Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm lefeküdt valaki mással előttem, és emiatt nagyon durva szorongási problémáim vannak. Mit tehetnék?
Amikor eszembe jut, olyankor napokig alig eszek, és ki se mászok az ágyból. Nem tudom megérteni, hogy én miért nem értem annyit egy lánynak se soha, hogy nekem adja az ártatlanságát. Nem tudom, hogy min kéne változtatnom, hogy bennem megbízzon egy lány ennyire. Pánikrohamaim, és öngyilkossággal kapcsolatos gondolataim vannak már ettől. A barátnőmmel próbáltam erről beszélni, de őt nem érdekli a probléma, ő csak simán nem akar erről hallani, mert szerinte nem az ő problémája. Persze én ezt tiszteletben tartom, és ezért igyekszem nem is zavarni vele őt, de attól még rosszul érzem magam ettől, sőt, már az egészségem róvására megy, ezért is fordulok ide ötletekért, mert már teljesen tanácstalan vagyok.
Mielőtt még azt javasolná bárki, hogy menjek pszichológushoz, kíméljétek meg magatokat az erőfeszítéstől. Voltam pszichológusnál, és nem segített, figyelmen kívül fogok hagyni minden olyan választ, ami ezt javasolja.
Amúgy tényleg nem az ő problémája, hanem a tiéd.
Neked kell orvos!
Mi lesz majd ha te utánad is fog szexelni.
Merthogy fog utánad is…… öngyilkos leszel irigységedben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!