Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jutott már válságba úgy kapcsolatotok, hogy a másik ezt egyáltalán nem érezte, nem látta problémának az egyes helyzeteket, így szóba sem hoztad szinte szakítás előtt, bár a viselkedésetek is elárulta a gondokat?
Az egyik fél ilyenkor vakon van, vagy csak kényelmes neki minden és ezért nem lép ki?
Ismerősi körben 90%-ban a nők szakítanak ilyenek miatt, hogy a férfit semmi se érdekel.
Ha neki nem probléma, de neked igen, akkor te felelősséged ezt felhozni. Pl: általában én szoktam főzni és én viszonylag sok halat szoktam enni. Úgy érzem ilyenkor partner felelőssége felhozni ha esetleg nem szereti a halat. Nem pedig némán tűrni évekig majd szakítani.
S az ilyen "viselkedése elárulta" hülyeségeket hagyjuk már, normális kapcsolat épüljön teljes kommunikációra.
Nem arról van szó, hogy nem hoztam fel. Csak sajnos mindenre a válasza nem. Legalábbis először. És már magamat utálom, hogy felhozok valamit és akkor én vagyok a szemét meg az idegesítő kb., mert túráztatom meg elvárásokat támasztok felé. Ő meg mindig megmagyarázta valami mondvacsinált okkal, hogy vajon miért problémázom, de véletlen sem ő miatta.
Semmi minőségi időt nem akar már velem tölteni szinte, én ebből érzem hogy nála is van mar gond.
2-es vagyok. Hát akkor azért egész más a kérdés mint az eredeti és #1-nek kell igazat adjak. Lehet hogy csak egyszerűen mások vagytok, kérdezd meg neki mi a minőségi időtöltés együtt.
Nekem pl túrázással semmi bajom, de falmászással ki lehet kergetni a házból.
Mikor eleve a másik miatt van válságban
Nőznek csalnak de tiszta boldogok ki vannak pattintva, fülig ér a szájuk, nekik ez igy teljesen kerek, csak én megyek tönkre az egészbe. Es nekem kell szakitani is annak aki szeret.
Mondták is nekem ezt a mondast hogy "mindig csak az szívja meg, aki szeret."
6-os ne haragudj, ha ostoba meg naiv vagyok, de lassan már semmi. :( Sétálást felesleges dolognak tartja, mert semmi célja. Beszélgetési lehetőség közben is a telefonját nyomkodja. Egyáltalán örülhetek ha együtt eszünk. Ő nagyon ritkán szervez valamit, de az is max. Egy mozi vagy evés. Hát, elég sokára de rájött h engem a filmnézés nem köt le, 20/18 alkalommal berak valamit amit már látott és őt sem erdekli, csak menjen valami meg lehet elvárta az elején hogy érdekeljen, de sajnos nem. Làttunk pár jó filmet együtt, de alapvetően én max. 1-1 sorozatra, ami kifejthetőbb, karakterekhez kötődhetek, erre kattanok rá inkább. De hát ki néz női sorikat férfi létére ugye :D. Választottam pár felejtős mozit de az idei felhozatal ramaty. :( Ő utazgatna, nekem sajnos nagyon drága továbbképzésem lesz, annyira, hogy abból más 3x elmegy külföldre. :( Engem is bánt ez az anyagi dolog, de sajnos meg kell csináljam.
Tudom, vannak időszakok, amikor a férfiakat nem szabad beszéltetni, csacsogni nekik, mert idegesíti őket. De abban a limitált időben amíg velem tud lenni jelenléttel is, nem lehetek erre mindig tekintettel, mert akkor kb. Meg se szólaljak, csak szex? Vagy hogy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!