Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ilyen esetben sem érthető...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen esetben sem érthető egyetlen pofon?

Figyelt kérdés
A probléma hogy barátnőm havi 1-2 alkalommal megy barátnőkkel találkozni ahová engem nem hívnak soha. Olyan is elő fordul hogy a szingli barátnőjénél alszanak és csak reggel jön haza. Ezt én soha nem szerettem mert szerintem ha párod van, egy másik feled akivel egy lélek vagytok 2 testben akkor elég sértő ha rendszerességgel teljes éjszakát direkt nélküle töltöd. Most az utolsó alkalomnál próbáltam elérni telefonon mert a nővérem késő este keresett meg pánik szerűen hogy másnap vigyázni kellene unokaöcsémre mert sürgős dolga akadt. Csak a barátnőm volt itthon másnap tehát csak ő tudott vigyázni a kicsire. Ezért hívtam telefonon, mert szólni akartam hogy ne maradjon ki hanem jöjjön haza kialudni magát. Már többször kértem, hogy az este néha írjon nekem hogy minden rendben és az egy dolog, hogy ez is elmaradt de az már nagyon felidegesített, hogy nem veszi fel a telefont. Fb-on írt később hogy csak reggel jön haza mert elvannak és aludjak nyugodtan. Megírtam neki hogy jön a kicsi és ezt szerettem volna mondani és jó lenne ha hazajönne és nem inna mondjuk most már de csak annyit írt hogy majd máskor előbb szépen megkérdezem vagy én vagy a nővérem mielőtt így kijelentik tényként és ezek után már egyáltalán meg se nézte az üzeneteimet. Reggel jött haza kicsit furcsa viselkedéssel és tág pupillákkal. Veszekedtünk hosszan és kiderült hogy drogozott... Ez volt a pillanat amikor nem bírtam tovább és sajnos elcsattant a bizonyos pofon.Az jelent meg bennem mennyire veszélyes és felelőtlen játék és hogy nemsokára hozza a nővérem a kicsit és ki tudja mi lesz.. És az is hogy lehet hogy ez a reakció menti meg attól hogy a jövőben nagy baj legyen és mondjuk az életét veszélyeztesse és függő legyen...De ő azóta elment tőlem és mindenkinek terjeszti hogy milyen korlátozó, kettyós vagyok, meg is ütöttem de azt senkinek nem mondja el hogy bedrogozta magát és folyamatosan lejárat még az én családtagjaim előtt is...Szeretném tudni valóban nem-e jogos amit csináltam és segítene-e valamit ha elmondanám mindenkinek a valódi okot hogy miért tettem... Mit gondoltok?

2024. máj. 24. 17:56
1 2 3 4 5 6 7
 41/67 anonim ***** válasza:
87%
Ha valaki csak kijelentené, hogy na akkor holnap rámsózza a gyerekét, én is inkább belőném magam, pedig van gyerekem. De ne nézzen senki pesztrának.
2024. máj. 24. 20:18
 42/67 anonim ***** válasza:
100%

Nem, ilyen esetben sem érthető a pofon. És nagyon túl gondolod ezt a drogfogyasztást. Nekem több ismerősöm is volt (férfi, nő egyaránt) aki alkalmanként (buli) használt könnyű drogokat, azóta sok év eltelt, családot alapítottak, már nem olyan életet élnek. Szóval nem úgy kell ezt elképzelni, hogy most függő drogos lesz. Persze én sem pártolom, én magam nem is használtam semmi ilyesmit, de azért ne legyél már ilyen szűk látókörű.

“ de csak annyit írt hogy majd máskor előbb szépen megkérdezem vagy én vagy a nővérem mielőtt így kijelentik tényként”

Ebben pedig teljesen igaza volt. Szerintem te még örültél is, hogy van egy jó okod haza hívni, és azt hitted, hogy a gyerek miatt majd ugrik. Hát tévedtél, teljesen igaza van, nem parancsolhatsz rá, és korlátozhatod be az idejét, na te most holnap bébiszitterkedsz, bármi mást is terveztél. Értem én, hogy neked a tesód, de neki nem. Vigyázz akkor te az unokaöcsédre. Tényleg, vele mi lett végül?

2024. máj. 24. 20:21
 43/67 anonim ***** válasza:
100%
Csak kitalálta, hogy vigyázni kellett rá azért menjen haza hamarabb!
2024. máj. 24. 20:26
 44/67 anonim ***** válasza:
100%

"Szóval az hogy a testvéremmel összetartóak vagyunk és természetes hogy segíteni szeretnék neki "

Nem, te másra akarod áttestálni a dolgot. Nem az ő kötelessége szittelni qaz unokatesód.

