Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen esetben sem érthető egyetlen pofon?
Relativizálom, mert relatív.
Attól függ, milyen szert fogyaszt, milyen körülmények között, milyen körültekintéssel és milyen gyakorisággal.
Azért teszem, mert ez az ésszerű, mivel racionálisan nézve ezektől a dolog természete.
És igen, röhejes az, amikor egyesek meglátják azt a szót, hogy "drog", és teljesen mindegy, miről van szó, már fantáziálnak a függőségről, leszokásról, menekülésről, elvonóról, vagy akár arról, hogy majd kirabolja a családját, bezzeg ha berúgásról van szó, akkor meg egyből elnézőbbek, miközben tudományos szempontok alapján közel sem indokolt.
#32 Pontosan ugyanolyan, mint az alkohol, csak azért sápítozik ellene mindenki, mert később jöttek divatba. Egyetlen egy drogfüggőt sem ismerek személyesen, viszont a többség él alkalmanként valami könnyű droggal. Alkalmanként. Azaz ahogy akárki megiszik időnként egy valag alkoholt, amikor összeülnek, és nem lesz alkoholista, mások bevesznek kb ugyanilyen gyakorisággal egy tablettát vagy valami, és nem lesznek drogfüggők.
Függő többnyire abból lesz, akinek valami olyan problémája van, amit nem tud kezelni és a legegyszerűbb megoldást keresi. Az alkalmi szerhasználók nagy részének viszont nincs semmi hatalmas traumája, csak lazítanak néha egyet.
"Pontosan ugyanolyan, mint az alkohol"
Sőt, sok olyan szer van, ami jóval kevésbé mocskos és káros, mint az alkohol.
Ez a történet többrétegű.
Nem derül ki egyértelműen, hogy tényleg korlátozó személyiség volna-e. A nővérrel kapcsolatban ez lehet vészhelyzet, akkor én is riasztanám így páromat. De van erre hajlam vagy görcsösség azáltal, hogy miért maradunk ki éjszakára. Van egy legjobb lánybarátom, félig be vagyok hozzá költözve és aludtam nála, illetve egy másik barátommal is mentem üdülni - párom nélkül. Nincs ezzel semmi gond, ha nem történnek ilyenek. Tudni kell "elengedni" párunkat és gyakorolni a bizalmat. Ahogyan a telefonba is elmondta, baja van a nővérrel és magasról letojja. Elmondta világosan és meg is tette. Persze lehet már ezen is balhézni. Innentől érthető félig a történet, hogy kiderült a csajok drogozása és elcsattant a pofon. Nem állítom, hogy én nem veszítettem volna el a fejemet... De összességében ezért semmiképpen nem szabadott volna megtörténnie. Úgyhogy ezért önvizsgálatot kéne tartani.
Két oldala van annak is, ha kiderül mindenki előtt. Igazságot lehet tenni magunknak, viszont bepocskondiázásra és lejáratásra kerül. Illetve élni fog azzal, hogy ő kényszernek érezte és ezért történt a pofon is. Igazából itt sem állítom, hogy nem tenném meg. Voltak emberek, akik rászolgáltak. Úgyhogy nem is leszek álszent, csak leírtam a következményeket. Szerintem ennek mindenképpen lőttek, azáltal elvileg ezt már csak temetni lehet.
35/F
Remélem soha nem lesz senkid.
Nőt megütni soha, esetleg akkor, ha már a saját életed van veszélyben, mondjuk megakar ölni, rád támad késsel, bármi.. Ilyenkor egyértelmű, hogy megvéded magad.
Minden más helyzetben elég gáz dolog a gyengébbik nemet bántani.
1 testben 2 lélek.. :D Beteg vagy.
Szülő - gyerek viszonyban ez más. Bár én soha semmilyen körülmény között nem ütném meg a gyerekemet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!