ketten, bulizni főleg közös barátokkal szintúgy. Szóval ebből problémát kreálni, hát.. A pasi helyében lehet többé nem jönnék. Persze sokmindentől függ de benne van a pakliban.

szept. 18. 21:16
 75/119 anonim ***** válasza:
38%

"Mert aki szerelmes az ne mondja, hogy nem örül minden percnek amit a szerelmével tölthet."

Nem mindenki egyformán szerelmes. Nálad megáll olyankor minden. Pl. én nem vesztem el az eszem. Nem csak az a legitim szerelem, amit te élsz át, és nem lesz valami nem valid, csak mert te nem tudod felfogni.

Introvertált vagyok, ami azt jelenti, hogy az emberek lefárasztanak. Ez nem jelenti azt, hogy mindig egyedül akarok lenni, csak azt, hogy engem lefárasztanak a társas érintkezések, és előre tudnom kell, mikor mit csinálok, és kivel. Ha tudom, hogy parti van, és 10-en leszünk, akkor feltöltöm annyira a kis "social battery"-met, hogy elég legyen x óráig 10 emberre. De többre nincs energiám.

Mivel a párkapcsolat intimebb, mint egy baráti kapcsolat, nagyobb érzelmi jelenlétet igényel tőlem. A váratlan ki-be ugrálás az életembe mentálisan sokkal jobban lemerít, mint amikor együtt élek valakivel, és a kis akkum mindig fel van töltve rá.

szept. 19. 01:12
 76/119 anonim ***** válasza:
55%

"NEM ALAP beközölni ha MEGLEPETÉSRŐL van szó!!! "

De alap. És a "meglepetés" nem mentség arra, hogy mindenféle illetlen dolgokat produkáljunk és kellemetlen helyzetbe hozzuk a másikat.

Meglepetés! Holnap ide költözöm.

Meglepetés! Álmodban levágom a hajad.

Meglepetés! Az arcodba nyomok egy tortát.

Meglepetés! Hoztam kettő kiskutyát és egy macskát is.

szept. 19. 04:11
 77/119 anonim ***** válasza:
45%

" A pasi helyében lehet többé nem jönnék."

Valószínűleg jobban is járna a kérdező.

szept. 19. 04:13
 78/119 anonim ***** válasza:
49%

#12 vagyok

Elképedve olvasom itt a válaszokat. Mindenki arról panaszkodik itt a Gyakorin, hogy nem találja a szerelmet, jaj, milyenek a férfiak, a nők...!

De mintha nem is kellene...

El nem tudtam képzelni az első pillanattól, hogy ne örüljek a szerelmemnek bármikor! Ha két nap, ha hét, ha két hónap, ha két év.. mindegy.

Jöjjön, lepjen meg, legyen velem bármikor!!!

Nem is értem, komolyan... :-(

szept. 19. 09:22
 79/119 anonim ***** válasza:
41%
78, nem érted, hogy más emberek nem te vagy? Ezt oviban megtanulja az átlagos gyerek.
szept. 19. 10:11
 80/119 anonim ***** válasza:
48%

De itt csak a nyüszögés megy. De eszerint én vagyok itt az egyetlen barom!

De legalább boldog barom. Sok szerencsét a nyivákolóknak!

#78 vagyok

szept. 19. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!