Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meglepett a párom azzal, hogy 2 nappal előbb érkezett hozzám. (Friss Távkapcsolat) Megbántotódnátok a helyében, amiért így reagáltam?
Én ezt a helyedben nagyon finoman jelezném neki. "Örülök, hogy ott vagy és együtt tölthetjük a hetet, de kérlek többet ilyet ne csinálj. Amikor veled vagyok szükségem van arra hogy előre tudjak tervezni." Fontos lenne ezt most lefektetni, mert később ez nagyon kellemetlenné válhat. Két hónap után meg hát még azt sem zártad ki, hogy valaki baltásgyilkos-e szóval eléggé kikészülnék, ha ilyen fura meglepetés-terveket szőne.
Én teljesen kiakadok a meglepetésektől és az ilyen dolgokat egyáltalán nem tolerálom, ezt nekem minden kapcsolat elején fontos tisztáznom (mert igen, felfogom, hogy extra háklis vagyok erre, szóval beleírom a munkaköri leírásba). Nekem ez az én időm semmibevétele, tiszteletlenség, amit sosem tennék meg a másikkal. Továbbá ostobának tartom, aki ilyet tesz, mert ezt látta egy filmben és nincsen annyi érzelmi intelligenciája, hogy felfogja, hogy a valóságban ez nem kedves, hanem szimplán idióta dolog. Különösen egy vendégváró szituációban, ahol engem anyukám arra tanított, hogy úgy fel kell készülni, mintha a pápát várnánk vendégségbe minimum; tömjénnel és mirhával. A normál életvitelem mellett én nem tudok valakivel extra három napot szervezni, együtt tölteni, sőt én ilyenkor - ha a hétvégém valakivel töltöm a napjaim teleszervezem, hogy a barátaimra is egyenlő időt tudjak szánni és magamra is. Mondjuk én introvertáltként azon is kiakadok, ha tervezek egy délutánt egyedül és valaki belerondít. Szóval én gyakorlatilag felrobbannék a helyzettől, de - mivel tudom hogy jó szándékkal tette -, kedvesen, de határozottan elmagyaráznám neki a helyzetet. Ez teljesen normális és a kommunikáció része.
Én csak a saját kapcsolatomban a saját érzéseimet tudom leírni.
Mi az első pillanattól önmagunkat adjuk, még az olyan apróságokban is, mint kupi, borotválkozás... stb. Ha belegondolok még az legintimebb pillanatok is olyan spontánok voltak, hogy semmi előre készülés, ilyesmi...
Minden váratlan pillanatnak örülök, örülnék, szőrös lábbal a kupis lakásban is a nyakába ugranék, ha meglepne.
Tudom, ez ritka, szerencsés vagyok, nagyon szeretem!
N
9
A friss kapcsolatban is kijár a tisztelet a másik embernek.
#9 Nem tiszteli azzal, hogy meglepi? Nem tudom, nekem valahogy más fogalmaim vannak a szerelemről... pl. az, amit leírtam...
#12 vagyok
Aranyos ötlet meglepni a másikat. Emberek vagyunk, szerintem jók tudta, hogy úgyis csak később takarítasz, nem hiszem, hogy az érdekelte, hogyan néz ki a lakás.
Viszont ha téged zavart, akkor mondd el neki őszintén ezt.
15
Nem tiszteli azzal, hogy random beállít hozzá, magasból fosva arra, hogy a párjának esetleg más programja is lehet, mint hogy a váratlanul betoppanó pasijával legyen.
Nem rosszindulatú a dolog, de keményen tiszteletlen.
Bocsánat, elírtam 2 HETE vagyunk együtt “hivatalosan.” De már ismerkedünk 1,5 hónapja…ugyanígy hétvégente találkozgattunk.
És köszi a válaszokat. Aki azt gondolná nem örültem: NAGYON örültem neki, mert nagyon hiányzott legszívesebben állandóan vele lennék, a nyakába ugrottam…csak ott hirtelen ijesztő volt számomra, hogy konkrétan az ablakom előtt áll…és én nem vagyok túl spontán ember, megijedtem, ennyi és én csak attól félek, hogy ezt ésurevette és megbántottam őt, mert tudom, hogy ő a legjobbat akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!