Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért pont a férjemtől kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért pont a férjemtől kell segítséget kérnie az exbarátnőjének?

Figyelt kérdés

Írtam már ki korábban kérdést, a lényeg az, hogy a férjemnek van egy volt barátnője aki sokkal szebb nálam ráadásul nemrég beleolvastam a férjem telefonján az üzenetekbe és a férjem írt neki, hogy nem tudja elfelejteni.

Részletesen itt van:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

A férjemnek nem szóltam semmit, mert az üzenet óta a férjem igyekszik több közös programot tölteni velem vacsora stb. Titokban többször belenéztem azóta a telefonjába de semmi újat nem láttam.

Tegnap viszont jelzett a telefonja de láttam, hogy nem nézte meg rögtön pedig hallotta. Szóltam neki, de azt mondta majd megnézi, biztos egy munkatársa. Már itt gyanakodtam, és később amikor ki kellett szaladnia mert kereste az apja, belenéztem és az exnő volt… Az írt a férjemnek, hogy meg tudná-e adni az elérhetőségét valami szerelőnek vagy szakembernek akit “anno” a férjem intézett. Gondolom a kapcsolatuk idején… A férjem válaszolt neki, hogy igyekszik kideríteni mert rég látta már az illetőt, de ha nem is sikerülne ő maga is lehet tud majd segíteni!! Az exnő ezt megköszönte meg írta hogy akkor majd szól a férjem amikor jó neki, jó éjszakát es elnézést a zavarásért. Semmi hangulatjelet nem rakott de a férjem sok mosolyfejet rakott és azt írta te sose zavarsz.

Megint nem szóltam semmit a férjemnek mert végül is semmi kétértelműt nem írt, csak kedves és segítőkész volt. De az exnő nem igaz, hogy nem tudott volna másnak szólni?? Talán zavarta, hogy a férjem már nem ír neki és próbálja magára felhívni a figyelmet?? Ezért lájkolta a közös képünket is a múltkor???

29N

2024. aug. 8. 09:12
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/71 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de tipikus ostoba nő vagy, aki egy másik nőt okol, mert képtelen szembe nézni az igazsággal.

Ki vagy akadva azon a like-on, miközben a nő semmit sem csinál. A férjed az, aki folyton udvarol neki, most is ő írt rá, ő tette a megjegyzést, a nő nem reagált rá. Hogy nem veszed észre, hogy a férjed a gyenge láncszem?

jan. 26. 15:32
 62/71 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó:

Kb minden válasz erről szól (mondjuk mert így van, én is leírtam ezt), de folyton megmagyarázza…

jan. 26. 17:49
 63/71 anonim ***** válasza:
100%
#62, Tudom, de mostmár kikivánkozott belőlem. Hónapok teltek el, ismét a férje hadak el, de megint a nő a hibás, mert volt korábban egyetlenegy olyan reakció, ami vele értett egyet. Ennyi idő után még mindig itt tart. Marha gáz.
jan. 26. 18:15
 64/71 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos, aki ennyire társfüggő, az akkor is felmentené a férjét, ha az ágyban kapná rajta őket. Ha a másik nő üzenetben elküldené a férjet a pics@ba, akkor is belemagyarázná, hogy igazából csak így kéreti magát. Ez a nő soha nem fog elválni.
jan. 26. 18:27
 65/71 anonim ***** válasza:
100%

Megérdemli a sorsát ez a buta nő.Egyszerűen képtelen felfogni, hogy a férje oda van azért a másik nőért, és ha ez nem lesz egyszer a képben már, akkor majd keres egy másikat, akit szintén körbe nyalhat.Egyszerűen ilyen jellem, nem elég egy pina neki.

Majd szépen elmegy az élete mellette, aztán a pasas szépen otthagyja, amint rá talál a valóban megfelelő nőre, aki mellett nem lesz szüksége Piroskákra meg Gizikre.Ő meg szépen hoppon marad vén korára.Így járt.

jan. 26. 18:47
 66/71 anonim ***** válasza:
100%

Jó, felfogtuk, mented a helyzetet mert félsz, mert szerinted megalázó és egy csomó szorongás van benned.

De még csak 29 vagy konyorgom!!!! Lehet neked ez az a kor mikor nincs kedved ujba kezdeni, lehet mar csaladot akarsz, de basszus...ilyen pasassal aki ilyet ír egy masik nonek, hatha bekapja a csalit aztán lesz valami? Ha nem ezzel majd lesz mással valami. Előttetek vannak évtizedek, mit gondolsz, ha ez a nő nem ugrik neki akkor masnal hosszu hosszu evek alatt nem fog probalkozni ha most is ezt teszi veled?

