Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a párom elzárkózik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párom elzárkózik a szexuális nézőpontok megbeszélésétől vagy szakít velem emiatt, akkor csak átvert?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

2,5 hónapos ismerkedésem elteltével (heti nagyjából 12-13 órányi idő együtt való töltése mellett) még nem volt szex és egyáltalán nem esett szó szexuális dolgokról sem. Egyszer célzott rá, hogy majd hamarosan eljön az idő (1-2 hete mondta).

A héten szeretném megbeszélni ezt a párommal, mert kezdenek kételyeim lenni és nem szeretném elveszíteni őt, nagyon szeretek vele lenni.

Azonban félek, hogy egy ilyen beszélgetés túl nyomulósnak tűnhet és emiatt esetlegesen szakíthat velem. Mesélt már az előző párjairól, hogy nem bántak vele jól, így lehet valami trauma is a dologban.

Minden randit én álltam idáig, maximálisan igyekeztem kedves és udvarias lenni vele, odafigyelni rá. Mindig hazakísértem.

Szerintetek ha egy ilyen megbeszélés miatt szakítana velem vagy esetleg elzárkózna a témától, akkor csak becsapott?

Amennyiben esetleg nem konkrét, csak homályos dolgokat mondana arra vonatkozóan, hogy mik a tervei (például: majd nemsokára, később, még nem tudom, stb.) Ti hogy kezelnétek?

Voltatok már esetleg hasonló helyzetben, vannak tippjeitek, tanácsaitok?

Előre is nagyon szépen köszönöm!

27F (22N)

ma 10:04
 1/10 anonim ***** válasza:
67%

Első olvasásra az jutott eszembe, hogy a lány még szűz.

Mert más magyarázat nincs rá, hoyg ennyire túlmisztifikálja.

42N

ma 10:07
 2/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a választ!

Már volt 2 kettő kapcsolata, nagyjából 5 év időtartamra, amiből kifolyólag számomra is nagyon meglepő lenne, ha még szűz lenne.

ma 10:15
 3/10 anonim ***** válasza:
63%

Ez tényleg fura mindenképpen.

Rendben, nem vagyunk egyformák, de ha 5év alatt volt két kapcsolata, már "rutinosnak" számít.

Ha két és fél hónap alatt nem jutottatok el semmilyen intimitásig (csók?), akkor az már mindenképpen megbeszélés után kiált.

ma 10:19
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Biztos aszexuális. Én nem szevednék vele.
ma 10:24
 5/10 A kérdező kommentje:

Csók van kettőnk között, de ott is nehezen akart közelebb engedni az elején,meg most sem olyan sokáig tart, ha van mert az előző párjai elvileg nagyon lenyomták a torkán a nyelvét.

Nekem úgy tűnik sokszor, mintha az előző párjait látná magam helyett.

ma 10:30
 6/10 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem mihamarabb érdemes megbeszélni, hogy kíván, avagy hiányzik neki valami, nem áll készen komoly párkapcsolatra. 2,5 hónap ismerkedés azért már elég hosszú ahhoz, hogy eldontsd akarsz többet. Csók sincs? Hogyan viszonozza a program szervezéseket, mindenhol te fizetsz? Ő is főzz neked, tesz bele a kapcsolatba? Lehet csak B opciónak avagy beszélgetőpartnernek tart?
ma 10:36
 7/10 A kérdező kommentje:

Kedves 6-os,

Ahogyan az 5-ös kommentben írtam, csók van kettőnk között bár nem a legjobb, meg sokszor bújik hozzám.

Mindenhol én fizetek, a programokat megköszöni.

Főzni nem szokott, csak meg szokott lepni valamilyen édességgel (pl szelet csoki).

ma 10:42
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem becsap téged rendesen. Ha őszinte lenne akkor tudnád az okát miért zárkózik el jóformán mindentől és nem ígérgetné, hogy majd egy hét múlva. Helyedben szóba se hoznám egyszerűen csak kiraknám.
ma 11:11
 9/10 anonim ***** válasza:
Dobd ki!
ma 11:23
 10/10 anonim ***** válasza:

"Voltatok már esetleg hasonló helyzetben, vannak tippjeitek, tanácsaitok?"

Voltam ilyen helyzetben. Első barátnő, amikor hónapokig lemész kis csicskába, félresöpröd minden igényedet és örülsz, hogy végre valaki a kedvesének szólít. A lányt a katolikus vallása sikeresen megfosztotta a szexuális tevékenységek élvezetének képességétől, tele volt kétségekkel és gátlásokkal hogy házasság előtt mi fér bele és mi nem, egyszerűen semmi nem ment neki anélkül, hogy utólag ne legyen súlyos bűntudata. Csók az mehetett már az elejétől, ezen felül viszont bő fél év alatt odáig jutottunk, hogy egymás testének simogatása (a legintimebb részeket ekkor is elkerülve). Előző párjával amúgy évekig együtt volt, de vele is hasonló vergődés ment.

És az a vicc, hogy nem emiatt szakítottam vele. De előbb-utóbb erre is ráment volna a kapcsolat. Utána megfogadtam, hogy többet ilyet soha: ha ismerkedés során nem látom, hogy a kapcsolat többi részével együtt alakul a szexuális rész, akkor külön utakon folytatjuk, mert csak egy életem van, nem akarom szexmentes vagy szexfóbiás kapcsolatban végigszenvedni.

Most térjünk át rád. Mindenképp hozd szóba, minél hamarabb. Egyetlen eset van, amikor könnyen helyrejöhetnek a dolgok: ha valójában ő is vágyna a testi dolgokra, csak valami nagyon zavarja a saját testével kapcsolatban, és fél, hogy kiábrándítónak fogod látni és dobod őt. És emiatt szándékosan minél inkább késlelteti, hogy lelkileg beleszeretve remélhetőleg már nem fogod őt dobni.

Ha viszont nem erről van szó, akkor az azt jelenti, hogy nem igényel veled teljes értékű párkapcsolatot, teljesen jó vagy neki beszélgetőtárs és kispárna minőségben. Ezt nem lehet beszélgetéssel orvosolni, legfeljebb ha nem akar elveszíteni, akkor ideig-óráig megerőlteti magát és lesz belőle valami maszatolós megjátszós kamuszex borzadály, és ennyi. Egyúttal te is átmehetsz csicskába, megpróbálhatod leépíteni magadban az igényt a szexre és testi dolgokra, behazudhatod magadnak hogy annyi minden fontosabb dolog van egy kapcsolatban, csatlakozhatsz a megkeseredettek táborához akik mindenhol harsogják, hogy csak a felszínes emberek vannak rápörögve a szexre, és élhetsz úgy, hogy a szexuális életed már huszonéves fiatalként is a nagypapád szintjén van.

Summa summárum, én a helyedben nem élném bele magam túl nagy reményekbe.

ma 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!