Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meglepett a párom azzal, hogy 2 nappal előbb érkezett hozzám. (Friss Távkapcsolat) Megbántotódnátok a helyében, amiért így reagáltam?
Figyelt kérdés
25 évesek vagyunk (én vagyok a nő) és 2 hónapja vagyunk együtt. Sajnos távkapcsolatban vagyunk, 2 óra egymáshoz az út. Pénteken vagy csütörtökön szoktunk találkozni és az egész hétvégét együtt töltjük. Úgy volt, hogy a héten csak pénteken este tud érkezni, de most reggel hívott, hogy merre vagyok stb…és egyszercsak mondta, hogy MEGLEPETÉS, itt áll a kapu előtt. Tudta, hogy ma a közös baráti társasággal töltjük délutántól a napot, tehát mondta is, hogy eredetileg az volt a terve, hogy ott lep meg a rendezvényen, csak előbb el tudott indulni. Azt mondta, ha már nem lettem volna itthon akkor oda ment volna a haverokhoz és délután meglep. Nagyon-nagyon örültem neki, de egyszerre kicsit meg is ijedtem, mert friss kapcsolat, nagyon káosz volt a lakásban, úgy terveztem majd holnap takarítok mielőtt jön, meg én magam is még borotválkozni akartam stb , ágyneműje is mosásban volt, semmi kaja nem volt a hűtőben amit szeret, ráadásul holnapra még egy kisebb találkozót is leszerveztem, mert azt hittem nem lesz itt. Szerintetek megbántahattam azzal, hogy nem azzal a kitörő örömmel fogadtam, mint pl.: a filmekben? (Így is leszaladtam elé, nagyon sokszor megköszöntem, meg tényleg örültem, csak közben látta rajtam, hogy kicsit meg is vagyok ijedve.)szept. 18. 09:28
111/119 anonim válasza:
Empátia nélkül mit tudsz a szerelemről? Csak az jó, amit te érzel. Kis nárci.
112/119 anonim válasza:
Aznap találkoztak volna, még olvasni se tudtok, csak annyi lett volna a különbség, hogy hazament volna a faszi és pénteken megint találkoztak volna. Egyre arra hajlok, hogy ez trollkerdes és mi idióták mindannyian vitatkozunk. Kezdem viccesnek találni a helyzetet. Nagyon nem gondolt a részletekre a kérdező mert maga leirta, hogy együtt mentek volna a barátokhoz, tehát feltetelezhetoen otthon nála jelent volna meg a csóka, de ezekszerint nem hívta volna be mert nem volt kitakaritva. Azt nem értem, hogy borotválkozni miért nem borotválkozott amikor tudta, hogy délután taliznak. Meg azelőtti este, vagy aznap reggel túl eshetett volna. Persze ha ez a sztori igaz akkor csak az jön le az egészből, hogy mindkettő csodabogar feledékeny, vagy a kérdező még arra is lusta, hogy megborotvalja amit kell.
113/119 anonim válasza:
"51%
"Mentális felkészülés... beszarok!""
Igen hamar megszabadulnék az ilyen alakoktól, akikben minimális tisztelet sincs a másik felé.
114/119 anonim válasza:
" ezek szerint mert én tudnék örülni EGY MEGLEPETÉSNEK"
Látom neked valami nagyon beakadt. Az, hogy "meglepetés" szóval felcímkézünk valamit, nem mentség arra, hogy bármit megtehetünk, átléphetünk bármilyen határt, privát zóna, személyes tér.
115/119 anonim válasza:
De tényleg milyen mentalis felkeszules kell ahhoz, hogy jön hozzád a párod akivel egy ágyban alszol hétvégéről hétvégére? A kérdező leirta, hogy berakta mosni az ágyneműket! Vélhetoen nemcsak fekszenek egymást mellett hanem leimádják egymásról a ruhát és megszeretgetik egymást. Ha fel vagyok készülve a szexre, az együtt alvásra mentálisan akkor hogyan lehet nem felkészülve lenni mentálisan egy hosszabb hétvégére? Nagyon gyenge érv a mentális felkészülés! Azt alairom hogyha egyáltalán nem volt rendben a lakas/ház az kellemetlen érzést okoz. De basszuskulcs tudta, hogy jön csak azt hitte, hogy lelép tőle és nem akarta behivni magához. Hát 25 évesen ha nő ha férfi valaki eléggé éretlen így fogadni valakit és nemcsak a párját. Kiabrandito a kérdező viselkedése mert még borotválkozni se borotválkozott. Nem is az a baja, hogy több napot vannak együtt hanem, hogy mit fog róla gondolni mivel nem volt szalonképes. Persze lehet itt a faszit is hibáztatni mert miért nem szólt, hogy több napra ment, de érdekes azt senki eddig nem írta, hogy kétszer fordult volna nála meg. Azt meg figyelmen kívül muszáj hagyni, hogy a kérdező meg elkeszulni se tud időben bár tudta, hogy felbukkan a pasija...
116/119 A kérdező kommentje:
Utolsó NEM, 2 nappal kèsőbb jott volna csak hozzam, a baratokhoz MEG LETTUNK HIVVA mindketten, de ő a kezdetektol mondta, hogy biztosan nem tud ott lenni a baratoknal sem, mert csak 2 nap mulva jon. Egyebkent mar nagyon nem arrol beszeltek, amirol eredetileg szolt a kerdes, reg megbeszeltuk
szept. 19. 17:30
117/119 anonim válasza:
Szóval ott a rendezvényen talsloztatok volna, vagy csak beültél volna a kocsiba és irány oda? Amúgy mit mondott neked, vagy te neki ha szabad tudni? Mondtad neki, hogy többet ilyesmit ne csináljon? Elnézést kért?
119/119 anonim válasza:
#113 Nem is lennénk soha együtt, szóval nem kéne tőlem megszabadulnod. Mint azt már a tizenakárhányas válaszomban írtam, mi MINDIG örülünk egymásnak a Kedvesemmel, pont az a FELTÉTEL NÉLKÜLI szerelem van köztünk, amit itt sokan el se tudnak képzelni, és a a hozzászólások alapján nem is volt benne részük. Csak a külsőségek, mentális felkészülés... Az igazi szerelemben ezek semmit sem számítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!