Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen esetben sem érthető egyetlen pofon?
Jó nagy csirke vagy, a rokonaid ugráltatnak, ami frusztrál, és ezt a csajon vered le. Nem csak a pofonnal, hanem alapvetően a gondolkodásmódoddal meg a viselkedéseddel. Sok szerencsét a felnövéshez, neked nem való még párkapcsolat.
32f
1: havi 1-2 alkalommal hadd menjen mar el ottalvos bulira a baratnoivel. Neked ott semmi keresnivalod, miert hivnanak?
“Ezt én soha nem szerettem mert szerintem ha párod van, egy másik feled akivel egy lélek vagytok 2 testben akkor elég sértő ha rendszerességgel teljes éjszakát direkt nélküle töltöd.” 😀😀😀 ferjem ilyet mondana, kibasznam. Kovetkezo.
2: nem locsolheted novered gyereket a baratnodre, hogy gondoltad?? Meg sem kerdezted. Te miert nem tudtal ra vigyazni?
“majd máskor előbb szépen megkérdezem vagy én vagy a nővérem mielőtt így kijelentik tényként” igaza is van. Van szad, kinyitod, megkerdezed. Biztos nem mennek haza csak mert hazarangatnak valamiert, amit nem is az en dolgom megoldani. Kovetkezo.
3: drogos, ugyan, hagyjuk mar. Azert mert beszedett (valoszinuleg) egy ekit?? Aki mindennap alkoholt iszik, valamiert arra soha nem mondjuk, hogy az, de ha mar beszed egy ket tablettat, vagy elsziv egy spanglit, mar drogos. Hol elunk? Alkalomadtan en is hasznaltam, speedet is, meg fuves cigit is szivtam. Utoljara 2 eve, azota nem, nem is hianyzik, nem szoktam ra.
4: a pofon. Neked az volt az utolso csepp a poharban. Mar az sem tetszett, hogy elment nelkuled bulizni, hogy nem ment haza amikor csettintettel, es hogy nem hasznalhattad ingyen bebiszitternek. Nem kontrollalhattad, ez a legnagyobb problemad. A szerhasznalat csak hab a tortan.
Mondd csak el mindenkinek, jol ki fognak nevetni, milyen madar vagy. A pofozgatast meg mindig rosszabbul fogadjak az emberek, mint a “drogozast”.
"Valszeg már eldrogoztad az agyad."
Fantasztikus az intelligenciád, érveléstechnikád és jóindulatod. :)
Igazán hasznos darabja vagy a társadalomnak, nagyon sokat érsz emberileg.
(Ja, nem.)
"Igazán hasznos darabja vagy a társadalomnak, nagyon sokat érsz emberileg."
Hát, amit ez itt villantott, az alapján egy darab 💩t... (SE) 🤣
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!