Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy házaspár kézenfogva sétál, akkor valószínűleg rendben vannak? Akkor szex is van? Vagy ez semmit nem jelent?
Figyelt kérdés
jan. 24. 15:02
1/18 anonim válasza:
Ha szerető vagy/lennél, akkor törődj bele, hogy a pasi/nő a házastársával is szexel.
3/18 anonim válasza:
Miért nem őket kérdezed meg "zsenike", hm?
4/18 anonim válasza:
Lehet igen, lehet nem, lehet, hogy csak megjátsszák a szupcsi kapcsit.
5/18 A kérdező kommentje:
1: ilyen biztos vagy benne?
jan. 24. 17:35
6/18 A kérdező kommentje:
A szitu a következő volt:
a férfi egyik kezében a kutyapóráz, a másik keze zsebretéve. Pár méterig a nő mögötte ment, majd beérte, és belekarolt, ekkor vette ki a zsebéből a kezét, és mentek kézenfogva.
jan. 24. 17:37
7/18 anonim válasza:
Semmit nem jelent, én is belekarolok néha a férjembe, főleg ha hideg van, de amúgy az idő 99%-ban nem mászkálunk kézenfogva, sőt, kifejezetten rideg, haver hatást kelthetünk sokszor. Minden oké itthon, van szex, jó is a szex, 10 év után is. Egyszerűen csak nem vagyunk ezek a nyilvánosan enyelgő típusok.
8/18 anonim válasza:
Nem akarta hogy karolgassa mint vmi öregasszonyok. Elvennie a karját meg fura lett volna. Igy kínjánan inkább megfogta a kezét.
9/18 A kérdező kommentje:
8:szerintem is 🤣🤣 bennem is pont ez volt, mint a vénemberek, ez a belekarolás olyan.
jan. 24. 17:51
10/18 anonim válasza:
Olyan, mint a vénemberek? Vagy csak szeretik egymást. Tudom, ma már szokatlan...
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!