Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen esetben sem érthető egyetlen pofon?
"És az is hogy lehet hogy ez a reakció menti meg attól hogy a jövőben..."
...attól, hogy a jövőben veled maradjon. Még szerencsére most kimutattad a fogad fehérjét és elhagyott. 👍
A legrosszabb az egészben, hogy még utólag jogosnak is tartod. Egy fokkal jobb lenne, ha azt mondanád, hogy nagyon sajnálod és abban a másodpercben ahogy megtörtént azonnal megbántad, bár én még abban az esetben sem maradnék veled a helyében.
#8:
Melyik az a kérdés? El akarom olvasni. 😂😂😂
Kérdező én se hiszem el, hogy ez a kérdés valódi. Állandóan pofozkodós kérdéseket írsz ki. Tegnap a kitalált gyereked anyját pofoztad fel.
Kezeltesd magad.
"Viszont ha drogozik és nem is akar leszokni, jobb ha elhagyod."
Vajon akkor is jönne ilyen reakció, ha az lenne a történet, hogy beivott egyszer?
"Itt mindenki azon van kiakadva, hogy esetleg vigyázni kellett volna egy gyerekre, azon meg senki, hogy a csaj eljár drogozni meg kitudja mit csinálni???"
Na, mert, mit csinál? :D
Semmit nem tudunk róla, a kérdezőről viszont tudjuk, hogy egy hulladék.
Nem tudjuk, milyen drogot használt, máskor is használta-e, és ha igen, milyen gyakran.
Ha csak akkor él ilyenekkel, amikor barátnőzik, az havi 1-2 alkalom, és sehol nincs olyasmi információ, hogy máskor is élt-e ilyesmikkel.
Szeretek arra reagálni, amit tudok.
Annyit tudunk, hogy most, ezen alkalommal élt valamilyen szerrel, amitől tág lett a pupillája.
Ez meg nekem nem sok információval bír, ami alapján meg lehetne ítélni a csajt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!