Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg emberként sétálhatok kézenfogva a barátommal vagy ezért még megszólnak itthon?
Mennyire toleránsak ma az emberek?
Ha a nő férfi között szájrapuszi csók belefér,azonos nemű párként ha meglátnak szólnának?
Nálam pl. hetero pároknál sem fér bele az ha tőlem 2 centire a piros lámpánál polírozzák egymás manduláját. Következésképpen melegeknél sem.
Más részről nem szólok mert most ki nem szrja le csak én nem szeretem látni / csinálni publikusan.
Mondjuk ez én vagyok, azt azért számold bele, hogy V. Iktor uralkodásának 12 évében járunk Mi Hazánkkal súlyosbítva... szóval pár mocskos b*zizás simán összejöhet ha éppen összefutsz pár ilyen orc-al.
1.: Nyilván vannak elmebetegek de azért az emberek többsége nem ver rendszeresen melegeket az utcán [meg sehol máshol].
KAMU trollkodás.
Ha igazi homi lenne pontosan tudná, hogy nem, hiszen idehaza még az egészséges, MILF + fiatal csődör párost is megbámulják.
Troll kérdés
Jah elmaradottak itthon az emberek
Én koromban a virág és a méheket alig mérték elmondani , most még quierek vagy mik táncolnak az ovódakban - mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!