A drogozás nem szép dolog, de a pofonra akkor sem magyarázat. Lehet ám szakítani is, ha ennyi gondod van vele.

Azt csak megjegyzem, semmilyen függőséget nem gyógyít a pofon és fizikai bántalmazás.

Ne állítsd be úgy, hogy milyen jót tettél a pofonnal, és az írásodból is látszik, hogy csak az zavar, hogy mások megtudják.

2024. máj. 24. 20:36
 45/67 anonim ***** válasza:
100%

A barátnőd életvitelét nem muszáj tolerálnod és asszisztálnod hozzá, bármikor mondhatod neki, hogy ez nem passzol hozzád.

De nekem kicsit úgy tűnik ő a gyerekvigyázásra nem is lett megkérve, vagy a beleegyezése kikérve, hanem rálett parancsolva. Ez nem úgy műkődik márpedigl mivel te dolgozol, ezért neki kötelessége hazajönne, és alkalmazkodnia a nővéred gyerekének az ingyen bébiszitterkedéséhez, mégcsak nem is a rokona már ne haragudj. Buli ide vagy oda én biztos nem vállalnám el parancsszóra, maximum szivességből ha az időm és kedvem úgy hozza! Egy ilyen kérést legalább 1 nappal előtte illene egyeztetni, nem pedig a nővéred pánikszerűen odatelefonál este, hogy másnap hozza a gyereket ő meg vigyázzon rá, gondolom egyáltalán nem így készült!

Szerintem ezzel a terroral úgy felidegesítetted, hogy már csak azért sem ment haza.

2024. máj. 24. 20:41
 46/67 anonim ***** válasza:
100%

Hát figyi. Én elég erősen drogellenes vagyok, sose éltem vele, és az alkoholról is az a véleményem, hogy jobb nélküle, illetve a rendszeresség elfogadhatatlan számomra. De. Megütni a másikat nem megoldás, és roppant primitív. Volt olyan exem, aki füvezett, nem álltam neki agresszívan viselkedni. Mivel nem hagyta abba, és heti rendszerességű lett nála (karöltve egy csodás valláskárosulással, ami addig nem jött elő), így szakítottunk. End of story. Nem egyezik az értékrendünk, sem a világképünk, szóval nincs helyünk egymás mellett. Tudod, értelmesebb körökben ezt így szokás.

Énidő pedig mindenkinek kell. Férjemmel mindkettőnknek vannak külön programjaink, csak annyit akarunk tudni, hogy a másik épségben van. Egyébiránt pedig érezze jól magát a másik. A hűség nem kérdés esetünkben, szóval...

A tesódnak pedig ne a másik rovására tegyél szívességet. Nem összetartó vagy vele, hanem be akarod osztani a(z ex)párod idejét a beleegyezése nélkül. Szép dolog segíteni a rokonoknak, én is jártam sógornőmhöz, mikor megszületett a lányuk, de ez teljesen önkéntes volt, szívesen tettem, jól is éreztem magam közben. Ha kötelezni akart volna rá a férjem, valószínűleg nem lenne most jó élmény. Nővéred felnőtt nő, ő vállalta a gyereket, igenis oldja meg a problémát. Ha a család, barátok nem tudnak segíteni, akkor keressen más megoldást. Van rokonom, aki nem tudott elmenni a saját apja temetésére, mert a gyereke egy hetes volt. És egy egy hetes babát nem tudsz rábízni senkire. Szívás, de sajnos van ilyen.

2024. máj. 24. 22:04
 47/67 anonim ***** válasza:
49%

Semmilyen drogot nem tokeralok. Lereszegedest sem.

De ez senkit nem jogosít fel a pofonra.

A drogot meg ne hasonlitsuk a piahoz, ugyanis a pia tartalma garantált. A drognal azt sem tudod, igazából mit veszel be. Vakon megbizol egy dilerben.

2024. máj. 24. 22:45
 48/67 anonim ***** válasza:
8%
Drogosan dugatja magát.. jobb így.
2024. máj. 24. 22:46
 49/67 anonim ***** válasza:
24%

"A drognal azt sem tudod, igazából mit veszel be. Vakon megbizol egy dilerben."

Ha kis esze és leleményessége van valakinek, akkor nem kell így lennie.

Legálisan, normál webshopból bármikor be lehet szerezni reagenseket, és le lehet ellenőrizni mi van benne pontosan.

Nem kell vakon bízni senkiben és semmiben.

2024. máj. 24. 23:19
 50/67 anonim ***** válasza:
100%

Pofon csak akkor jogos max, ha előtte ott te is kaptál!

Melletted én is lehet bedrogoznék.

2024. máj. 25. 02:36
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!