Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen esetben sem érthető egyetlen pofon?
49
Persze, mert mindeki leellenőrzi. Jó vicc. és az sem megbízható. Csak rendes labor tudja kimutatni, hogy pontosan mi is az.
51
De igen, megbízható.
Tájékozatlan vagy, és csak beírsz valami random baromságot, ennyiről van szó.
Nőként és anyaként, valamint úgy, hogy abszolút nem drogozom, azt kell mondjam, teljesen igaza van a barátnődnek.
Neki vajon miért is kellene ugrálnia, mert Te meg a nővéred megbeszélték, hogy jön hozzátok a gyerek? Te vállaltad,oldd meg, de ne őt kényszerítsd. Én is símán dobnálak, ha be akarnád korlátozni a programjaimat. Ugyanezt nem teszem a férjemmel sem. Végülis írg, hogy nem megy haza, joga van hozzá, minek kellene a családodhoz ugrani az első szóra? A nővéred fizessen bébiszittert, vagy vigyázz te a gyerekre, de ne játssz más idejével.
A drog meg : OK kipróbálta egyszer. Ettől még nem lesz függő. Otthon nem csinálja, szerintem nem is fogja, max elmondod, hogy neked ez nem pálya.
De így totál igaza van abban, hogy egy korlátozó f*Sz vagy.
Ha olyan összetartó tesó vagy, miért nem oldottad meg TE, a barátnőd hazarángatása (és a jóval korábban fixált programjának felrúgása) nélkül?
Kontrollmániás pöc$ vagy, és ne hazudj, mert az erkélyes kérdésnek majdnem szóról szóra ez volt a főcíme...
(Sokan félreértik, de itt a drogozást senki nem pártolta, viszont NEM indok pofozkodásra. Pont.)
Jól tette, hogy lelépett, ha igaz a sztori.
Ha kamu, kezeltesd magad...
És a tesód miért nem a barátnődet hívja fel? Az ő nyakába akarja varrni, babysitter helyett, nem a tiédbe.
Letojnám magasról a kicsit már bocs, nem a barátnőd gondja, neki már megvolt programja, nem ő tartozik felelőséggel a gyerekért és kik vagytok neki, hogy ugráltassátok.
Amúgy csoda, hogy eddig bírta a barátnőd. Ilyen fojtogató pasit már kilőttem volna a Holdra.
Nyilván, de remélhetőleg az ilyen egyedül marad, és nem nyomorítja más életét
53
Valszeg már eldrogoztad az agyad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!