Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jutott már válságba úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jutott már válságba úgy kapcsolatotok, hogy a másik ezt egyáltalán nem érezte, nem látta problémának az egyes helyzeteket, így szóba sem hoztad szinte szakítás előtt, bár a viselkedésetek is elárulta a gondokat?

Figyelt kérdés

Az egyik fél ilyenkor vakon van, vagy csak kényelmes neki minden és ezért nem lép ki?

Ismerősi körben 90%-ban a nők szakítanak ilyenek miatt, hogy a férfit semmi se érdekel.

jan. 2. 15:35
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Hát még ha kipróbálna bármi újat vagy érdekeset, de nem, minden este 20:00-22:00 között minimum játszanak, hiszen a haverok az elsők. Hétvégén még ennél is többet és ha miattam nem játszhatott, mert mondjuk elutaztunk 3x tavaly hétvégere valahova, akkor meg az ő irányukból ment a hiszti, hogy elveszem tőlük. Elvileg viccnek szánták, de 3. Alkalommal ez már fárasztó volt. Párom nem mondta el nekik, hogy velem lesz.
jan. 2. 16:25
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy kényelmes neki amikor kiny@lod még a sz@ros seggét is és még le is fekszel vele. Arany élete van melletted. Maximum ha akad tőled még nagyobb törlőkendő akkor kidob téged, vagy ha másba úgy beleesik mint a ló a gödörbe.

A haverjai ezerszer többet érnek neki mint te és nemcsak onnan látszik, hogy velük van inkább mint veled, de onnan is, hogy amikor téged hibáztatnak nem áll ki melletted.

Beszélgetni nem tudtok, programozni se mert amit ő akar az neked nem jó, ami neked jó az neki rossz. Erről az tehet a legjobban, hogy nem vagytok egymáshoz valóak. Azt nem tudom, hogy valamikor régebben beléd volt-e zúgva, de ha volt az már elmúlt és kihasználja azt amit te megengedsz neki.

Tőle várnád el, hogy változtasson miközben neked kéne gerincet növeszteni és kivágni a fenébe!

jan. 2. 16:57
 13/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm 12-es elgondolkodtattál és most végre sikerült leülnöm az otthonra maradt melót kidolgozni egy kiadós sírás után. Bennem már több hónapja pörög a dolog. Hogy az elején szerelmes volt-e, nem tudom, de fél év után már azt éreztem, hogy szerintem nem. 1,5 év esetünkben nem sok idő, sokaknál itt még tombol a szerelem, új lehetőségek nyílnak meg, együttélnek stb. Láttam jó példákat ám! Talán szerencsés vagyok, mert nem tart ennél tovább ez a nehéz helyzet. A hobbikat valamilyen szinten el lehet nézni, keveseknek vannak nőként és férfiként azonos hobbijaik. De akkor legalább bármit, bármikor, bárhol át tudnak beszélni és azonosak lehetnek másban, ami mindkettőjüknek fontos. Vannak jó tulajdonságai, de minőségi idő hiányában én ezekből nem tudok töltekezni, és neki sem tudok adni úgy, amit szeretnék. Ez értelmetlen...
jan. 2. 18:28
 14/18 anonim ***** válasza:
Sajnos valakinek nem ér a szép beszéd, csak az ha jól leoltják. Tedd ki és ne szenvedj tovább mellette. Inkább magadba invesztálj mert nem sok önszereteted van ha tűröd ahogyan bánik veled és csak aztán ismerkedj normális férfiakkal.
jan. 2. 18:35
 15/18 A kérdező kommentje:
14 azt írta így lefekvés előtt a messengeren, hogy szombaton menjünk el ebédelni. Hát, ha most nem szakít velem, akkor semmikor, úgy vélem, nem ez volt az első eset, amikor nyilvános randi címszóval az autóban ülve elváltak útjaink és ennyi volt. Persze, ha nem lépi meg, akkor nekem kell azt mondanom, hogy ez ennyi. Borzalmasan érzem magam, de tényleg. Tudom, hogy mindkettőnknek jobb lesz így, és ez mégsem olyan proli megoldás, mint online üziben szakítani.
jan. 2. 22:32
 16/18 A kérdező kommentje:
Mármint úgy értem, hogy volt olyan exem (inkább futottak még randipartner) akivel így ért véget, de ott nagy volt az egyetértés ebben.
jan. 2. 22:35
 17/18 anonim ***** válasza:

Igen, mert az exem egy kommunikációra képtelen, a fejét a homokba dugó pasas volt.

Ha nem látom, nincs probléma - ergo megbeszélni sem lehetett vele :D És nem értette, miért dobom ki, mikor nincs semmi probléma a kapcsolatunkban.

jan. 3. 09:50
 18/18 A kérdező kommentje:
Hallottam ilyenről is 17-es. :(
jan. 3. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!