Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális ha a barátotokkal mentek kézenfogva az utcán, közben ő más csajok után forgolódik?
Az én párom nem forgolodik más csajok után..de nyilván ha előttünk megy csaj megnézi,te is ugyan ezt teszed ha előtted mennek emberek..mert kétlem h csukott szemmel sétálnál!
Másik nézzél te is pasik után majd észhez kap,vagy kommunikáljatok
Nem, nem normális, a "forgolódás" meg különösen nem. Baromi okosnak gondolja magát az "önértékelési probléma" jelzőt lobogtatva, de ez k.rvára nem erről szól, hanem az alapvető, emberi(!) tisztelet hiányáról egyrészt - nyilván - felém, másrészt afelé a nő felé, akire látványosan csorgatja a nyálát. Én egy ilyen bunkó, nőket egy darab húsként kezelő (mind1, hogy én, vagy az a másik... a lényeg ugyanaz), farokvezérelt kisgyerekkel nem tudnék hosszú távon együtt lenni...
Na lehet lepontozni a hisztis, "nem elég vagány/laza/bevállalós/f..sztudjamilyen" p..csát, aki mellesleg 13 éve boldog házasságban él. Puszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!