Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meglepett a párom azzal, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meglepett a párom azzal, hogy 2 nappal előbb érkezett hozzám. (Friss Távkapcsolat) Megbántotódnátok a helyében, amiért így reagáltam?

Figyelt kérdés
25 évesek vagyunk (én vagyok a nő) és 2 hónapja vagyunk együtt. Sajnos távkapcsolatban vagyunk, 2 óra egymáshoz az út. Pénteken vagy csütörtökön szoktunk találkozni és az egész hétvégét együtt töltjük. Úgy volt, hogy a héten csak pénteken este tud érkezni, de most reggel hívott, hogy merre vagyok stb…és egyszercsak mondta, hogy MEGLEPETÉS, itt áll a kapu előtt. Tudta, hogy ma a közös baráti társasággal töltjük délutántól a napot, tehát mondta is, hogy eredetileg az volt a terve, hogy ott lep meg a rendezvényen, csak előbb el tudott indulni. Azt mondta, ha már nem lettem volna itthon akkor oda ment volna a haverokhoz és délután meglep. Nagyon-nagyon örültem neki, de egyszerre kicsit meg is ijedtem, mert friss kapcsolat, nagyon káosz volt a lakásban, úgy terveztem majd holnap takarítok mielőtt jön, meg én magam is még borotválkozni akartam stb , ágyneműje is mosásban volt, semmi kaja nem volt a hűtőben amit szeret, ráadásul holnapra még egy kisebb találkozót is leszerveztem, mert azt hittem nem lesz itt. Szerintetek megbántahattam azzal, hogy nem azzal a kitörő örömmel fogadtam, mint pl.: a filmekben? (Így is leszaladtam elé, nagyon sokszor megköszöntem, meg tényleg örültem, csak közben látta rajtam, hogy kicsit meg is vagyok ijedve.)

szept. 18. 09:28
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/119 anonim ***** válasza:
51%

Én ezt a helyedben nagyon finoman jelezném neki. "Örülök, hogy ott vagy és együtt tölthetjük a hetet, de kérlek többet ilyet ne csinálj. Amikor veled vagyok szükségem van arra hogy előre tudjak tervezni." Fontos lenne ezt most lefektetni, mert később ez nagyon kellemetlenné válhat. Két hónap után meg hát még azt sem zártad ki, hogy valaki baltásgyilkos-e szóval eléggé kikészülnék, ha ilyen fura meglepetés-terveket szőne.

Én teljesen kiakadok a meglepetésektől és az ilyen dolgokat egyáltalán nem tolerálom, ezt nekem minden kapcsolat elején fontos tisztáznom (mert igen, felfogom, hogy extra háklis vagyok erre, szóval beleírom a munkaköri leírásba). Nekem ez az én időm semmibevétele, tiszteletlenség, amit sosem tennék meg a másikkal. Továbbá ostobának tartom, aki ilyet tesz, mert ezt látta egy filmben és nincsen annyi érzelmi intelligenciája, hogy felfogja, hogy a valóságban ez nem kedves, hanem szimplán idióta dolog. Különösen egy vendégváró szituációban, ahol engem anyukám arra tanított, hogy úgy fel kell készülni, mintha a pápát várnánk vendégségbe minimum; tömjénnel és mirhával. A normál életvitelem mellett én nem tudok valakivel extra három napot szervezni, együtt tölteni, sőt én ilyenkor - ha a hétvégém valakivel töltöm a napjaim teleszervezem, hogy a barátaimra is egyenlő időt tudjak szánni és magamra is. Mondjuk én introvertáltként azon is kiakadok, ha tervezek egy délutánt egyedül és valaki belerondít. Szóval én gyakorlatilag felrobbannék a helyzettől, de - mivel tudom hogy jó szándékkal tette -, kedvesen, de határozottan elmagyaráznám neki a helyzetet. Ez teljesen normális és a kommunikáció része.

szept. 18. 10:32
 12/119 anonim ***** válasza:
56%

Én csak a saját kapcsolatomban a saját érzéseimet tudom leírni.

