Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nárcisztikus személyiségre utal e a viselkedése?
Lényegében több mint 3 évig voltam együtt egy férfival, kb két hónapja költöztem el tőle mert folyamatosan martuk egymást. Megbeszéltük, hogy ígyis együtt maradunk, meglátjuk jobb lesz-e a kapcsolat. Mint kiderült, ő ezidő alatt megcsalt engem, nem is egy lánnyal. Ezt számonkértem rajta, de ő csak engem hibáztat hogy én vagyok az oka az egésznek. Mondtam hogy hagyjuk békén egymást, nincs értelme folytatni. Azóta is írkál, hogy csinos vagyok azon a képen amit kitettem, szeret engem, mindezek ellenére hiányzom neki, szeretné ha újra összejönnénk, menjünk el kettesben valamerre és tegyük rendbe ezt. Egy óráig le sem láttamoztam mert nem tudtam mit írjak, és utána ismét írt hogy jól gondoljam meg mit és hogy válaszolok. Mondtam hogy adjon nekem időt végiggondolni, erre megint én lettem a szar, hogy volt 3 évem átgondolni mit akarok míg együtt voltunk.... mondtam hogy akkor szeretném ha vége lenne a kapcsolatunknak és békén hagynánk egymást. Azóta sem hagy békén, leírja mit készített magának ebédre, milyen volt a napja, milyen volt a munka, mit csinál most, mintha mi sem történt volna közöttünk és ugyanúgy minden tökéletes lenne.
A kapcsolatunk alatt állandóan én voltam mindenért a hibás, mindig azt mondta hogy nála nem fogok jobbat találni, az elején mindig jönni akart velem mindenhova, nem akarta hogy találkozzak a családtagjaimmal/barátaimmal, azt akarta minél hamarabb költözzek oda hozzá.
Tudom hogy azt fogjátok írni tiltsam le, de ez még nem megy. Nem tudom eldönteni mit akar tőlem, mikor elmondtam neki hogy vége, hagyjuk egymást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!