Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfinak mikor jön el a pont, hogy már fel lehet vállalni az érzéseseit?
Figyelt kérdés
Nyilván udvarlásnál ez ugye negatívum.
Mikor már jártok, akkor is jobb magadban tartani, és külön megélni az ilyesmit.
Gondolom az összeköltözés előtt nem is érdemes ennek neki futni, de az után is még menyi időt hagytok?
jan. 2. 17:37
1/31 anonim válasza:
Konkrétan bármikor. Udvarlásnál miért is negatívum? Áruld már el.
2/31 anonim válasza:
Aki rejtegeti az érzéseit bármikor, az inkább maradjon egyedül.
3/31 anonim válasza:
Mi? Udvarlasnal abban a hitben kell tartani a masikat, hogy szarunk ra, de te se talalnal jobbat, koltozes, es ugy?
4/31 A kérdező kommentje:
1. Mert ha a pasi elsírtja magát az negatívum, ilyenkor, még sokszor később is.
jan. 2. 17:45
5/31 A kérdező kommentje:
2. Mert ez csak így megy, hogy a gyengeséget mutató pasik a kapósak igaz?
jan. 2. 17:46
6/31 anonim válasza:
4
O.O Ha a pasi elsírja magát? Mi a szösz.
7/31 A kérdező kommentje:
6. Az a szősz hogy nem is nagyon van egy ideig olyan, hogy abban a helyzetben legyél hogy a bajaid is elmond, esetleg rossz napodon kicsit sírdogálj, mert ezt nem is randin intézed. Ezen nem tudom kit kell meglepődni, tők logikus.
jan. 2. 17:52
8/31 anonim válasza:
De én nőként sem sírok randin. A sírás pedig nem gyengeség.
9/31 anonim válasza:
Milyen osszekoltozes? Azzal ossze sem koltozok akinek nem mondok egy szeretleket vagy vissza fele. F
10/31 A kérdező kommentje:
8. Én mondtam hogy a nőnek kell? Vagy hogy csinálják?
Egy kapcsolatnak vannak szakaszai.
“ A sírás pedig nem gyengeség.”
Persze ha szépen beosztod férfiként hogy 3-5 évente egyszer lehet akkor nem az. Ha meg úgy csinálsz mint egy nő, hogy havonta van valami, akkor nem vagy férfi, vágom én hogy megy ez.
jan. 2. 17:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!