Mi az első pillanattól önmagunkat adjuk, még az olyan apróságokban is, mint kupi, borotválkozás... stb. Ha belegondolok még az legintimebb pillanatok is olyan spontánok voltak, hogy semmi előre készülés, ilyesmi...

Minden váratlan pillanatnak örülök, örülnék, szőrös lábbal a kupis lakásban is a nyakába ugranék, ha meglepne.

Tudom, ez ritka, szerencsés vagyok, nagyon szeretem!

N

szept. 18. 10:36
 13/119 anonim ***** válasza:
45%
Már bocs. Tavkapxsolat, hébe hóba tudunk találkozni és kellemetlen, hogy eljött? Akkor annyira azért nem fontos az életemben ha egy takarítás miatt inkább ne jöjjön, holott egy hete nem láttam.. Hát, nem vagyunk egyformák.
szept. 18. 10:37
 14/119 anonim ***** válasza:
45%

9

A friss kapcsolatban is kijár a tisztelet a másik embernek.

szept. 18. 10:37
 15/119 anonim ***** válasza:
54%

#9 Nem tiszteli azzal, hogy meglepi? Nem tudom, nekem valahogy más fogalmaim vannak a szerelemről... pl. az, amit leírtam...

#12 vagyok

szept. 18. 10:41
 16/119 anonim ***** válasza:
83%
Hát nem tudom, de én is úgy voltam vele mint a #12-es. Ha nem fogad el egy kis kupival együtt (nem vagyok olyan rendetlen), smink nélkül akkor nem egymást keressük. Szerintem túlzottan a külsőségekre adsz és amiatt nem tudtál örülni neki. Más hálát adna az égnek a meglepetés miatt mert azt jelenti, hogy örömet akart neked okozni, hiányoztál neki és egyáltalán nem érdekli a külsőségek mint téged. A párod és ha most az egyszer meg akart lepni, nem beszélted meg vele soha, hogy ne toppanjon be nem lehet tiszteletlennek nevezni. Erős túlzás amit itt összeírtak egy páran szerintem. Te is megmondhattad volna neki, hogy szó nélkül ne keressen fel. Tuti azt hitte, hogy örülni fogsz neki teljesen.
szept. 18. 10:41
 17/119 anonim ***** válasza:
67%

Aranyos ötlet meglepni a másikat. Emberek vagyunk, szerintem jók tudta, hogy úgyis csak később takarítasz, nem hiszem, hogy az érdekelte, hogyan néz ki a lakás.

Viszont ha téged zavart, akkor mondd el neki őszintén ezt.

szept. 18. 10:47
 18/119 anonim ***** válasza:
56%

15

Nem tiszteli azzal, hogy random beállít hozzá, magasból fosva arra, hogy a párjának esetleg más programja is lehet, mint hogy a váratlanul betoppanó pasijával legyen.

Nem rosszindulatú a dolog, de keményen tiszteletlen.

szept. 18. 10:50
 19/119 A kérdező kommentje:

Bocsánat, elírtam 2 HETE vagyunk együtt “hivatalosan.” De már ismerkedünk 1,5 hónapja…ugyanígy hétvégente találkozgattunk.

És köszi a válaszokat. Aki azt gondolná nem örültem: NAGYON örültem neki, mert nagyon hiányzott legszívesebben állandóan vele lennék, a nyakába ugrottam…csak ott hirtelen ijesztő volt számomra, hogy konkrétan az ablakom előtt áll…és én nem vagyok túl spontán ember, megijedtem, ennyi és én csak attól félek, hogy ezt ésurevette és megbántottam őt, mert tudom, hogy ő a legjobbat akarja.

20/119 anonim ***** válasza:
48%
14 mi a tiszteletlenség abban, hogy meglepett? Érdekes hozzáállás, hogy nincsen kitakaritva akkor a saját párom ne jöjjön hozzám. Nem látogatóba ment váratlanul, hivatlanul valakihez hanem a párjahoz.. Vagy haverokkal akarok elmenni (ahová együtt is lehet menni ugye) akkor ne jöjjön, holott alig tudunk találkozni. Már bocs, de a haverok gondolom hét közben is ott vannak miközben a párom csak hétvégéken tud jönni.. De akkor biztos a haverok a fontosabbak...
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!