Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy férfinak mikor jön el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfinak mikor jön el a pont, hogy már fel lehet vállalni az érzéseseit?

Figyelt kérdés

Nyilván udvarlásnál ez ugye negatívum.

Mikor már jártok, akkor is jobb magadban tartani, és külön megélni az ilyesmit.

Gondolom az összeköltözés előtt nem is érdemes ennek neki futni, de az után is még menyi időt hagytok?

#sírás #érzelem #Érzelmek felvállalása #Mindig pozitív
2024. jan. 2. 17:37
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
56%

10

Én is vágom, hogy ennek a kérdésnek semmi értelme.

2024. jan. 2. 17:58
 12/31 anonim ***** válasza:

Mért kellene eltitkolni? Nem attol lesz valaki férfi hogy nincsenek érzései. Sőt!

Na de miert sirja el magát? Azért nem mindegy hogy mert szép a naplemente, vagy mert haldoklik az imádott nagymamája. Vagy vesztett a kedvenc csapata, vagy váratlanul kirúgták a munkahelyéről és most kétségbeesett...

(Gondolom nem kell magyarázni melyik a nevetséges, és melyik a normális)

2024. jan. 2. 17:59
 13/31 A kérdező kommentje:
12. De ha elrontottad az ebédet, és elsírod magad, akkor kőteles vagyok megvigasztalni igaz?
2024. jan. 2. 18:02
 14/31 A kérdező kommentje:
11. De van, csak nem sikerül megérteni!
2024. jan. 2. 18:02
 15/31 anonim ***** válasza:

14

De megértettem. Te még infantilis vagy, neked még férfivá kell válnod, és utána már nem kell azon gondolkodnod, hogy mikor mutasd ki, és mikor ne az érzelmeidet.

2024. jan. 2. 18:09
 16/31 anonim ***** válasza:

"vágom én hogy megy ez"

Nem vágod. Kitaláltál egy problémát, és felbasztad rajta magad.

2024. jan. 2. 18:12
 17/31 anonim ***** válasza:

Nőként se sírok ha elrontom az ebédet. És ezt főleg nem randin tenném.

Egyébként meg egy férfi is lehet olyan élethelyzetben hogy akár minden nap sírjon (pl gyász). Akkor még talán ilyen semmiségeken is.

Amugy meg ha ok nélkül sírdogálsz, akkor kezeltesd magad, mert az nem normális, még nőnél sem. Nálunk bezavarhatnak a hormonok, de férfiaknál ennél több kell. Viszont akkor nem szégyen. Én kifejezetten tisztelem aki ki meri mutatni az érzéseit. De az ebéden sírni akkor sem normális. Egy filmen viszont már teljesen elfogadom.

2024. jan. 2. 18:20
 18/31 A kérdező kommentje:

16. Mi az hogy kitaláltam? Egy kapcsolat nem úgy megy, hogy első randin megmutatsz mindent, magadból. Ebben szerintem egyet értünk!

Az hogy a kérdésre nem sikerül válaszolni, helyette megy a kötekedés, az nem engem minősít.

2024. jan. 2. 18:22
 19/31 anonim ***** válasza:

18

Ne kötekedj! 🫵

2024. jan. 2. 18:25
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
Azt jelenti, hogy kitaláltad, hogy eldöntötted, minden nő milyen, és nem fogadsz el semmit, csak ismételgeted a baromságodat.
2024. jan. 2. 18:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!