Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szokott abból szakítás lenni, ha a másik egyáltalán nem figyel a másikra?
Figyelt kérdés
Pl. írok neki messengeren, de látom, mindenen csak átsiklik, 5 perc múlva már nem is emlékszik, mit írtam neki.
Élőben akármit mondok neki, ő nem is figyel rám, csak az ő dolgai érdeklik.
Én épp most ismerkedek, de ő pl. még a születésnapomat sem tudja, mert annyira nem érdekli a dolog.
Volt már ilyen kapcsolatotok?
jan. 24. 12:43
1/5 anonim válasza:
Igen, nyilván ez egy elég nyomós ok. És ha már az elején ilyen, később csak rosszabb lesz. Nekem is számtalan vitám volt már abból, hogy valamit elmondtam, a szemébe néztem, válaszolt rá. Majd utólag hisztizett, hogy én ezt sosem mondtam, és neki állt feljebb. Borzasztó fárasztó ez.
2/5 anonim válasza:
Találkoztam ilyen emberrel, akivel pontosan ezért nem lett belőle több. Szerintem ez nem párkapcsolat, ha nem érdekli amit mondasz, max dugopajti.
3/5 anonim válasza:
Szakítani illik olyan esetben, hogy a másik egyáltalán nem kíváncsi rád.
4/5 anonim válasza:
A másik olyankor már fél lábbal általában kint van a kapcsolatbol.
5/5 anonim válasza:
Sajnos van ilyen, szakíts minél hamarabb és lépj tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!