Le fog sz*rni magasrol akkor is ha család lesz, egy percig se higgy el egy szavat se a boldog pillanataitokban, mert most is total hulyenek nez. Valoban, kisegited, mellette vagy, probalsz boldogsagot teremteni(már amennyire tudsz mar ilyen lelkiallapotban), o meg igy halalja meg hogy masnak ilyet ir???? Miert nem ebredsz fel?

Rohadtul nem ez a megalazo ha emiatt válsz. Pedig én nem is vagyok válás párti 😄 egy bizonyos szinten, de...Rengetegen járnak így es szerintem nem csak az en velemenyem hogy sokkal megalazobb az mikor valakit csal a párja de becsukja a szemet minden alkalommal es igy leelnek evtizedeket. Miközben a nő tudja, esetleg néha cirkuszol, de mire megy vele? Ott a gyerekek, nem lép le...de nektek nincs is még gyerek! De ha lenne is...

Igen, ha elmondod mindenkinek, lehet akkor is ha nem, kiderül hogy mas nő miatt váltok, de mit gondolsz, ha majd 5 ev mulva elesben csal, akkor nem fogják páran tudni? Ebredj fel kérlek, én nem lenézlek, szívből sajnállak, hogy ennyire elcseszted magad emellett az ember mellett, hogy nem vagy képes már az önbecsülésre sem.

Sírj hetekig, honapokig, majd jön valaki aki szivbol szeret. De még az egyedüllét is sokkal jobb minthogy tönkretedd az idegeid és belebetegszel. Nem tudod, hogy a kóros stressz az oka egy csomó betegségnek??

Hagyd ott, csak magad miatt, a szeretteid melletted lesznek, legyen az barat, csalad. Nem élhetsz így.

jan. 28. 18:15
 67/71 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Azóta is belenéztem a telefonba, de semmilyen újabb üzenetváltás nem történt. A férjem kicsit csöndes volt, néha rosszkedvű de azért foglalkozott velem.

Ma jött egy értesítés a telefonján, láttam a főképernyőn, a volt nő reagált egy bejegyzésére. Megnéztem gyorsan a saját telefonom a férjem profilját és a nő egy három héttel ezelőtti videót lájkolt be. Ezek után hogy ne gondoljam azt, hogy direkt játszik a férjemmel?? Biztos feltűnt neki és nem tetszett neki, hogy csöndben van a férjem, ezért újra magára akarta hívni a figyelmét… Akik engem támadtak, hogy a nőre kenek mindent, hát ezért! Egy két válaszoló volt csak akik leírták ugyanezt amit én gondolok a nőről.

febr. 17. 13:51
 68/71 anonim ***** válasza:
38%
Az én páromnak is van egy levakarhatatlan, kullancs exe, mondjuk szerencsére elég egyoldalú a dolog és a páromnak is kínos már. Nos én bementem a nő munkahelyére, és a főnöke + kollégái előtt kimérten, visszafogottan, illedelmesen megkértem, hogy takarodjon a sudri p.csaba, és ne hívogassa kávézgatni a férjem, meg ne kérjen tőle kamu szívességeket, hanem foglalkozzon inkább az ő férjével és a gyerekeikkel. Bizonyára magamat is beégettem kissé a színpadiaskodással, de nem igazán érdekel, mert azóta a nő kussban van. Maradjon is így. Veled szerintem az a baj, hogy nem igazán mutattad még ki a fogad fehérjét. Ne az ne tetsszen neki, hogy csöndben van a férjed, hanem az ne tetsszen neki, hogy neked is van egy-két szavad ahhoz a sunyi sz.r.kodáshoz, amit csinál. Persze nagy drámát ne csinálj. Ezeknek többnyire már az is elég, ha jelzed, hogy nem vagy se vak se hülye, meg egyáltalán azt, hogy vagy. Ehhez elég egy üzenet, vagy telefon/messenger hívás, hogy ne maradjon nyoma sem, mert ezek még arra is képesek, hogy magukat kezdjék sajnáltatni, hogy jaj zaklatják őket.
febr. 17. 14:18
 69/71 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy megértesz! Végre valaki aki nem csak engem támad…

Igen erre gondoltam én is, hogy írok a nőnek valami szépet

febr. 17. 15:40
 70/71 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem változtat azon a tényen, hogy a férjed nem tudja elfelejteni, és te csak egy pótlék vagy…
febr. 17. 17:36
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!